W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
oj leci dzis ze mnie jak z krowy wczoraj zaznaczylam koniec cyklu ale tak naprawde mialam wczoraj tylko plamienie..ale czulam juz cala soba ze dostane a jak bym zaznaczyla plamienie by byly komentarze ze moze sie udalo? ze bedzie zielono itp.a ja jestem z tych co czuja cala soba ze sie zbliza ze nadchodzi ta wredna malpa!!!
iza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:oj leci dzis ze mnie jak z krowy wczoraj zaznaczylam koniec cyklu ale tak naprawde mialam wczoraj tylko plamienie..ale czulam juz cala soba ze dostane a jak bym zaznaczyla plamienie by byly komentarze ze moze sie udalo? ze bedzie zielono itp.a ja jestem z tych co czuja cala soba ze sie zbliza ze nadchodzi ta wredna malpa!!!
-
a ja nie robie juz testu odechciało mi się bo jedna napiała że moż to być cykl bezowulacyjny i powiem wam ze jak nie wchodziłam na forum to był luz spokój i wyjebka a jak tylko wejdziesz to ludzie ci dziwnie pisza lub nakrecaja itd robia ci metlik w głowie juz lepsze czytanie pod wykresem
-
ja mam nawet taki swoj bol krzyza ktory mi zawsze mowi wczesniej ze sie zbliza,do tego pobolewanie brzucha,bol miesni,uczucie ciagniecia(szyjka zmienia swoja wtedy chyba pozycje) nawet wtedy swojemu mowie ze sie nie udalo i niebede sikac bez testowo a zawsze wiem
iza30 lubi tę wiadomość
-
paticzka wrote:a ja nie robie juz testu odechciało mi się bo jedna napiała że moż to być cykl bezowulacyjny i powiem wam ze jak nie wchodziłam na forum to był luz spokój i wyjebka a jak tylko wejdziesz to ludzie ci dziwnie pisza lub nakrecaja itd robia ci metlik w głowie juz lepsze czytanie pod wykresem
To tak ja dziewczyny sobie wmawiaja ze na ciaze musi byc temperatura 37 stopni co jest nie prawda wystarczy wejsc w galerie wykresow i widac ze mozna miec niskie tempki i byc wciazy
Trzymam mocno kciuki obys zobaczyla 2 kreseczki -
paticzka wrote:a ja nie robie juz testu odechciało mi się bo jedna napiała że moż to być cykl bezowulacyjny i powiem wam ze jak nie wchodziłam na forum to był luz spokój i wyjebka a jak tylko wejdziesz to ludzie ci dziwnie pisza lub nakrecaja itd robia ci metlik w głowie juz lepsze czytanie pod wykresem
iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Mi to nie wyglada na bezowulacyjny ale nie wiem ginem nie jestem.
To tak ja dziewczyny sobie wmawiaja ze na ciaze musi byc temperatura 37 stopni co jest nie prawda wystarczy wejsc w galerie wykresow i widac ze mozna miec niskie tempki i byc wciazy
Trzymam mocno kciuki obys zobaczyla 2 kreseczkiiza30 lubi tę wiadomość
-
paticzka wrote:rybka dziekuje ci za miłe słowa
iza30 lubi tę wiadomość
-
paticzka wrote:dziękuje iza jakoś mnie tamte słowa zabolały wole miec kontakt ze sprwdzonymi i miłymi ludzmi i przestane na forum zagladac tylko komentarze pod wykresem bo tam takich jazd nie ma
Ja juz kiedys powiedziala zeby stwierdzic jaki sie ma cykl trzeba isc do gina i on moze jedynie stwierdzic a ovu to tylko program wiec trzeba brac na niego poprawke.
Nie zalamuj sie bo stres zly humorek w niczym nie pomoze a jedynie moze zaszkodzic. Glowa do gory kochana