W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kochane
Ja wlasnie pije kawe.
Niusia idz do lekarza.
Malinka poczatku sa ciezkie ale zycze wam jak najlepiej.
Karmelek noga bez wiekszych zmian czasem da jeszce znac o sobie ale juz tylko 9 dni i mam nadzieje ze sie tego pozbede, oby do 6
Milego dzionka wam zycze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:nusia gratulacje!! trzymam mocno kciuki by fasolcia rosla zdrowo!!
straudust mozesz sobie tantum verde prysnac do gardla i plukac woda z sola.
malinka a jak u ciebie? ktory masz dc? bo nie moge wejsc w twoj wykres. i jak coreczka? lepiej juz? co teraz ze sklepem?
iza jak noga? za 10 dni pozbedziesz sie gipsu
ewelina cale szczescie ze wam sie nic nie stalo!! my w zeszlym roku wpadlismy w poslizg na szczescie tez nam sie nic nie stalo, ale co sie strachu najadlam to moje
jutro jedziemy do kina na hobbita byla juz ktoras? przy okazji zachacze moze o jakis sklep
i tak wogole to chyba zrobie jutro test!! nie wytrzymam juz dluzej! takze prosze trzymajcie kciuki, ta 7 musi byc szczesliwa!! -
nick nieaktualny
-
Niusia trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!!
Malinka powiem ci ze ja tez sie tak nakrecilam, mialam to plamienie w 20 dc dzis zrobilam test o czulosci 10 ml i nawet cienie nie ma, a uwierz ze malo oknem nie wyskoczylam tak sie ustawialam pod swiatlo by cos dojzec:/ teraz sobie mysle ze to mogla byc p pozna owulka, czyli nici z babelka bo w tym czasie nie serduszkowalismy przez ta moja infekcje
No czyli krotko mowiac humor mam do dupy! -
nick nieaktualnykarmelek wrote:Niusia trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!!
Malinka powiem ci ze ja tez sie tak nakrecilam, mialam to plamienie w 20 dc dzis zrobilam test o czulosci 10 ml i nawet cienie nie ma, a uwierz ze malo oknem nie wyskoczylam tak sie ustawialam pod swiatlo by cos dojzec:/ teraz sobie mysle ze to mogla byc p pozna owulka, czyli nici z babelka bo w tym czasie nie serduszkowalismy przez ta moja infekcje
No czyli krotko mowiac humor mam do dupy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:nusia gratulacje!! trzymam mocno kciuki by fasolcia rosla zdrowo!!
straudust mozesz sobie tantum verde prysnac do gardla i plukac woda z sola.
malinka a jak u ciebie? ktory masz dc? bo nie moge wejsc w twoj wykres. i jak coreczka? lepiej juz? co teraz ze sklepem?
iza jak noga? za 10 dni pozbedziesz sie gipsu
ewelina cale szczescie ze wam sie nic nie stalo!! my w zeszlym roku wpadlismy w poslizg na szczescie tez nam sie nic nie stalo, ale co sie strachu najadlam to moje
jutro jedziemy do kina na hobbita byla juz ktoras? przy okazji zachacze moze o jakis sklep
i tak wogole to chyba zrobie jutro test!! nie wytrzymam juz dluzej! takze prosze trzymajcie kciuki, ta 7 musi byc szczesliwa!!
normalnie przelecialo mi moje cale zycie -
Milcia wrote:Dziewczyny spójrzcie na moją temperaturę.. Czy to jest normalne przy potwierdzonej przez gin owulacji??
iza30 lubi tę wiadomość
-
malinka20 wrote:dziewczyny a po takim plamieniu implantacyjnym po ilu dniach powinien wyjść test czy to u każdej inaczej jest?
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:po ok 3 dobach już hcg jest na tyle wysokie, że sikianiec wyjdzie.
-
malinka20 wrote:dzięki bo chce wlasnie test kupic ale jutro z rana może zrobie chociaż cos mnie brzuch boli a od wtorku do wczoraj lekko jajnik mnie kul wcześniej to miałam takie bole ze wysiedzieć nie mogłam a teraz jakos inaczej mam;p
Ale trochę mnie nakręca to, że bardzo bolą mnie dziąsła, a w poprzedniej ciąży też tak miałam, aż musiałam dziecięcą szczoteczkę kupić - super miękką
Ale nie wiem czy to nie jakaś infekcja, bo gardło mnie boli - może mi się na cała jamę ustną rozeszła sama nie wiem. nie chcę się nakręcać, a z drugiej strony nie mogę przestać o tym myśleć.. -
nick nieaktualnystardust87 wrote:trzymam kciuki ja też dziś kupię, chociaż się nie nastawiam.
Ale trochę mnie nakręca to, że bardzo bolą mnie dziąsła, a w poprzedniej ciąży też tak miałam, aż musiałam dziecięcą szczoteczkę kupić - super miękką
Ale nie wiem czy to nie jakaś infekcja, bo gardło mnie boli - może mi się na cała jamę ustną rozeszła sama nie wiem. nie chcę się nakręcać, a z drugiej strony nie mogę przestać o tym myśleć..stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny