W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania - po dupku @ powinna przyjsc najpozniej 7-10dni po odstawieniu - ja dostaje i po dupku i po lutce 2-3 dni
Jednak życze Ci aby jednak to była fasolinka -
nick nieaktualny
-
Neyla wrote:Ja też strasznie się niecierpliwiłam, ale już mi przeszło. Od kilku cykli biorę wszystko "na klatę". Po czerwcowym poronieniu spokorniałam i troszkę się wyciszyłam (niektórzy się mnie pytali nawet czy nie mam depresji). A w tym cyklu jakoś jestem podekscytowana... może się uda (tylko najpierw wypadałoby poserduszkować, bo jak na razie posucha). Ten rok był dla mnie i mojego męża bardzo ciężki, ale przynajmniej nauczyliśmy się odróżniać ziarna od plew.
ja byłam wyluzowana przez pierwsze 4cykle starań, teraz niestety coraz bardziej się niecierpliwie.. ostatnią ciąże rok temu straciłam w maju.. rok czasu zajęło mi pozbieranie się do kupy i w tym roku w maju podjeliśmy decyzję o kolejnych staraniach, wszystkie badania zrobiłam, jestem zdrowa a jednak coś zaskoczyć nie może.. i tak od czerwca staramy się intensywnie a tu nic z tego.. tym bardziej że w pierwszą ciąże zaszłam w drugim cyklu ( mam cudownego synka ) a w drugą w pierwszym cyklu..
Neyla trzymam za Ciebie kciuki, jak i za każdą z nas, mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze
-
stardust87 wrote:Mam dwie kreski
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/428fa94de92f.jpg
gratulacje ;*
stardust87 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:A dostałaś ją?
a jak Twoje samopoczucie?? -
nick nieaktualnykarmelek wrote:nusia właśnie jeszcze nie, ale miesiąc temu tez mi się spóźniła o dzień, więc pewnie jutro przylezie, bo test w 27dc był negatywny a dziś 29dc, brzuch już pobolewa, kurde jak ma być to niech już będzie od stycznia miałam iść na monitoring.. sama już nie wiem co by tu wymyślić żeby łatwiej poszło
a jak Twoje samopoczucie??
Kochana poza skurczami jajników, bólem pleców, zmęczeniem, wrażliwymi sutkami jest ok -
nick nieaktualnykarmelek wrote:czyli teraz dużo wypoczywać musisz żeby fasolcia miała siłę rosnąć kiedy masz znów kontrole u lekarza?
kurde mnie jajniki też pobolewają, ale bardziej boli macica dokładnie jak przed @ więc już latam co chwila do łazienki sprawdzać
Do lekarza idę 14 styczniaweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane niedługo Sylwester, więc chciałabym wam życzyć szampańskiej zabawy do białego rana, w otoczeniu fajnych, pozytywnych ludzi. Życzę wyjątkowej atmosfery ,totalnego wyluzowania , wyrzucenia z głowy tego wieczoru, negatywnych myśli, chwilowej ucieczki od problemów dnia codziennego. Życzę po prostu życia chwilą, tą jedyną, niepowtarzalną , tą która wprowadza nas w Nowy Rok - tą którą trzeba wykorzystać jak najlepiej , gdyż jest naszym startem, i warto więc już na samym wstępie dobrze się rozpędzić ,
by w tym 2014 roku przeżywać same pozytywne i krzepiące chwile.
By na samym końcu dobiec do mety, być niepokonanym i zadowolonym ze swojego biegu zwanego życiemzAgatka, Inusia, weronika86, iza30 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mam problem. Okres wg mnie powinnam dostać w piątek a owufriend mi wyliczyło na środę. Dziś zrobiłam test bo oczywiście nie mogłam już wytrzymać i na teście po kliku minutach ukazał się cień drugiej kreski. Nie przywidziało mi się to bo mój narzeczony także ją zobaczył. I teraz nie wiem czy mam się cieszyć czy nie. Boje się że okres itak przyjdzie a moja kreseczka spłynie razem z nim...
-
iwo_na wrote:Cześć dziewczyny, mam problem. Okres wg mnie powinnam dostać w piątek a owufriend mi wyliczyło na środę. Dziś zrobiłam test bo oczywiście nie mogłam już wytrzymać i na teście po kliku minutach ukazał się cień drugiej kreski. Nie przywidziało mi się to bo mój narzeczony także ją zobaczył. I teraz nie wiem czy mam się cieszyć czy nie. Boje się że okres itak przyjdzie a moja kreseczka spłynie razem z nim...
-
nick nieaktualny