W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:nie, luzuję. Bo jakby co, to za duże rozczarowanie będzie jak to znowu się okaże, że to puste jajo.
Kochana w sumie nie dziwie Ci sie bo ja pewnie jak zajde w ciąze to tez bede miała pełno obaw zeby sytuacja sie nie powtórzyła taka już nasza natura.
A jak tam mąż zareagował na dobrą wiadomość jeśli już mu mówiłas ?rybka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Kochana w sumie nie dziwie Ci sie bo ja pewnie jak zajde w ciąze to tez bede miała pełno obaw zeby sytuacja sie nie powtórzyła taka już nasza natura.
A jak tam mąż zareagował na dobrą wiadomość jeśli już mu mówiłas ?rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny . Mam takie pytanie. Mam 24-25 dc . Z chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczenia 8 dnia. Teraz wyjechał i następne starania mogą odbyć się dopiero za 2 miesiące... Czy jest jakakolwiek szansa , że się teraz udało i mogę spodziewać się maleństwa ? Jak myślicie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Mam dwie kreski
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/428fa94de92f.jpg
Przeogromne GRATULACJE tak się ciesze że Wam się udało... tyle radości wniosłaś na forum tą wspaniałą wiadomością... i tyle nadziei dla innych staraczek życzę Tobie dużo zdrówka i spokojnych 9 miesięcy !!
stardust87, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Przeogromne GRATULACJE tak się ciesze że Wam się udało... tyle radości wniosłaś na forum tą wspaniałą wiadomością... i tyle nadziei dla innych staraczek życzę Tobie dużo zdrówka i spokojnych 9 miesięcy !!
rybka lubi tę wiadomość
-
witam sie z wami moje sloneczka!!!!stardust gt=ratuluje jeszcze raz!!!!witam kazda z was agnieszko,milcio,kasiulko,kada itp!!!! witam tez nowa kolezanke kozke!!! na twoje pytanko odpowiem ze zawsze jest szansa na ciaze poniewaz plemniczki moga sobie poczekac itp.zatestuj w dniu spodziewanej wrednej..powodzenia!!!
kózka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:stardust mam pytanko ty stosowalas teraz zel??? jak tak to jaki i ile kosztuje jak mozesz odpisac to w sylwestra powitasz juz nowy rok soczkiem pomaranczowym,ale pewnie kazda by tak chciala witac
żel używałam - conceive plus. pierwszy cykl go stosowałam. Kupiłam przez ceneo z przesyłką za jakieś 80 zł (bo w żadnej aptece w Toruniu nie mogłam znaleźć). Ja kupiłam w tubie, ale jest trochę problem z aplikacją (bo trzeba go aplikować ok 15 minut przed stosunkiem w ilości odpowiadającej 1 łyżeczce do herbaty, a on bardzo wodnisty jest. Żel jest dostępny też w aplikatorach, ale drożej wychodzi. Dziewczyny sobie radziły z tym w tubie używając strzykawki
u mnie żel się super sprawdził, bo ja mam ogólnie sucho, a przez ostatnie dwa cykle w ogóle nie miałam śluzu płodnego, a ten żel w pięknie rozciągliwy się zmienia wewnątrziza30 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:ehehe, choć uwielbiam alkohol to baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę z tego, że nie będę mogła
żel używałam - conceive plus. pierwszy cykl go stosowałam. Kupiłam przez ceneo z przesyłką za jakieś 80 zł (bo w żadnej aptece w Toruniu nie mogłam znaleźć). Ja kupiłam w tubie, ale jest trochę problem z aplikacją (bo trzeba go aplikować ok 15 minut przed stosunkiem w ilości odpowiadającej 1 łyżeczce do herbaty, a on bardzo wodnisty jest. Żel jest dostępny też w aplikatorach, ale drożej wychodzi. Dziewczyny sobie radziły z tym w tubie używając strzykawki
u mnie żel się super sprawdził, bo ja mam ogólnie sucho, a przez ostatnie dwa cykle w ogóle nie miałam śluzu płodnego, a ten żel w pięknie rozciągliwy się zmienia wewnątrzstardust87 lubi tę wiadomość