W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:nie, luzuję. Bo jakby co, to za duże rozczarowanie będzie jak to znowu się okaże, że to puste jajo.
Kochana w sumie nie dziwie Ci sie bo ja pewnie jak zajde w ciąze to tez bede miała pełno obaw zeby sytuacja sie nie powtórzyła taka już nasza natura.
A jak tam mąż zareagował na dobrą wiadomość jeśli już mu mówiłas ?rybka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Kochana w sumie nie dziwie Ci sie bo ja pewnie jak zajde w ciąze to tez bede miała pełno obaw zeby sytuacja sie nie powtórzyła taka już nasza natura.
A jak tam mąż zareagował na dobrą wiadomość jeśli już mu mówiłas ?bo on już wczorajszy test jak zobaczył to wiedział, że z tego dzidzia będzie
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny .
Mam takie pytanie. Mam 24-25 dc . Z chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczenia 8 dnia. Teraz wyjechał i następne starania mogą odbyć się dopiero za 2 miesiące... Czy jest jakakolwiek szansa , że się teraz udało i mogę spodziewać się maleństwa ? Jak myślicie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Mam dwie kreski
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/428fa94de92f.jpg
Przeogromne GRATULACJEtak się ciesze że Wam się udało... tyle radości wniosłaś na forum tą wspaniałą wiadomością... i tyle nadziei dla innych staraczek
życzę Tobie dużo zdrówka i spokojnych 9 miesięcy !!
stardust87, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Przeogromne GRATULACJE
tak się ciesze że Wam się udało... tyle radości wniosłaś na forum tą wspaniałą wiadomością... i tyle nadziei dla innych staraczek
życzę Tobie dużo zdrówka i spokojnych 9 miesięcy !!
życzę spokojnych 9 miesięcy
rybka lubi tę wiadomość
-
witam sie z wami moje sloneczka!!!!stardust gt=ratuluje jeszcze raz!!!!witam kazda z was agnieszko,milcio,kasiulko,kada itp!!!!
witam tez nowa kolezanke kozke!!! na twoje pytanko odpowiem ze zawsze jest szansa na ciaze poniewaz plemniczki moga sobie poczekac itp.zatestuj w dniu spodziewanej wrednej..powodzenia!!!
kózka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:stardust mam pytanko ty stosowalas teraz zel??? jak tak to jaki i ile kosztuje jak mozesz odpisac
to w sylwestra powitasz juz nowy rok soczkiem pomaranczowym,ale pewnie kazda by tak chciala witac
żel używałam - conceive plus. pierwszy cykl go stosowałam. Kupiłam przez ceneo z przesyłką za jakieś 80 zł (bo w żadnej aptece w Toruniu nie mogłam znaleźć). Ja kupiłam w tubie, ale jest trochę problem z aplikacją (bo trzeba go aplikować ok 15 minut przed stosunkiem w ilości odpowiadającej 1 łyżeczce do herbaty, a on bardzo wodnisty jest. Żel jest dostępny też w aplikatorach, ale drożej wychodzi. Dziewczyny sobie radziły z tym w tubie używając strzykawki
u mnie żel się super sprawdził, bo ja mam ogólnie sucho, a przez ostatnie dwa cykle w ogóle nie miałam śluzu płodnego, a ten żel w pięknie rozciągliwy się zmienia wewnątrziza30 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:ehehe, choć uwielbiam alkohol to baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę z tego, że nie będę mogła
żel używałam - conceive plus. pierwszy cykl go stosowałam. Kupiłam przez ceneo z przesyłką za jakieś 80 zł (bo w żadnej aptece w Toruniu nie mogłam znaleźć). Ja kupiłam w tubie, ale jest trochę problem z aplikacją (bo trzeba go aplikować ok 15 minut przed stosunkiem w ilości odpowiadającej 1 łyżeczce do herbaty, a on bardzo wodnisty jest. Żel jest dostępny też w aplikatorach, ale drożej wychodzi. Dziewczyny sobie radziły z tym w tubie używając strzykawki
u mnie żel się super sprawdził, bo ja mam ogólnie sucho, a przez ostatnie dwa cykle w ogóle nie miałam śluzu płodnego, a ten żel w pięknie rozciągliwy się zmienia wewnątrzale ciekawe czy mi cos pomoze skoro ja mam sluz plodny nieraz mniej nieraz mega duzo to moj po nim to bedzie plywal
ale moze warto sprobowac?? jeszcze raz gratuluje!!!!! fajny suwaczek
stardust87 lubi tę wiadomość