W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzAgatka wrote:Myślę, że niedowaga w niczym Ci nie zaszkodzi ja też nie jestem jakaś wypasiona bo ważę 47 kg przy wzroście 160. Staram się dopiero 4 cykl ale wydaje mi się, że waga nie wpłynie na obniżenie płodności
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka20 wrote:kuzwa a ja siedze i czuje tylko jak mnie zalewa sluz sorrki za wyrażenie ale przed @ nie miałam ze mi leciało jak z kranu hehe
Trzymam kciuki za 2 kreseczkizAgatka lubi tę wiadomość
-
malinka20 wrote:kuzwa a ja siedze i czuje tylko jak mnie zalewa sluz sorrki za wyrażenie ale przed @ nie miałam ze mi leciało jak z kranu hehe
zAgatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:to bardzo dobry znak trzymam mocno kciuki mam nadzieję, że obie będziemy jutro skakać z radości (ale delikatnie, żeby Fasola nie wytrząść )
zAgatka lubi tę wiadomość
-
malinka20 wrote:hehe;p no ja już bym dziś zrobila ale może wytrzymam chyba ze mi odbije i jeszcze pepino kupie;p wieczorem zaraz koncze prace i do domku pierogi ugotować bo taka glodna jestem i akurat bym pierogi zjadla .. ale nie nastawiam się ze może jestem w ciąży bo tez może to bol na @
A co do pepino to JUŻ NIGDY WIĘCEJ. W poprzednim cyklu przez 3 dni wyraźnie pozytywny, a następnego dnia @. Tylko mi nadzieję dały głupie zresztą w poprzedniej ciąży w 12dpo wyszedł mi już pozytywny test 25 więc jak ma wyjść to wyjdzie i tym razem.. -
nick nieaktualnyilonek wrote:Widzisz umnie tez temp niska a mojego gina tez nie ma az do 7mego na wyjezdzie....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa wszystkie trzymam mocno kciuki :*
Jeśli chodzi o mnie, to plamienie jest już takie jak kawa z mlekiem. No niestety przy tym od 2 dni czuję ból miesiączkowy. Więc o 20 z mężem jadę na izbę przyjęć. Mam nadzieje ze z ciążą i maleńką fasolką bedzię ok! Oczywiście jest strach przed poronieniem i chorobami, ale staram sie nie mysleć o tym, bo skoro aż tyle szczęścia mnie spotkało i maluszek we mnie rośnie to musi reszta pójść dobrze. Jeśli chodzi o dolegliwości, to mam straszny ból piersi i sutki stają się bardziej wrażliwsze na dotyk.
malinka20 u mnie to było różnie, zaczęły się plamienia więc postanowiłam zaryzykować z testem, zrobiłam oczywiście taki jak był czyli Quixx o czułości 25mlu/ml, w sumie nie wiem w którym to byłam cyklu ale tak na oko byłam pomiędzy 10 a 12dpo, i wtedy bez żadnego problemu wyszła druga kreska, może nie była wyraźna ale liczy się to że była dziś zrobiłam drugi z popołudniowego moczu i kreska nadal jest i chyba trochę ciemniejsza
A test Quixx duo 2szt kupiłam za 9zł więc jeśli chcesz możesz taki zakupić
stardust87 Ja co miesiąc taki spadek zauważałam, a każde wykresy wcale nie świadczyły o ciąży! Osobiście wierzyłam, że ten spadek ma miejsce. Tym bardziej, że często o nich piszą... Ale analizuję wykresy dziewczyn z forum, którym się udało i u żadnej takiego spadku nie zauważyłam (dziwne ?! ). Pytałam też ostatnio kobiety z poradni rodzinnej czy taki spadek przy implantacji ma miejsce - to popatrzyła na mnie i zrobiła wielkie oczy. Także na dwoje babka wróżyła. Chyba może być, ale nie musi... A u ciebie wykres wygląda przepięknie, więc póki co miej nadzieje -
Ewelina23 wrote:a do innego za chiny ludowe nie pojde bo zostal by mi ten ciapaty on bedzie 3 go stycznia to bede w 14 dc ciekawe co z ta owulka bedzie powinnam isc na monitoring bo biore clo 2 tabletki dziewczyny mowia ze jak na pierwszy raz to za duza dawka
To nie jestes sama ja tez biore clo 2x1do tego w 12 dc zastrzyk z pregnylu a teraz duphaston....