W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:.
Witam nowe dziewczyny, cieszę się że do nas dołączycie.
Izmelka coś mi się zdaję, że tobie to trzeba już gratulować i pewnie długo tutaj nie zagościsz
Witam was dziewczyny :)Olka30 wiesz tak bardzo bym chciała żeby było wszystko ok :)jutro jade poowtórzyć bete mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze że beta przyrośnie ... tylko martwia mnie niskie wyniki tzn w dolnych granicach normy ... chyba zwariuje do jutra !rybka lubi tę wiadomość
-
Izamelka wrote:Witam was dziewczyny :)Olka30 wiesz tak bardzo bym chciała żeby było wszystko ok :)jutro jade poowtórzyć bete mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze że beta przyrośnie ... tylko martwia mnie niskie wyniki tzn w dolnych granicach normy ... chyba zwariuje do jutra !
-
olka30 wrote:Trzymam kciuki Izamelka.
Rybka nie wiem, ja też zawsze mam obfite więc gdybym miała skąpą @ to zaczęłabym się zastanawiać -
nick nieaktualnyRybka trzymaj kciuki bardzo mocno !!
wiesz ja miałam przez jakiś czas @ po dwa dni i mogłam nosić wkładki a za każdym razem zastanawiałam się a może się udało ....
Moja przyjaciółka w ciązy ze swoją córką pierwsze 3 miesiące miała normalne krwawienie nie podejrzewała że coś się dzieje i po czasie okazało się że będzie mamą więc to chyba różnie każdy organizm jest inny
Olka30 dziękuję za odpowiedz dam znać co z tymi wynikamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 09:57
iza30 lubi tę wiadomość
-
Izamelka wrote:Witam was dziewczyny :)Olka30 wiesz tak bardzo bym chciała żeby było wszystko ok :)jutro jade poowtórzyć bete mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze że beta przyrośnie ... tylko martwia mnie niskie wyniki tzn w dolnych granicach normy ... chyba zwariuje do jutra !
rybka, Izamelka lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:tak rybka ma racje mozesz miec nizsze normy bo moglo dojsc troszke pozniej do zaplodnienia oby byl przyrost, nie stresuj sie teraz tym bo to wogole Ci nie potrzebne
iza30, Izamelka lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Podobnie do mnie u mnie juz tez 19 cykl szkoda tylko ze 2 ostatnie bez staran i kolejny przedemna
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:tak rybka ma racje mozesz miec nizsze normy bo moglo dojsc troszke pozniej do zaplodnienia oby byl przyrost, nie stresuj sie teraz tym bo to wogole Ci nie potrzebne
ale takie czekanie jest chyba najgorsze:)
heh nno ta beta jak sprawdzić w kalkulatorze norm też jest w normie ale jakieś ale zawsze jest
PO takim czekaniu chciałabym się cieszyć a tu o człowiek dokłada sobie zmartwień
iza30 olka30 rybka !!! głowa do góry na pewno nie długo się uda !! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:05
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Izamelka wrote:dzięki dziewczyny za wsparcie ! Mam nadzieję że będzie jak mówicie :*
ale takie czekanie jest chyba najgorsze:)
heh nno ta beta jak sprawdzić w kalkulatorze norm też jest w normie ale jakieś ale zawsze jest
PO takim czekaniu chciałabym się cieszyć a tu o człowiek dokłada sobie zmartwień
iza30 olka30 rybka !!! głowa do góry na pewno nie długo się uda !! :*iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:to zebys nie myslala i sie nie zamartwiala to poczytaj ksiazke albo obejrzyj jakis fajny film ja wierze ze sie uda
Hahaha to bardzo dobry pomysł !!
Trzymajcie kciuki '!!
Ja za was też będę trzymać najmocniej jak tylko potrafię
hi hi to forum to był najlepszy pomysł jaki wpadł mi ostatnio do głowy dziewczynyiza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ja w pierwszej ciazy niemialam zadnych objawow nawet ba nie podejrzewalam jej to bylo zaskoczenie jak poszlam do ginka bo okres mi sie spoznia a ona ze jestem w 5 tygodniu ciazy!!!! to bylo mega super!!!! kochane musimy czekac i pisac se na naszym forum wtedy moze odbiegniemy od myslenia o ciazy i zmienimy temata a gdzie wyjezdzasz??? moze zabierzemy sie z toba ??
-
Izamelka wrote:Hahaha to bardzo dobry pomysł !!
Trzymajcie kciuki '!!
Ja za was też będę trzymać najmocniej jak tylko potrafię
hi hi to forum to był najlepszy pomysł jaki wpadł mi ostatnio do głowy dziewczynyiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a bo my super kobietki jestesmy i ty dolaczylas do nas i teraz tez jestes super kobietka ja jak jestem po owulce i sie staram nie nakrecac to zajmuje glowe innymi czynnosciami np.ukladam sobie w szafach,sprzatam w domku,ogladam film lub nawet ide do kumpeli na pogaduchy zawsze cos sie wymysli
Hi hi bardzo bardzo się ciesze że jestem tu z wami
Rybka staram się po owulce robiłam to samo ale nie zawsze jest co :D jak juz wszystko w domu ogarniete obiadek zrobiony:D hi hi
ja chyba dzisiaj pojde na dlugi spacer moze jakoś oderwe mysli od badan itpiza30 lubi tę wiadomość