W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja na poczatku CLO bralam po jednej tabl od 2 do 6dc
tyle ze u mnie bardzo uposledzalo endo i mam teraz przerwe lekarz powiedzial ze tylko wtedy mi da jak sie zdecydujemy na inseminacje -
Nusia1989 wrote:
stardust87 Ja co miesiąc taki spadek zauważałam, a każde wykresy wcale nie świadczyły o ciąży! Osobiście wierzyłam, że ten spadek ma miejsce. Tym bardziej, że często o nich piszą... Ale analizuję wykresy dziewczyn z forum, którym się udało i u żadnej takiego spadku nie zauważyłam (dziwne ?! ). Pytałam też ostatnio kobiety z poradni rodzinnej czy taki spadek przy implantacji ma miejsce - to popatrzyła na mnie i zrobiła wielkie oczy. Także na dwoje babka wróżyła. Chyba może być, ale nie musi... A u ciebie wykres wygląda przepięknie, więc póki co miej nadzieje
Dziękuję, pocieszyłaś mnie trzymam kciuki za fasolinkę. Ale nie martw się plamieniami, dużo kobiet je ma, a jak jest jak kawa z mlekiem a nie krew to tym bardziej, znaczy że się kończą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dalej mam humor do dupy!
już nic z tego nie wyjdzie, a miało być tak pięknie
dziś 12dpo więc gdyby się udało kreska by się pojawiła
malinka przykro mi ale jak widzisz taki śluz to jednak nie oznacza zupełnie nic! ;(
co do innych objawów.. cóż ja sobie też nawkręcałam i widze że Ty też to robisz..
na spokojnie czekaj... i trzymam kciuki! -
co ma być to będzie... ja się już nie nastawiam. jak się jutro nie uda to odpuszczam. temp tylko do owulacji będę mierzyć, żadnych objawów nie będę się doszukiwać, bo to i tak na nic..
przykro mi dziewczynki :* ale jutro będę pewnie sama potrzebowała pocieszenia.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:co ma być to będzie... ja się już nie nastawiam. jak się jutro nie uda to odpuszczam. temp tylko do owulacji będę mierzyć, żadnych objawów nie będę się doszukiwać, bo to i tak na nic..
przykro mi dziewczynki :* ale jutro będę pewnie sama potrzebowała pocieszenia..
a nerwy tracimy -
nick nieaktualny
-
A ja jestem na etapie złości na cały świat i na życie i jak na razie nijak mi nie przechodzi. Mam ochotę wszystkim wykrzyczeć, że mi źle. Przynajmniej dziś zaczęłam kolejny cykl z clo (sama nie wiem po co) i po tabletce przeszłą mi okropna migrena, która mnie tak męczyła, że pół dnia przespałam. Podoba mi się taki skutek uboczny, bo od rana się faszerowałam przeciwbólowymi i nic.
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ja dalej mam humor do dupy!
już nic z tego nie wyjdzie, a miało być tak pięknie
dziś 12dpo więc gdyby się udało kreska by się pojawiła
malinka przykro mi ale jak widzisz taki śluz to jednak nie oznacza zupełnie nic! ;(
co do innych objawów.. cóż ja sobie też nawkręcałam i widze że Ty też to robisz..
na spokojnie czekaj... i trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny