W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Amber85 wrote:Witam, ja bym chciala dolaczyc:) mam 28 lat, prawie 2letnia corke, w sierpniu stracilam dziecko w 16tc. Staramy sie od pazdziernika 2013, narazie bez skutku.w 2009 stwierdzone pco, leczone metformaxem500, zaszlam w ciaze w czerwcu 2011 (w pierwszym cyklu staran). Obecnie 4cs, 3dc, biore cyclodynon na wyrownanie cykli, inofolic na owulacje (bo z nia bylo roznie ostatnio) i od dzis olej z wiesiolka oeparol. Troche sie boje, ale jak czytam tu pozytywne historie to i moze mi uda sie do nich dolaczyc:)
~Agnieszka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ja już kończę kawkę Zagadałam się ciut..
Co tam w szerokim świecie? -
Czekanie jest najgorsze, a wiadomo ze im dluzej sie czeka tym bardziej sie czlowiek nakreca...w pierwszej ciazy tydzien po zaplodnieniu mialam plamienie implantacyjne wiec juz sie domyslalam co sie kroi;), w drugiej w ogole nic nie podejrzewalam i zorientowalam sie dopiero jak mi sie okres spoznial 4 dni. A teraz to planowanie i czekanie najpierw na owulacje czy w ogole bedzie, a potem na okres, masakra jakas...czeka mnie maly wyjazd, wiec moze oderwe sie troche od tego myslenia i liczenia:)
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Amber85 wrote:Czekanie jest najgorsze, a wiadomo ze im dluzej sie czeka tym bardziej sie czlowiek nakreca...w pierwszej ciazy tydzien po zaplodnieniu mialam plamienie implantacyjne wiec juz sie domyslalam co sie kroi;), w drugiej w ogole nic nie podejrzewalam i zorientowalam sie dopiero jak mi sie okres spoznial 4 dni. A teraz to planowanie i czekanie najpierw na owulacje czy w ogole bedzie, a potem na okres, masakra jakas...czeka mnie maly wyjazd, wiec moze oderwe sie troche od tego myslenia i liczenia:)
iza30 lubi tę wiadomość
-
oj spac mega spac mi sie chce a jeszcze mialam dziwny okres..mialam w jeden dzien mocniej,na drugi slabiej na trzeci wieczorem plamienie i na czwarty i piaty juz nic troszke mnie to martwi bo zawsze mialam duzej mocniej a i plamienie nieraz sie ciaglo..czy tak szybko wylecialo co mialo wyleciec???
-
olka30 wrote:Pewnie tak, już teraz jak idę do jakiegokolwiek lekarza to czasem mam wrażenie że więcej wiem o temacie niż on
-
rybka wrote:oj spac mega spac mi sie chce a jeszcze mialam dziwny okres..mialam w jeden dzien mocniej,na drugi slabiej na trzeci wieczorem plamienie i na czwarty i piaty juz nic troszke mnie to martwi bo zawsze mialam duzej mocniej a i plamienie nieraz sie ciaglo..czy tak szybko wylecialo co mialo wyleciec???
Hm rybka nie wiem, dziwne, a bierzesz jakieś wspomagacze? -
olka30 wrote:Hm rybka nie wiem, dziwne, a bierzesz jakieś wspomagacze?
iza30 lubi tę wiadomość