W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze nie pamiętam po ile mój robił. Coś między 100 a 200 zł, tak mi się wydaje.. 160 ? Nie pamiętam, ale w każdym razie miał już takie specjalistyczne, wyniki były na kilka kartek, wszystko rozpisane z wykresami, obrazkami itp. Prostsze są chyba tańsze. Ale możesz popatrzeć na nasz bocian, często są wypisywane promocje na dany miesiąc, może się trafią nawet darmowe gdzieś w twoim regionie..
rybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Nie jestescie same ja tez tu jeszcze jestem pozniej ide dzis z Andrzejem na silownie i basen musze troszke rozruszac ta noge
iza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:to wpadajcie do mnie do nas may silownie taka mini to se pocwiczymy a w lazience wanna duzawa to sobie wyobrazisz ze to basen mam wielki basen ale teraz jest schowany
-
olka30 wrote:Kurcze nie pamiętam po ile mój robił. Coś między 100 a 200 zł, tak mi się wydaje.. 160 ? Nie pamiętam, ale w każdym razie miał już takie specjalistyczne, wyniki były na kilka kartek, wszystko rozpisane z wykresami, obrazkami itp. Prostsze są chyba tańsze. Ale możesz popatrzeć na nasz bocian, często są wypisywane promocje na dany miesiąc, może się trafią nawet darmowe gdzieś w twoim regionie..
iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:My tez czekamy az bedziemy mogli wrocic do staranek i wtedy bedziemy oboje szli na wszystkie badania tylko tu w irlandi to prywatnie na panstwowe sie nie doczekasz
-
rybka wrote:oj sloneczko w polsce nie jest lepiej ...niestety...jak chcialam zarejestrowac sie do okulisty czeka sie okolo 8miesiecy no chyba ze prywatnie zastanawiam sie po co oplaca sie skladki itp...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 09:07
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny weszłąm tutaj do was bo widze że mowa o badaniach ja zmieniłam ginka i mam nadzieje że da mi na jakies badania w tamtym roku w lutym byłam w Poznaniu na badaniach z obciążeniem i wynik tez nie był ciekawy ale lekarz sobie mnie olał i du...a blada chodziłam do niego a on kazał czekać wiec sie zdenerwowałam i zapisałam sie do innego mam nadzieje że on mi cos poradz:)
iza30 lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek