X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    :-) i teraz pojde wkurzona do siostry :-) dobra mykam!!!! milego dnia dziewoje moje!!!! a tak szczerze to mi juz pomalu mija uzaleznienie owumania,kiedys w kazdej wolnej chwili wchodzilam teraz tylko rano wchodze podejrzec co u dziewczyn na wykresach sie dzieje podczytuje forum dopisuje swoje ale i uciekam.....moze sie juz starzeje??? :-) niema co czlowiek jest o roczek starszy :-) pa pa
    A moze jak by to forum zylo to tez bylo by inaczej ja tez tak mam czasem siedialam na ovu pol dnia kazda wolna chwila a teraz wchodze rano i wieczorem zagladam co sie dzialo ciekawego, ale niestety tu ostanio sie dzieje sie prawie nic :( Ale moze jeszcze sie tu coz rozrusza.
    Milego dzionka Rybka :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś się nie chciane dzieci oddawało do okienek życia, moja koleżanka ma dziecko z takiego okienka, po tym jak dostała nadciśnienia w ciąży i dla ratowania jej życia lekarze usunęli ciąże wraz z macicą (pierwsze dziecko), jej ciotka zakonnica pomogła jej z formalnościami i dostała niechcianego niemowlaczka z takiego okienka. Ale to już rzadkość, matki degeneratki wolą wyrzucić dziecko na śmietnik niż dać mu żyć w kochającej go rodzinie. Nie rozumiem dzisiejszego świata.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupę ogórkową myślę zrobić :)

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Kiedyś się nie chciane dzieci oddawało do okienek życia, moja koleżanka ma dziecko z takiego okienka, po tym jak dostała nadciśnienia w ciąży i dla ratowania jej życia lekarze usunęli ciąże wraz z macicą (pierwsze dziecko), jej ciotka zakonnica pomogła jej z formalnościami i dostała niechcianego niemowlaczka z takiego okienka. Ale to już rzadkość, matki degeneratki wolą wyrzucić dziecko na śmietnik niż dać mu żyć w kochającej go rodzinie. Nie rozumiem dzisiejszego świata.
    Oj Ola zgadzam sie z Toba calkowiecie powinny oddawac dzieci a nie robic taka krzywde, ale ja jestem zdania ze duzo kobied do konca nie wie jak przeprowadza sie aborcje, kazda przed taki zabiegie powinna zobaczyc filmik co sie dzieje z tym malenstwem w nas, a najbardziej wkurza mnie tekst przeciez to tylko komorki :( Ale mi sie smutno zrobilo

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Zupę ogórkową myślę zrobić :)
    Zupka odpada wczoraj mielismy, moze zrobie placki ziemniaczane

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety mimo rozwoju cywilizacyjnego nasze społeczeństwo staje się coraz bardzie zacofane.. Nie smuć się, są jeszcze dobrzy i mądrzy ludzie na świecie :) Mam nadzieję ..

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobry pomysł, dziś nie mam czasu po pracy, ale jutro.. :)

• iza30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj synek bardzo lubi, a gotuje teraz tylko dla nas bo moj Andrzej zmienil nawyki zywieniowe i odzywia sie inaczej :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na razie, bo mam masę pracy :( Wpadnę na chwilkę później. Swoją drogą też już nie czuję takiej potrzeby bycia tu cały czas, jak wcześniej czułam. Za bardzo się przez to nakręcałam i obiecałam sobie że w tym roku nie będę :) Tyle, że trochę mi się tęskni za Wami :D

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też kiedyś jadłam placki ziemniaczane bez opamiętania, a teraz żołądek się buntuje. Starość nie radość ;) Ale czasem można :)
    Pa!

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Uciekam na razie, bo mam masę pracy :( Wpadnę na chwilkę później. Swoją drogą też już nie czuję takiej potrzeby bycia tu cały czas, jak wcześniej czułam. Za bardzo się przez to nakręcałam i obiecałam sobie że w tym roku nie będę :) Tyle, że trochę mi się tęskni za Wami :D
    Milej pracy kochana, przyjemnego dnia do uslyszenia znowu a ja leniuchuje :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane, myśle,że ruch tu wróci po owulacji kiedy bedzie oczekiwanie na testowanie. Przynajmniej mam taką nadzieje :). Wczoraj poszłam na bete i dzis odebrałam wynik - 1977.0 mlU/ml. Babka mnie tak wczoraj pokuła, że siniaka mam na połowie ręki, chyba mi zyłe przebiła. No ale wynik jest całkiem przyzwoity i to mnie cieszy i mam nadzieje, że Wy dziewuszki także bedziecie sie niedługo cieszyły. Swoją drogą to tak na to czekałam a teraz, u mnie przynjamniej, więcej jest strachu niż radości. Zastaawiam sie też kiedy pójść do lekarza, chciałam iść w przyszłą środę ale może lepiej jeszcze poczekać i od razu usłyszeć bicie serduszka. A nawiązując do zajścia w ciaże ze spiralą to też znam taki przypadek- moja znajoma zaszła w ten sposób z PIĄTYM dzieckiem :)

iza30 lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam si z wami :-) w koncu jestem pierwsza!!!!! iwonko jeszcze raz gratuluje!!!! spokojnej i zdrowej ciazy ci zycze!!!! nie denerwuj sie i badz dobrej mysli bo pozytywne nastawienie to polowa sukcesu :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie tak tu samej siedziec :-) wredna do mnie jednak przylazla z 5 dniowym opoznieniem!!!!!! !!!!!!!!!! kur....!!!!!!!! ale coz taki juz moj los ze o drugiego dzidziusia musze sie starac i starac :-) niebede prowadzic juz wykresu mam wszystko w ....;-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Iwona zazdroszczę ci :) Choć wiem, że pewnie jak się wydarzy jakiś cud to też zamiast się cieszyć będę się bała, taki charakter.

Co tam słychać z rana?
    Ja wczoraj byłam na monitoringu i mój pęcherzyk pękną pięknie, jak to stwierdził gin :D Czyli chociaż w końcu pękają same, bo w tym mies. nie miałam zastrzyku, tak że stówka do przodu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 08:19

iza30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę zaprotestować rybka, ja byłam pierwsza tylko pisałam z 10 min. bo mnie babki w pracy zagadywały :)

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ja chcę zaprotestować rybka, ja byłam pierwsza tylko pisałam z 10 min. bo mnie babki w pracy zagadywały :)
    ha ha ha ale moje weszly komentarze pierwsze!!!! :-) my jestesmy uparte ;-) nasze forum umiera smiercia naturalna a my walczymy i piszemy ;-)

olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :) Tylko nie wiadomo jak długo jeszcze to potrwa :/
    Sporo dziewczyn nam zaciążyło, więc się przeniosły gzie indziej, a my tu takie samotne zostałyśmy..
    Wniosek: trzeba zaciążyć ;)

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Tak :) Tylko nie wiadomo jak długo jeszcze to potrwa :/
    Sporo dziewczyn nam zaciążyło, więc się przeniosły gzie indziej, a my tu takie samotne zostałyśmy..
    Wniosek: trzeba zaciążyć ;)
    ja nawet jak zaciaze nigdzie sie niewybiore :-) zostane tutaj i bede uparcie czekac az dziewczyny zaczna pisac!!!! przeciez nawet jak sie jest w ciazy mozna zagladac i pisac chociaz raz dziennie!!!!! olus musimy byc uparte i podtrzymywac to forum :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na razie jesteśmy :D My + Iza i czasem ktoś nas z nienacka odwiedzi :)

‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ