W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Inusia wrote:Ja jestem załamana bo mi od kilku dni takie właśnie testy wychodzą kochana...do 5 minut nic, a po czasie widać 2 kreski Dzisiaj zrobiłam ostatni już, mam dość i chcę już dostać tej paskudnej @ i zacząć od nowa...
Ale za Ciebie trzymam kciuki, żeby jednak coś było na rzeczy -
stardust87 wrote:ja już po kawce. i po teście. po 5 min 1 krecha, a jak się obudziłam 3h później to już wyraźne dwie krechy. Wiem, że się nie liczy, ale i tak fajnie
-
Idę trochę posprzątać, choć wcale mi się nie chce
powiedzcie mi co zrobić żeby sobie humor poprawić?!
chyba zorganizuje jakiś romantyczny wieczór dla męża
może jakaś dobra kolacja, winko a co tam mogę się przecież napić, jedna kreska niestety była
macie jakiś pomysł jak by tu zaskoczyć męża? -
karmelek wrote:Idę trochę posprzątać, choć wcale mi się nie chce
powiedzcie mi co zrobić żeby sobie humor poprawić?!
chyba zorganizuje jakiś romantyczny wieczór dla męża
może jakaś dobra kolacja, winko a co tam mogę się przecież napić, jedna kreska niestety była
macie jakiś pomysł jak by tu zaskoczyć męża?karmelek lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:a betę robiłaś?
Betę robiłam ale tydzień temu, była ujemna, potem ovu przesunęło owulacje z 20 na 23 dc więc testowałam sikańcami przez święta dla sprawdzenia i dalej nic a @ nie ma Jutro kończę brać duphaston, może w końcu dostanę. -
Inusia wrote:Betę robiłam ale tydzień temu, była ujemna, potem ovu przesunęło owulacje z 20 na 23 dc więc testowałam sikańcami przez święta dla sprawdzenia i dalej nic a @ nie ma Jutro kończę brać duphaston, może w końcu dostanę.
-
Hej dziewczyny mam do Was takie pytanko na temat testów owulacyjnych. W instrukcji jest napisane, że nie powinno się go wykonywac z moczu porannego ok to wiadomo ale piszą również, że przed badaniem powinno się ograniczyc przyjmowanie płynów na 2 godziny. No właśnie ale nic pic w ogóle przez te 2 godziny czy jak czasem się nie da nic nie wypic jak Wy to rozumujecie pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 12:45
-
misia79 wrote:Aha ok a ja to ja źle robiłam bo przed każdym testem mało piłam ale piłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny