WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam narazie dziewczyny moze uda mi sie zajrzec tu pozniej zycze wszystkim milego dzionka :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tamtym cyklu pierwszy raz nie miałam ani PMS ani objawów @ a i tak przylazła. Myślę, że mi ziółka podregulowały gospodarkę hormonalną i temu było tak lajtowo, a ja się oczywiście nakręciłam..

Pa Iza:)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Ja uciekam narazie dziewczyny moze uda mi sie zajrzec tu pozniej zycze wszystkim milego dzionka :)
    pa pa sloneczko!!! milego dzionka ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ja w tamtym cyklu pierwszy raz nie miałam ani PMS ani objawów @ a i tak przylazła. Myślę, że mi ziółka podregulowały gospodarkę hormonalną i temu było tak lajtowo, a ja się oczywiście nakręciłam..

Pa Iza:)
    ja nic nigdy nie pilam i nie bralam..zastanawialam sie nad tym zelem ale niewiem czy go kupic bo hm..jest on tez na poprawe sluzu(ilosci) a na suchosc nie narzekam :-) nieraz sie smieje sama z siebie ze plywam ;-) moj mezus wie kiedy mam owulke bo jak dochodzi do serduszka sie smieje ze wplywa ;-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam jak byłam młodsza, teraz susza, a ziółka o. Sroki nie poprawiają śluzu, mi pomógł dopiero wiesiołek, ale ziółka naprawdę działają. Mój też je łyka. Mi poprawiły cerę, tarczyca się obudziła bo biorę mniejszą dawkę leku a mam lepsze wyniki, PMS przeszedł prawie całkowicie i te cycki mnie tak nie bolały przed okresem jak zawsze. Magia :)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja narazie jak mam duuuuzzzzooo sluzu nie bede nic brala bo juz wogole by moj plywal ;-) dobra chyba tez bede pomalu zmykac bo w domu zawsze jest co robic ;-) jesienia i zima sprzatam dom prawie codziennie a niestety latem od polowy kwietnia chodze do pracy(na czarno) to niemam sily jak wracam :-( robie wtedy od 10godzin do 13 godzin dziennie wiec dom jest wtedy brudny ;-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na chwilę, bo roboty masa, ale pewnie za jakąś godzinkę zaglądnę, bo w pracy mnie strasznie ciągnie :)

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Uciekam na chwilę, bo roboty masa, ale pewnie za jakąś godzinkę zaglądnę, bo w pracy mnie strasznie ciągnie :)
    ja zajrze dopiero popoludniu tak okolo16 wiec pa pa milego dnia!!!!! <3

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem :)

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaglądam czasem, mam jakieś takie wrażenie ze jak tu siedzę to myślami się nakrecam... Musimy sobie wymyśleć tematy do rozmów żeby głowy nie stracić :)

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,jestem 6dpo,właśnie zauważyłam małą brązową plamkę na bieliźnie,co to może oznaczać?Na testowanie chyba za wcześnie,co?Na dodatek piersi mnie bolą i wrażliwe sutki.Nie chcę się nakręcać,ale test już czeka na wypróbowanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test i już zgłupiałam. Powtórzę za 2 dni,zobaczymy czy będzie wyraźniej :)

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna a jaki jest wynik testu?
    Wiecie co dziewczyny jakoś nie moge sie odnaleźć na bellyfriend. Myślałam, że będą tam interesujące wątki i wogóle a tu lipa. Albo nic ciekawego albo jakies stare wątki. Chyba musze tu cześćiej zaglądac albo poszukać jakiegoś innego portalu o cieżarówkach :). A nawiązując do objawów okresu czy ciazy to można sobie nieźle wkręcic. Ja zaszłam za 4 razem, i w każdym z poprzednich myślałam, że to już. Miałam wszystkie objawy. Cykl w którym zaszłam niczym sie nie róznił od poprzednich. W sumie to najmniej sie staraliśmy a sie udało. Tak więc nigdy nic nie wiadomo :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik testu jest niejednoznaczny,niby widać kreskę,ale jest tak słaba,że tylko pod światło widać.Wydaje mi się,że jest jeszcze za wcześnie,spróbuję za 2-3 dni moze coś będzie widać więcej.A poza tym podświadomość tez może robić swoje więc najlepsze co mogę teraz zrobić to czekać.

• olka30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    Czarna nie nakręcaj się ja tak miałam w poprzednim cyklu, a po paru dniach nic nie wyszło, poczekaj chociaż do tego 10 dnia, a najlepiej do term. @. Wiem jak ciężko się czeka, mi też się nie udaje :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :) postanowiłam zaglądać tutaj częściej, chyba częstotliwość zaglądania a jakaś blokada psychiczną nie mają ze swoba związku bo zaczynam odliczać do okresu... Dziś jakiś gorszy dzień, spada mi forma i znów im bliżej @ to popadam w jakies czarnodupie :/ ahhh

weronika86 lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Wynik testu jest niejednoznaczny,niby widać kreskę,ale jest tak słaba,że tylko pod światło widać.Wydaje mi się,że jest jeszcze za wcześnie,spróbuję za 2-3 dni moze coś będzie widać więcej.A poza tym podświadomość tez może robić swoje więc najlepsze co mogę teraz zrobić to czekać.
    U mnie na cztery dni przed okresem także pokazał sie cień cienia drugiej kreseczki. Zrobiłam test na drugi dzień- wynik negatywny. Dwa dni przed okresem- pozytyw, dzień przed i w dzień planowanej @ także pozytyw. Pięć dni po planowanej @ która nie przyszła pozytywny wynik z krwi. Więc wszystko jest możliwe :) Trzymam kciukasy.

relg4z17djzzyjqt.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, dziś nie mam za bardzo czasu żeby tu zaglądnąć, właściwie wpadłam tylko żeby uzupełnić wykres :)
    Iwo_na ja niestety już drugi raz 2 kreski nie zobaczyłam.. Może teraz? A może kiedy indziej.. Wyluzowałam trochę, bo tamten cykl cały był jakiś dziwny, może się coś działo i nie doszło do skutku, a może to skutek leków, szkoda czasu na zastanawianie się..
    Ale daj znać czarna jutro co tam, jak nie wytrzymasz i zrobisz test :)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, miłego dnia jeśli ktoś tu w ogóle dziś zaglądnie :)

‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ