W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Dzień dobry z samego rana..
Jakaś nie wyspana dziś jestem, jeszcze się mi jakieś przeziębienie przyplątało i gardło mnie boli Przez tą głupią pogodę.
Co tam słychać?iza30, karmelek lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:dzien dobry witam znowu olus jestesmy we dwie oj lapie cie przyziebienie nie dobrze moze jak mozesz wez polopirynke i sie poloz do lozka wypocisz sie i moze przejdzie..u mnie cos kiepsko bo wredna mi sie spoznia cycki bola strasznie..a raczej niewierze w ciaze zobaczymy..jutro jak niedostane to popoludniu sikam i bede sikac do upadlego az wredna mnie znajdzie
A mi się zbliża @ wczoraj umierałam z bólu, tyle że jej planowany termin jest na przyszły tydzień, ale nie raz już tak miałam. Rybka dlaczego nie wierzysz w ciąże? Skoro bolą piersi to wszystko możliweiza30 lubi tę wiadomość
-
Nie wezmę żadnego lekarstwa, bo mam dni płodne, ostro serduszkuję i podświadomość by mnie zabiła Teoretycznie płodne, bo gin mnie olał, zrobił sobie wakacje i nie mam monitoringu Ale wczoraj myślałam, że jajnik chce się wydostać na skróty przez podbrzusze i rąbie mnie od środa jakimś nożem, więc może coś się wykluło.
Ogólnie powiedziałam sobie, że nie będę sobie robić nadziei, ale leków jednak wolę nie brać. Leczę się herbatką z czarnego bzu, może pomoże -
olka30 wrote:Rybka może dla odmiany @ zrobi ci psikusa i nie przyjdzie przez następne 9 miesięcy Ale by były jaja nie?
-
Mallina wrote:Cześć Dziewczynki
A mi się zbliża @ wczoraj umierałam z bólu, tyle że jej planowany termin jest na przyszły tydzień, ale nie raz już tak miałam. Rybka dlaczego nie wierzysz w ciąże? Skoro bolą piersi to wszystko możliweiza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:wole nastawienie takie jak mam ze czekam na wredna bo juz kiedys tez tak mialam ze sie piczka spozniala a ja testy sikalam codziennie..teraz sie nie spinam jak sie uda beda jaja jak nie bedzie czerwono luzik jak nie ten to nowy cykl bedzie aaaa!!!!! witam bo sie nawet nieprzywitalam...do ciebie chce wpasc za szybko a o mnie cos zapomniala..
-
Mallina wrote:Z tymi małpami to tak jest tak naprawdę nie wiesz kiedy cie odwiedzi
-
To może RYBKO nie rób testu tylko poczekaj ciut dłużej. Ja walczę ze sobą, bo tych wczorajszych bólach już dzisiaj chciałam robić test, ale mąż mnie od tego "świetnego" pomysłu odwiódł i ma rację. Po co mam się zawieźć i zobaczyć jedną krechę? Wszystkie objawy wskazują na małpę, po co mam sobie robić złudne nadzieje? Będzie co ma być i nic na to nie poradzimy. czekamy
-
Mallina wrote:To może RYBKO nie rób testu tylko poczekaj ciut dłużej. Ja walczę ze sobą, bo tych wczorajszych bólach już dzisiaj chciałam robić test, ale mąż mnie od tego "świetnego" pomysłu odwiódł i ma rację. Po co mam się zawieźć i zobaczyć jedną krechę? Wszystkie objawy wskazują na małpę, po co mam sobie robić złudne nadzieje? Będzie co ma być i nic na to nie poradzimy. czekamy
iza30 lubi tę wiadomość
-
Dla mojego czarne to czarne a białe to białe. Jak mówię mu, że boli mnie brzuch to on to rozumie jako zbliżająca @ nie wie, że ten brzuch może nieść też inne wiadomości. ja niestety to wiem i przez to robię sobie głupie nadzieje wolałabym być zielona jak mój mąż w tych sprawach
-
Mallina wrote:Dla mojego czarne to czarne a białe to białe. Jak mówię mu, że boli mnie brzuch to on to rozumie jako zbliżająca @ nie wie, że ten brzuch może nieść też inne wiadomości. ja niestety to wiem i przez to robię sobie głupie nadzieje wolałabym być zielona jak mój mąż w tych sprawach
-
rybka wrote:ja jak niebylam na owu tez bylo mi lepiej bo niestety tu te ciagle obserwacje szukanie objawow itp.ten cykl mam na luzie i chyba opuszcze wykresy..bede zagladac do dziewczyn i do was na owu ale juz psychika pada
-
iza30 wrote:hejka dziewczyny witam sie z kawusia w dloni
trzymam kciuki kochane zebyscie zobaczyl 2 kreseczki na testach
Ja wierzę, że kiedyś każda z nas te dwie krechy zobaczy, przecież nie może być innego scenariuszaiza30 lubi tę wiadomość