W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka20 wrote:ja tylko trochę i to rano teraz mnie lekko kluje jajnik ale test owulacyjny negatywny jutro popołudniu powtorze nie wiem czy mam cie w znajomych ale jak cos wysle zap
Kochana, wygląda to na plamienie okołoowulacyjne, z tym że jeśli masz cykle tak krótkie jak piszesz to trochę późno by było...no albo implantacyjne, tylko że jeśli nie współżyłaś to też nie wiem -
Kochane, życzę Wam wszystkim i każdej z osobna zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych magii, miłości i rodzinnego ciepła :* I oby Wasze marzenia się spełniły
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Hej
ojj musiałam sie naczytac duuzo by Was nadrobic
Ewelinka23.......Trzymam dalej kciuki i wrzuc totalnie na luz...-ja wlasnie z tego samego powodu rzadziej tu zagladam....
Izus przygotowania swiateczne zakupy szykowanie a teraz po prostu objadanie sie za stołem..pochłoneło mnie
A tak w ogole to jestem po pregnylu i nawalaja mi jajniki jak nie wiem...
A z innej beczki...prosto i własnymi słowami
Z okazji Świat Bożego Narodzenia zyczę ,aby przy światecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery.A Nowy rok niósł ze sobą szczęscie i pomyslność i by u każdej pojawiła sie zielona kropeczkaiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInusia wrote:Kochana, wygląda to na plamienie okołoowulacyjne, z tym że jeśli masz cykle tak krótkie jak piszesz to trochę późno by było...no albo implantacyjne, tylko że jeśli nie współżyłaś to też nie wiem
rybka lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny wpadalm sie przywitac bo wczoraj nawet nie mialam czasu zajrzec zyce wam:
W tym radosnym dniu oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany,
życzę ci zdrowia i miłości,
niech mały Jezus w sercu zagości.
Szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy, co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi.rybka lubi tę wiadomość
-
Ja tez sie witam jeszcze z lozka
Nie wiem jakim cudem dzis powstrzymalam sie przed zrobieniem testu! Ale zapewne jutro juz nie wytrzykam i tak kontrolnie sobie zrobie tak wczoraj o tym myslalam ze znow mi sie snilo ze robie test i wychodzi pozytywny.. Achh.. Tak sobie pomyslalam wlasnie ze w ostatnich cyklach tez mi sie tak snilo, a nic nie wychodzilo.. Wiec i tym razem chyba nie ma co sie nakrecac..iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czulam przez caly dzien jak by mialo cos sie stac . no i prosze
-
nick nieaktualnymalinka20 wrote:ech ja to mam taki dylemat zobacz na mój wykres kurde we wtorek rano miałam rozowoblady sluz za 6dni powinnam @ dostać nie wiem już sama co to miało być pierwszy raz tak miałam, może to z osłabienia albo co.. patrzyłam na inne wykresy dziewczyn tez tak nie które miały i po 3dniach pozytywny test wiec jutro chce kupic i zrobić
za duzo na tym wykresie nie masz , tempki nie mierzysz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Zrobiłam test , i wyszły dwie kreseczki, może nie jest wyraźna ale widać ją gołym okiem
Oto zdjęcie:
http://zapodaj.net/5809278273d7a.jpg.html
Ale a`propos ciąż mam pytanie: Niesamowicie mnie gardło boli, nie mogę nic przełknąć. Poza tym nic mi nie dolega - żadnego kaszlu, kataru czy gorączki. Co mogę wziąć na to gardło, żeby ewentualnemu Fasolkowi nie zaszkodziło?.. Któraś mi coś poradzi?