W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
- 

WIADOMOŚĆ
- 

ja nic nigdy nie pilam i nie bralam..zastanawialam sie nad tym zelem ale niewiem czy go kupic bo hm..jest on tez na poprawe sluzu(ilosci) a na suchosc nie narzekamolka30 wrote:Ja w tamtym cyklu pierwszy raz nie miałam ani PMS ani objawów @ a i tak przylazła. Myślę, że mi ziółka podregulowały gospodarkę hormonalną i temu było tak lajtowo, a ja się oczywiście nakręciłam..

Pa Iza:) nieraz sie smieje sama z siebie ze plywam nieraz sie smieje sama z siebie ze plywam moj mezus wie kiedy mam owulke bo jak dochodzi do serduszka sie smieje ze wplywa moj mezus wie kiedy mam owulke bo jak dochodzi do serduszka sie smieje ze wplywa  
- 

Też tak miałam jak byłam młodsza, teraz susza, a ziółka o. Sroki nie poprawiają śluzu, mi pomógł dopiero wiesiołek, ale ziółka naprawdę działają. Mój też je łyka. Mi poprawiły cerę, tarczyca się obudziła bo biorę mniejszą dawkę leku a mam lepsze wyniki, PMS przeszedł prawie całkowicie i te cycki mnie tak nie bolały przed okresem jak zawsze. Magia   iza30 lubi tę wiadomość iza30 lubi tę wiadomość
- 

ja narazie jak mam duuuuzzzzooo sluzu nie bede nic brala bo juz wogole by moj plywal dobra chyba tez bede pomalu zmykac bo w domu zawsze jest co robic dobra chyba tez bede pomalu zmykac bo w domu zawsze jest co robic jesienia i zima sprzatam dom prawie codziennie a niestety latem od polowy kwietnia chodze do pracy(na czarno) to niemam sily jak wracam jesienia i zima sprzatam dom prawie codziennie a niestety latem od polowy kwietnia chodze do pracy(na czarno) to niemam sily jak wracam robie wtedy od 10godzin do 13 godzin dziennie wiec dom jest wtedy brudny robie wtedy od 10godzin do 13 godzin dziennie wiec dom jest wtedy brudny  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Czarna a jaki jest wynik testu?
 Wiecie co dziewczyny jakoś nie moge sie odnaleźć na bellyfriend. Myślałam, że będą tam interesujące wątki i wogóle a tu lipa. Albo nic ciekawego albo jakies stare wątki. Chyba musze tu cześćiej zaglądac albo poszukać jakiegoś innego portalu o cieżarówkach . A nawiązując do objawów okresu czy ciazy to można sobie nieźle wkręcic. Ja zaszłam za 4 razem, i w każdym z poprzednich myślałam, że to już. Miałam wszystkie objawy. Cykl w którym zaszłam niczym sie nie róznił od poprzednich. W sumie to najmniej sie staraliśmy a sie udało. Tak więc nigdy nic nie wiadomo . A nawiązując do objawów okresu czy ciazy to można sobie nieźle wkręcic. Ja zaszłam za 4 razem, i w każdym z poprzednich myślałam, że to już. Miałam wszystkie objawy. Cykl w którym zaszłam niczym sie nie róznił od poprzednich. W sumie to najmniej sie staraliśmy a sie udało. Tak więc nigdy nic nie wiadomo  
- 
                        nick nieaktualnyWynik testu jest niejednoznaczny,niby widać kreskę,ale jest tak słaba,że tylko pod światło widać.Wydaje mi się,że jest jeszcze za wcześnie,spróbuję za 2-3 dni moze coś będzie widać więcej.A poza tym podświadomość tez może robić swoje więc najlepsze co mogę teraz zrobić to czekać.
- 

Witajcie dziewczynki postanowiłam zaglądać tutaj częściej, chyba częstotliwość zaglądania a jakaś blokada psychiczną nie mają ze swoba związku bo zaczynam odliczać do okresu... Dziś jakiś gorszy dzień, spada mi forma i znów im bliżej @ to popadam w jakies czarnodupie postanowiłam zaglądać tutaj częściej, chyba częstotliwość zaglądania a jakaś blokada psychiczną nie mają ze swoba związku bo zaczynam odliczać do okresu... Dziś jakiś gorszy dzień, spada mi forma i znów im bliżej @ to popadam w jakies czarnodupie ahhh ahhh weronika86 lubi tę wiadomość weronika86 lubi tę wiadomość
- 

U mnie na cztery dni przed okresem także pokazał sie cień cienia drugiej kreseczki. Zrobiłam test na drugi dzień- wynik negatywny. Dwa dni przed okresem- pozytyw, dzień przed i w dzień planowanej @ także pozytyw. Pięć dni po planowanej @ która nie przyszła pozytywny wynik z krwi. Więc wszystko jest możliweczarna164 wrote:Wynik testu jest niejednoznaczny,niby widać kreskę,ale jest tak słaba,że tylko pod światło widać.Wydaje mi się,że jest jeszcze za wcześnie,spróbuję za 2-3 dni moze coś będzie widać więcej.A poza tym podświadomość tez może robić swoje więc najlepsze co mogę teraz zrobić to czekać. Trzymam kciukasy. Trzymam kciukasy.
- 

Cześć dziewczynki, dziś nie mam za bardzo czasu żeby tu zaglądnąć, właściwie wpadłam tylko żeby uzupełnić wykres 
 Iwo_na ja niestety już drugi raz 2 kreski nie zobaczyłam.. Może teraz? A może kiedy indziej.. Wyluzowałam trochę, bo tamten cykl cały był jakiś dziwny, może się coś działo i nie doszło do skutku, a może to skutek leków, szkoda czasu na zastanawianie się..
 Ale daj znać czarna jutro co tam, jak nie wytrzymasz i zrobisz test