W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Inusia wrote:No tak, ale po czasie wszystkie tak jak u Ciebie. W ciągu tych testowych 5 minut była zawsze 1 krecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 16:07
-
Dziewczyny wyleczcie mnie z paranoi. Czy na testach widoczny jest ślad-miejsce w którym ma się pojawić druga kreska? Dwa różne testy w odstępach 4dni i to samo widzę... Taki paseczek, mega, mega blady. Czy też to widzicie w negatywnych testach?
Kasia1993 lubi tę wiadomość
-
ja w negatywnych nie widziałam drugiej kreski nawet śladu po niej a ty skoro widzisz to może oznaczać ze sie udało (jeśli chodzi o ciązowy) ja z początku miałam bardzo mało widoczną drugą ale po kilku dniach była bardzo widoczna:)
iza30 lubi tę wiadomość
-
Ewelka II wrote:Dziewczyny wyleczcie mnie z paranoi. Czy na testach widoczny jest ślad-miejsce w którym ma się pojawić druga kreska? Dwa różne testy w odstępach 4dni i to samo widzę... Taki paseczek, mega, mega blady. Czy też to widzicie w negatywnych testach?
-
Kasia1993 wrote:Kochana a jakie testy robiłaś? nazwa? Mi najszybciej pokazał bobo i pink test expresss
Najpierw robiłam PreTest. Ale tam nawetnie byłam pewna czy to cień,czy tylko jakieś przywidzenie. Teraz zrobiłam Pink ten zwykły.Widzę cień, kolor różowy. Mój P widzi cień- koloru brak:P
A Tobie Kasiu baaaardzo gratuluję! -
Pamiętam jak z trwogą robiłam pierwszy w życiu test jako 19-latka. Okres mi się spóźniał kilka dni... najpierw (tak jak szedł mocz) gruba, czerwona krecha przy literce T mi się pojawiła, potem C Ach te wpadki! Wściekłam się wtedy! A teraz Antek w pierwszej klasie już, taki kochany wpadeczek mój! :*
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:Kochana ja Ci mówie że za kilka dni bedą piękne dwie grube kreski
i teraz tylko sie nie denerwuj