W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Izamelka wrote:Hi hi bardzo bardzo się ciesze że jestem tu z wami
Rybka staram się po owulce robiłam to samo ale nie zawsze jest co :D jak juz wszystko w domu ogarniete obiadek zrobiony:D hi hi
ja chyba dzisiaj pojde na dlugi spacer moze jakoś oderwe mysli od badan itp [/QUOT to idz se na spacer albo na zakupy kup se jakas bluzeczke albo idz do kumpeli na herbatke niemasz tam zadnej co nie pracuje bo jak co to wpadaj do mnie ja mam balagan na kolkach zlew caly w naczyniach do mycia,itp zapraszamIzamelka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izamelka wrote:Oj Rybka jesli chodzi o zmywanie to może byc ciężko bo bardzo nie lubie tego robić wszystko inne moge ogarnąć hi hi
zakupy spacer nie zła myśl hi hi
A w jakim mieście Ty mieszkasz
Bo ja w ŁodziIzamelka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak powaznie myc naczynia lubie zmywarke wlanczam raz na pol roku( dostalismy w prezencie na parepetowke) ale jednego nienawidze brrrr...az mi sie wlosy jeza na glowie brrrr...az niemoge tego napisac a wiec niecierpie prasowania -napisalam to??? udalo sie mam dzis zajebisty humor o ja pitole niewiem czemu
Izamelka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Izamelka wrote:O to w sumie nie tak daleko
haha ! ale powiem Ci że już są takie odkurzacze bardziej roboty
zawsze może Cię w kolejnej czynności wyręćzyćIzamelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybka a ja wręcz przecinie
UWIELBIAM PRASOWANIE to chyba jest jedyna czynnośc która mnie odpręża i relaksuje
nie ważne dlaczego najważniejsze że jest
ha to może podziel się tym humorem
Moja zmywarka do dzisiaj stoi u mojej mamy bo jakos nie mieliśmy czasu przez 1,5 roku się tym zając :D
Myslę że i wtedy też znajdziesz czas hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:33
rybka lubi tę wiadomość
-
Izamelka wrote:Rybka a ja wręcz przecinie
UWIELBIAM PRASOWANIE to chyba jest jedyna czynnośc która mnie odpręża i relaksuje
nie ważne dlaczego najważniejsze że jest
ha to może podziel się tym humorem
Moja zmywarka do dzisiaj stoi u mojej mamy bo jakos nie mieliśmy czasu przez 1,5 roku się tym zając :DIzamelka, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:tak powaznie myc naczynia lubie zmywarke wlanczam raz na pol roku( dostalismy w prezencie na parepetowke) ale jednego nienawidze brrrr...az mi sie wlosy jeza na glowie brrrr...az niemoge tego napisac a wiec niecierpie prasowania -napisalam to??? udalo sie mam dzis zajebisty humor o ja pitole niewiem czemu
-
nick nieaktualnyhahaha ! skąd ja to znam też nigdy nie mam się w co ubrać ale chyba większość z nas tak ma
no mam ten suwaczek
ja dowiedziałam się dość wcześcnie bo test miałam zrobić w ostatnim dniu brania duphastonu i w zależnosci od wyniku stosować dalej albo i nie
Myślę że żeby nie to wytrzymałabym jeszcze kilka dni
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
dobra dziewoje moje swietnie ze dzis nasze forum zylo!!!! oby tak dalej jestem z was dumna ze bylyscie dzis czynne ja zmykam bo wlasnie uswiadomilam sobie ze naprawde musze wziasc sie za porzadki bo niebawem po synola na przystanek bo przyjezdza ze szkoly a ni ma jeszcze nawet obiadu potem wysylam go do kolegi,ja z siostrami na zakupy jak wroce to bedzie pozne popoludnie wiec dzis juz raczej nie zajrze ale jutro was nawiedze z samego rana i bede pisac buziaczki :-* milego dnia!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:45
Izamelka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:to nasza kolezanka izamelka nam poprasuje podaj tylko jej swoj adres i przeslij ciuchy
heh szkoda że ja wam naczyń podesłac nie moge :D
hahaha
Iza30 paczka napewno dojdzie :D
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:dobra dziewoje moje swietnie ze dzis nasze forum zylo!!!! oby tak dalej jestem z was dumna ze bylyscie dzis czynne ja zmykam bo wlasnie uswiadomilam sobie ze naprawde musze wziasc sie za porzadki bo niebawem po synola na przystanek bo przyjezdza ze szkoly a ni ma jeszcze nawet obiadu potem wysylam go do kolegi,ja z siostrami na zakupy jak wroce to bedzie pozne popoludnie wiec dzis juz raczej nie zajrze ale jutro was nawiedze z samego rana i bede pisac buziaczki :-* milego dnia!!!!
Miłego dnia !!! <3<3 do jutra !!!