W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w Nowym Roku. Dla mnie zaczął sie on szcześliwie, mam nadzieje. Druga bladziutka kreska na tescie nieśmiało się ujawniła. Okres powinnam dostać w piatek. To jeszcze dwa dni. Cierpliwość nie jest moją zaletą, niestety.
stardust87, Waniulka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
iwo_na wrote:Witajcie w Nowym Roku. Dla mnie zaczął sie on szcześliwie, mam nadzieje. Druga bladziutka kreska na tescie nieśmiało się ujawniła. Okres powinnam dostać w piatek. To jeszcze dwa dni. Cierpliwość nie jest moją zaletą, niestety.
-
iwo_na wrote:Witajcie w Nowym Roku. Dla mnie zaczął sie on szcześliwie, mam nadzieje. Druga bladziutka kreska na tescie nieśmiało się ujawniła. Okres powinnam dostać w piatek. To jeszcze dwa dni. Cierpliwość nie jest moją zaletą, niestety.
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki! -
Witajcie Kobietki w Nowym Roku! :* Ja miałam udany sylwester z moimi chłopakami Wczoraj także przyszła w końcu @, a więc zaczynam nowy cykl, tym razem już z CLO i Pregnylem...oby owocny Nawet nie wiecie jak się wczoraj cieszyłam, że okresu dostałam bo już męczyło mnie to czekanie! Teraz nowa, czysta karta
Jak Wam mija Nowy Rok?iza30 lubi tę wiadomość
-
Inusia wrote:Witajcie Kobietki w Nowym Roku! :* Ja miałam udany sylwester z moimi chłopakami Wczoraj także przyszła w końcu @, a więc zaczynam nowy cykl, tym razem już z CLO i Pregnylem...oby owocny Nawet nie wiecie jak się wczoraj cieszyłam, że okresu dostałam bo już męczyło mnie to czekanie! Teraz nowa, czysta karta
Jak Wam mija Nowy Rok?
witajcie Inusia to dobrze ze @ przyszla i teraz możesz zaczynać nowy cykl mam nadzieje że pierwszy cykl w nowym roku przyniesie dla Ciebie i dla wszystkich staraczek upragnione II kreski U mnie Sylwester udany ale dziś ledwo żyjeInusia, iza30 lubią tę wiadomość
-
dobry wieczor moje sloneczka..wpadam sie przywitac troszke poczytac i sie musze zegnac bo padam i niebawem ide spac gratuluje nowym zaciazalym i czekamy na kolejne dobre wiesci..kochane jakos niemam ostatnio czasu zeby zagladac to pewnie przez to ze nawet cykl mam teraz mega na luzie..zycze wam szczesliwego nowego roku!!! zeby wszystkie z nam zobaczyly niebawem dwie krechy na tescie buziaczki :-* pa pa
karmelek, iza30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Cześć dziewczynki:)
Witam po świętach.. Troszkę tu nie zaglądałam, bo złapałam dołka. Teraz się próbuję nieco zregenerować, choć moje nadzieje gdzieś odpłynęły i to dość skutecznie.
Jak tam ?iza30 lubi tę wiadomość