Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust ciesz sie i mysl pozytywnie...a ja wogole musze nowy stanik kupic 85C za mały juz jets eh :(

rybka lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    nie, luzuję. Bo jakby co, to za duże rozczarowanie będzie jak to znowu się okaże, że to puste jajo.

Kochana w sumie nie dziwie Ci sie bo ja pewnie jak zajde w ciąze to tez bede miała pełno obaw zeby sytuacja sie nie powtórzyła taka już nasza natura.
    A jak tam mąż zareagował na dobrą wiadomość jeśli już mu mówiłas ?

rybka, stardust87 lubią tę wiadomość

preg.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    stardust ciesz sie i mysl pozytywnie...a ja wogole musze nowy stanik kupic 85C za mały juz jets eh :(
    ehehe... zazdroszczę :D

rybka lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Kochana w sumie nie dziwie Ci sie bo ja pewnie jak zajde w ciąze to tez bede miała pełno obaw zeby sytuacja sie nie powtórzyła taka już nasza natura.
    A jak tam mąż zareagował na dobrą wiadomość jeśli już mu mówiłas ?
    mąż powiedział "wiedziałem" i spał dalej :P bo on już wczorajszy test jak zobaczył to wiedział, że z tego dzidzia będzie :P

rybka lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    mąż powiedział "wiedziałem" i spał dalej :P bo on już wczorajszy test jak zobaczył to wiedział, że z tego dzidzia będzie :P

A no to juz był przygotowany na taką wiadomość :)

rybka, stardust87 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny .:) Mam takie pytanie. Mam 24-25 dc . Z chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczenia 8 dnia. Teraz wyjechał i następne starania mogą odbyć się dopiero za 2 miesiące... Czy jest jakakolwiek szansa , że się teraz udało i mogę spodziewać się maleństwa ? Jak myślicie ?

• Milcia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie dlugie cykle masz i mierzysz temperaturę?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane... Ale mnie tu dawnoooooo nie było :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam krótkie i nieregularne. Ostatnio się bardziej unormowały i mam 24-25 dniowe. Mierze temperaturę i od kilku dni wzrasta dzisiaj rano miałam 37..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Mam dwie kreski :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/428fa94de92f.jpg

Przeogromne GRATULACJE :) tak się ciesze że Wam się udało... tyle radości wniosłaś na forum tą wspaniałą wiadomością... i tyle nadziei dla innych staraczek :) życzę Tobie dużo zdrówka i spokojnych 9 miesięcy !!

stardust87, rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:09

rybka, kózka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz czekamy na kolejne fasolki. oby po nowym roku każdej z was dziewczyny się udało :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    A no to juz był przygotowany na taką wiadomość :)
    ta... on co miesiąc mówił "teraz będzie dzidzia" :P więc do końca mu nie ufałam :P

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Przeogromne GRATULACJE :) tak się ciesze że Wam się udało... tyle radości wniosłaś na forum tą wspaniałą wiadomością... i tyle nadziei dla innych staraczek :) życzę Tobie dużo zdrówka i spokojnych 9 miesięcy !!
    bardzo dziękuję :) życzę spokojnych 9 miesięcy :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie z wami moje sloneczka!!!!stardust gt=ratuluje jeszcze raz!!!!witam kazda z was agnieszko,milcio,kasiulko,kada itp!!!! <3 <3 witam tez nowa kolezanke kozke!!! na twoje pytanko odpowiem ze zawsze jest szansa na ciaze poniewaz plemniczki moga sobie poczekac itp.zatestuj w dniu spodziewanej wrednej..powodzenia!!!

kózka, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kózka - może udostępnij wykres

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust mam pytanko ty stosowalas teraz zel??? jak tak to jaki i ile kosztuje jak mozesz odpisac :-) <3 to w sylwestra powitasz juz nowy rok soczkiem pomaranczowym,ale pewnie kazda by tak chciala witac ;-)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    stardust mam pytanko ty stosowalas teraz zel??? jak tak to jaki i ile kosztuje jak mozesz odpisac :-) <3 to w sylwestra powitasz juz nowy rok soczkiem pomaranczowym,ale pewnie kazda by tak chciala witac ;-)
    ehehe, choć uwielbiam alkohol to baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę z tego, że nie będę mogła :)
    żel używałam - conceive plus. pierwszy cykl go stosowałam. Kupiłam przez ceneo z przesyłką za jakieś 80 zł (bo w żadnej aptece w Toruniu nie mogłam znaleźć). Ja kupiłam w tubie, ale jest trochę problem z aplikacją (bo trzeba go aplikować ok 15 minut przed stosunkiem w ilości odpowiadającej 1 łyżeczce do herbaty, a on bardzo wodnisty jest. Żel jest dostępny też w aplikatorach, ale drożej wychodzi. Dziewczyny sobie radziły z tym w tubie używając strzykawki :P
    u mnie żel się super sprawdził, bo ja mam ogólnie sucho, a przez ostatnie dwa cykle w ogóle nie miałam śluzu płodnego, a ten żel w pięknie rozciągliwy się zmienia wewnątrz :)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ehehe, choć uwielbiam alkohol to baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę z tego, że nie będę mogła :)
    żel używałam - conceive plus. pierwszy cykl go stosowałam. Kupiłam przez ceneo z przesyłką za jakieś 80 zł (bo w żadnej aptece w Toruniu nie mogłam znaleźć). Ja kupiłam w tubie, ale jest trochę problem z aplikacją (bo trzeba go aplikować ok 15 minut przed stosunkiem w ilości odpowiadającej 1 łyżeczce do herbaty, a on bardzo wodnisty jest. Żel jest dostępny też w aplikatorach, ale drożej wychodzi. Dziewczyny sobie radziły z tym w tubie używając strzykawki :P
    u mnie żel się super sprawdził, bo ja mam ogólnie sucho, a przez ostatnie dwa cykle w ogóle nie miałam śluzu płodnego, a ten żel w pięknie rozciągliwy się zmienia wewnątrz :)
    dziekuje za odpowiedz ;-) ale ciekawe czy mi cos pomoze skoro ja mam sluz plodny nieraz mniej nieraz mega duzo to moj po nim to bedzie plywal ;-) ale moze warto sprobowac?? jeszcze raz gratuluje!!!!! fajny suwaczek :-) <3

stardust87 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straudust gratuluje!! A nie mowilam ze cos w tym musi byc!! :)
    Alez ja tez bym chciala miec taki test ;(

rybka lubi tę wiadomość

‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ