W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Inusia wrote:Ja jestem załamana bo mi od kilku dni takie właśnie testy wychodzą kochana...do 5 minut nic, a po czasie widać 2 kreski
Dzisiaj zrobiłam ostatni już, mam dość i chcę już dostać tej paskudnej @ i zacząć od nowa...
Ale za Ciebie trzymam kciuki, żeby jednak coś było na rzeczy -
stardust87 wrote:ja już po kawce. i po teście. po 5 min 1 krecha, a jak się obudziłam 3h później to już wyraźne dwie krechy. Wiem, że się nie liczy, ale i tak fajnie
jest druga kreska i widoczna...ale moze faktycznie poczekamy z gratulacjami
-
Idę trochę posprzątać, choć wcale mi się nie chce
powiedzcie mi co zrobić żeby sobie humor poprawić?!
chyba zorganizuje jakiś romantyczny wieczór dla męża
może jakaś dobra kolacja, winkoa co tam mogę się przecież napić, jedna kreska niestety była
macie jakiś pomysł jak by tu zaskoczyć męża? -
karmelek wrote:Idę trochę posprzątać, choć wcale mi się nie chce
powiedzcie mi co zrobić żeby sobie humor poprawić?!
chyba zorganizuje jakiś romantyczny wieczór dla męża
może jakaś dobra kolacja, winkoa co tam mogę się przecież napić, jedna kreska niestety była
macie jakiś pomysł jak by tu zaskoczyć męża?pod ciuchami mam jakas fajna bielizne,potem....hm..zawsze jest goraco
karmelek lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:a betę robiłaś?
Betę robiłam ale tydzień temu, była ujemna, potem ovu przesunęło owulacje z 20 na 23 dc więc testowałam sikańcami przez święta dla sprawdzenia i dalej nic a @ nie maJutro kończę brać duphaston, może w końcu dostanę.
-
Inusia wrote:Betę robiłam ale tydzień temu, była ujemna, potem ovu przesunęło owulacje z 20 na 23 dc więc testowałam sikańcami przez święta dla sprawdzenia i dalej nic a @ nie ma
Jutro kończę brać duphaston, może w końcu dostanę.
-
Hej dziewczyny mam do Was takie pytanko na temat testów owulacyjnych. W instrukcji jest napisane, że nie powinno się go wykonywac z moczu porannego ok to wiadomo ale piszą również, że przed badaniem powinno się ograniczyc przyjmowanie płynów na 2 godziny. No właśnie ale nic pic w ogóle przez te 2 godziny czy jak czasem się nie da nic nie wypic jak Wy to rozumujecie pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 12:45
-
misia79 wrote:Aha ok a ja to ja źle robiłam bo przed każdym testem mało piłam ale piłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny