W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Ja w tamtym cyklu pierwszy raz nie miałam ani PMS ani objawów @ a i tak przylazła. Myślę, że mi ziółka podregulowały gospodarkę hormonalną i temu było tak lajtowo, a ja się oczywiście nakręciłam..
Pa Iza:) -
Też tak miałam jak byłam młodsza, teraz susza, a ziółka o. Sroki nie poprawiają śluzu, mi pomógł dopiero wiesiołek, ale ziółka naprawdę działają. Mój też je łyka. Mi poprawiły cerę, tarczyca się obudziła bo biorę mniejszą dawkę leku a mam lepsze wyniki, PMS przeszedł prawie całkowicie i te cycki mnie tak nie bolały przed okresem jak zawsze. Magia
iza30 lubi tę wiadomość
-
ja narazie jak mam duuuuzzzzooo sluzu nie bede nic brala bo juz wogole by moj plywal dobra chyba tez bede pomalu zmykac bo w domu zawsze jest co robic jesienia i zima sprzatam dom prawie codziennie a niestety latem od polowy kwietnia chodze do pracy(na czarno) to niemam sily jak wracam robie wtedy od 10godzin do 13 godzin dziennie wiec dom jest wtedy brudny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna a jaki jest wynik testu?
Wiecie co dziewczyny jakoś nie moge sie odnaleźć na bellyfriend. Myślałam, że będą tam interesujące wątki i wogóle a tu lipa. Albo nic ciekawego albo jakies stare wątki. Chyba musze tu cześćiej zaglądac albo poszukać jakiegoś innego portalu o cieżarówkach . A nawiązując do objawów okresu czy ciazy to można sobie nieźle wkręcic. Ja zaszłam za 4 razem, i w każdym z poprzednich myślałam, że to już. Miałam wszystkie objawy. Cykl w którym zaszłam niczym sie nie róznił od poprzednich. W sumie to najmniej sie staraliśmy a sie udało. Tak więc nigdy nic nie wiadomo -
nick nieaktualnyWynik testu jest niejednoznaczny,niby widać kreskę,ale jest tak słaba,że tylko pod światło widać.Wydaje mi się,że jest jeszcze za wcześnie,spróbuję za 2-3 dni moze coś będzie widać więcej.A poza tym podświadomość tez może robić swoje więc najlepsze co mogę teraz zrobić to czekać.
-
Witajcie dziewczynki postanowiłam zaglądać tutaj częściej, chyba częstotliwość zaglądania a jakaś blokada psychiczną nie mają ze swoba związku bo zaczynam odliczać do okresu... Dziś jakiś gorszy dzień, spada mi forma i znów im bliżej @ to popadam w jakies czarnodupie ahhh
weronika86 lubi tę wiadomość
-
czarna164 wrote:Wynik testu jest niejednoznaczny,niby widać kreskę,ale jest tak słaba,że tylko pod światło widać.Wydaje mi się,że jest jeszcze za wcześnie,spróbuję za 2-3 dni moze coś będzie widać więcej.A poza tym podświadomość tez może robić swoje więc najlepsze co mogę teraz zrobić to czekać.
-
Cześć dziewczynki, dziś nie mam za bardzo czasu żeby tu zaglądnąć, właściwie wpadłam tylko żeby uzupełnić wykres
Iwo_na ja niestety już drugi raz 2 kreski nie zobaczyłam.. Może teraz? A może kiedy indziej.. Wyluzowałam trochę, bo tamten cykl cały był jakiś dziwny, może się coś działo i nie doszło do skutku, a może to skutek leków, szkoda czasu na zastanawianie się..
Ale daj znać czarna jutro co tam, jak nie wytrzymasz i zrobisz test