W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
witam was moje sloneczka jestem tu rzadziej bo mezus mial urlop,syn do wtorku wolne i caly czas cos..ale od wtorku bede was meczyc widze ze niemialam duzo do nadrobienia izus trzymam mocno kciukaski zeby wszystko bylo dobrze!!!! w koncu pozbedziesz sie gipsu i bedziesz sie starac gratuluje nowym zaciazalym,i trzymam kciukaski za staraczki..widze ze duzo dziewczyna sie udaje i wierze ze i nam niebawem sie uda dobra sloneczka zmykam spac bo wczoraj przesadzilam z winem(3 lampiony wypilam) i potem mnie mdlilo,glowa bolala i do3 niespalam wiec dzis musze nadrobic sen aaaa!!!!! i ja sie nigdzie niewybieram,nawet jak niebede juz na owu na forum bede zagladac pa pa buziaczki :-*
iza30 lubi tę wiadomość
-
Hejka gips sciagniety <jupi>, ale starania musza jeszcze poczekac bo noga jeszcze nie wyglada jak powinna i za 3 tyg mam kolejny rtg wiec kolejny cykl przepadnie . Ale wole poczekac zeby fasolce nie zaszkodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 18:58
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć dziewczynki z rana, już po wszelkich świętach więc myślę, że więcej się tu nas pojawi. Miłego dnia
iza30 lubi tę wiadomość
-
A to były jakieś święta?? Bo ja się czuję jakby w ogóle nie było, albo jakbym przespała.. Tylko ta choinka jakoś tak drażni oko.. Co roku szybciej te święta mijają, albo to temu że coraz starsze jesteśmy, nie wiem..
Smutno mi jak o tym pomyślę Jakoś tak coraz ciężej poczuć magię świąt.~Agnieszka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:A to były jakieś święta?? Bo ja się czuję jakby w ogóle nie było, albo jakbym przespała.. Tylko ta choinka jakoś tak drażni oko.. Co roku szybciej te święta mijają, albo to temu że coraz starsze jesteśmy, nie wiem..
Smutno mi jak o tym pomyślę Jakoś tak coraz ciężej poczuć magię świąt. -
Hej dziewczynki Widzę, że nie tylko ja nie czułam za bardzo świąt. Chyba się starzeje bo czasem mam chęć wrócić do czasów dzieciństwa, radości z choinki, prezentów...i ta magia kiedy wszyscy są razem... A tymczasem rzadziej zaglądam bo jakoś ciągle poza domem jestem ostatnio Pozdrawiam Was wszystkie
iza30, rybka lubią tę wiadomość