X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu kto ?

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem :)

gann3e3k07a442mt.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już miałam pisać, że nikogo nie ma, ale przypomniałam sobie że trzeba odświeżyć stronkę :)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie looknęłam na twój wykresik Agnieszka no i powiem ci, że wręcz zazdroszczę :) Zawsze masz taką długą fl ?

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem :) wykres prowadzę dopiero 1 cykl porządnie bo poprzednio od połowy i kompletnie nic mi nie mówi ;) traz mierzylam też temp i mam 37,1. Ale jutro spodziewam się @ i pewnie tak będzie

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dobrze czy źle że tak mam tą fl? Wybacz moje pytania ale jestem w tym jeszcze zielona :)

gann3e3k07a442mt.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W każdym razie ładny wykresik, taki fasolkowy :) Ale co ma być to będzie..
    Ja muszę czekać do @ jeszcze ponad tydzień i już mnie dobija to wieczne czekanie, mogłoby się to wszystko jakoś prężniej odbywać :)

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie :) dla mnie to 2 cykl starań i nawet nie myślę ze się mogło udać, w zeszłym cyklu miałam wszystkie objawy ciąży ;) a w tym staram się o tym nie myśleć i cierpliwie sibie czekam... Zresztą od dziś zaczynam dietę żeby stracić kg po świętach ;)

gann3e3k07a442mt.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to teraz jeszcze bardziej ci zazdroszczę ;) My już dwa lata, szmat czasu i już się delikatna schiza przyplątała, ale w tym cyklu walczę z tym i żadnych objawów nie szukam, tylko to czekanie męczy. I dziś mnie wyjątkowo męczy ochota na piwko przed snem, chociaż kapkę...

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde, to faktycznie, ja mam jakieś dziwne przeczucie że u nas też to będzie długo trwało, bo zawsze mam tak że jak czegoś bardzo chcę to dupa :/ podziwiam takie dziewczyny jak Ty dla mnie i z moją psycha pewnie skoncyloby się na zaprzestaniu starań i pewnie na rozwodzie bo bym się wyladowywala na moim M za wszystko.

gann3e3k07a442mt.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze, że mój też nie ma lekko, chociaż trochę lepiej od czasu jak zrobił badania i wyszły nieźle. Staram się hamować, bo widać bardziej moja wina.. Poleciał na starszą to teraz cierpi.. A psycha jak to psycha, okres załamania mam już za sobą (mam nadzieję). W sierpniu wydawało mi się, że zaskoczyło, wszystko na to wskazywało i dupa.. Troszkę mnie to przybiło, ale ja się nie umiem długo dołować. Jestem typ, który jakby źle nie było i ile razy by nie upadał to i tak się podniesie.

Trochę szkoda, bo tym co się nad sobą użalają zawsze łatwiej w życiu, bo się wszyscy nad nimi litują. No ale niestety tak nie umiem.

iza30 lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem coś o tym bo ja też należę raczej do tych które się kopie po dupie a nie glaszcze po głowie, potrafię się uśmiechać na zewnątrz a w środku mnie chcę rozwalić, niby wszystko ok a mojemu M potrafię potem piekło zrobić na ziemi :) dlatego nie chce się nastawiac a jest to mega ciężkie, tym bardziej że mam wrażenie ze teraz co druga chodzi w ciąży i non stop na nie wpadam jakaś masakra :)

Tak to bywa właśnie jak się w życiu czegoś chce, ale nie mamy na to wpływu i mnie chyba najbardziej to wkurwia, że nie mam na to wpływu żeby pewne rzeczy się udały, ale cóż... Nie można się uzalac, tak jak piszesz, trzeba brać życie za rogi i iść do przodu, dlatego mimo diety wrabalam właśnie 5 czekoladek i spokojnie czekam na @ :)

iza30 lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak trzymać :)
    W ogóle dobry pomysł, chyba zapodam sobie czekoladkę :)

Dziś już uciekam, więc mam nadzieję że do jutra :)
    Kuleje to forum troszkę, bo nam dziewczyny pozaciążały, no ale myślę że przetrwamy jakoś.

iza30 lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy :) mnie też tu chwilę nie było bo nie chciałam się nakrecac, ale...to chyba żadna gwarancja :) do jutra zatem ;) dobrej nocy spadam do M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 21:36

iza30 lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • Amber85 Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja bym chciala dolaczyc:) mam 28 lat, prawie 2letnia corke, w sierpniu stracilam dziecko w 16tc. Staramy sie od pazdziernika 2013, narazie bez skutku.w 2009 stwierdzone pco, leczone metformaxem500, zaszlam w ciaze w czerwcu 2011 (w pierwszym cyklu staran). Obecnie 4cs, 3dc, biore cyclodynon na wyrownanie cykli, inofolic na owulacje (bo z nia bylo roznie ostatnio) i od dzis olej z wiesiolka oeparol. Troche sie boje, ale jak czytam tu pozytywne historie to i moze mi uda sie do nich dolaczyc:)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny !! :)Jestem tu nowa i mam pytanie
    Cykle mam zazwyczaj 31 dniowe ostanią miesiączkę miałam 9.12.2013 r
    6.01.14 zrobiłam test odziwo pozytywny więc poszłam na badanie z krwi i :
    09.01.2014 b-hcg - 67,96 mlU/ml
    13.01.14 dzisiaj b-hcg - 339,60 mlU/ml
    Czy ten przyrost jest prawidłowy?? W środę mam zamiar powtórzyc b-hcg ...
    Martwie się że coś jest nie tak bo niby mieszczę się ale w dolnych granicach i nie wiem czy z fasolką bedzie wszystko ok
    Prosze o pomoc !!!

• Amber85 Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, najwazniejsze ze bhcg wzrasta. Teraz tylko wizyta u ginekologa w celu wypatrzenia pecherzyka ciazowego:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh niestety mam wizyte dopiero 30.01 bo mój gin na urlop pojechał :(
    a to czekanie najgorsze ..
    W środę ide powtórzyc betę mam nadzieje że przyrośnie !!:):)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Czekolada na dzień dobry i jazda..
    No prawi, bo śpię na stojąco (właściwie siedząco, ale nikt nie musi wiedzieć).

Witam nowe dziewczyny, cieszę się że do nas dołączycie.
    Izmelka coś mi się zdaję, że tobie to trzeba już gratulować i pewnie długo tutaj nie zagościsz :)

Która wstała, bo nie będę sama piła kawy? :)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja ja wstalam juz nie spie spijam kawke i podczytuje forum a dziekowac bogu mialam male zaleglosci ;-) to olus pijemy!!!! witam nowe dziewczyny!!!!

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ