W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
iwo_na wrote:Witajcie dziewczynki, zrobiłam sobie dziś test- wyszedł bez wątpienia pozytywny, dwie ładniutkie różowe kreseczki, co prawda jedna jaśniejsza ale bez wątpienia są dwie. Jestem w ciąży! Nie mogę w to uwierzyć! jestem w szoku, ale też bardzo się boje, myślałam, że jak ujrze dziś dwie kreski to ogarnie mnie niesamowite szczęście, i tak poniekąd jest ale zdecydowana większość moich dzisiejszych uczuć to ogromny strach. Myśle sobie, że to przecież niemożliwe, że to się zaraz skończy. Wiem, że nie wolno tak myśleć ale ja tak się boje. chyba dopiero jak do lekarza pójde to mnie ta wizyta mam nadzieje, że uspokoi. Pozdrawiam was cieplutko i życze wszystkim staraczkom takiego szczęścia i strachu jakie ja przeżywam teraz
GRATULACJE!!! I spokojnych 9 miesięcy
-
iwo_na wrote:stardust87 a kiedy idziesz do lekarza i jak ustawić ten suwaczek co masz?
-
ja sprzątam jak zwariowana, a popołudniu z mężem i teściami wielkie zakupy
wiem wiem jestem nienormalna ale nie cierpię chodzić po sklepach, szukać, wybierać bleeeeeeeeeeeeeee ;P -
iza30 wrote:ja pije kawke i ogladam skoki i nic mi sie nie chce odliczam juz godziny do poniedzalku, mam nadzieje ze beda same dobre wiadomosci po sciagnieciu gipsu , trzymajcie kciuki
No to trzymam mocno kciukiiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej hej, Niedziela nudnaaaaa jak nie wiem... I pomyśleć że jutro to samo hehehe...Ale przynajmniej wykorzystam leżankowanko z moim M do oporu )) miłego popołudnia kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 15:21
iza30 lubi tę wiadomość