X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izamelka wrote:
    Hi hi bardzo bardzo się ciesze że jestem tu z wami :)
    Rybka staram się :) po owulce robiłam to samo ale nie zawsze jest co :D:D jak juz wszystko w domu ogarniete obiadek zrobiony:D hi hi
    ja chyba dzisiaj pojde na dlugi spacer :P moze jakoś oderwe mysli od badan itp :D[/QUOT to idz se na spacer albo na zakupy ;-) kup se jakas bluzeczke :-) albo idz do kumpeli na herbatke niemasz tam zadnej co nie pracuje ;-) bo jak co to wpadaj do mnie ja mam balagan na kolkach zlew caly w naczyniach do mycia,itp ;-D zapraszam

Izamelka, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Rybka :) jesli chodzi o zmywanie to może byc ciężko bo bardzo nie lubie tego robić :) wszystko inne moge ogarnąć :) hi hi
    zakupy spacer nie zła myśl :P hi hi
    A w jakim mieście Ty mieszkasz :P
    Bo ja w Łodzi :D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izamelka wrote:
    Oj Rybka :) jesli chodzi o zmywanie to może byc ciężko bo bardzo nie lubie tego robić :) wszystko inne moge ogarnąć :) hi hi
    zakupy spacer nie zła myśl :P hi hi
    A w jakim mieście Ty mieszkasz :P
    Bo ja w Łodzi :D
    ja w wielkopolska konin (blisko konina) a to wsadze naczynia do zmywarki,ciuchy do automatu szkoda ze niemam odkurzacza co sobie sam jezdzi ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to w sumie nie tak daleko :):)
    haha ! ale powiem Ci że już są takie odkurzacze bardziej roboty :)
    zawsze może Cię w kolejnej czynności wyręćzyć :)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak powaznie myc naczynia lubie zmywarke wlanczam raz na pol roku( dostalismy w prezencie na parepetowke) ale jednego nienawidze brrrr...az mi sie wlosy jeza na glowie brrrr...az niemoge tego napisac ;-D a wiec niecierpie prasowania -napisalam to??? udalo sie ;-D mam dzis zajebisty humor o ja pitole ;-D niewiem czemu :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izamelka wrote:
    O to w sumie nie tak daleko :):)
    haha ! ale powiem Ci że już są takie odkurzacze bardziej roboty :)
    zawsze może Cię w kolejnej czynności wyręćzyć :)
    wiem ze sa i sie smialam bo bylam kiedys u kolezanki i dzwonila do niej mama pyta co robi a ona za sprzata - :-) zmywarka zalaczona,automat wlaczony i robot se sprzatal :-0 ale to nie dla mnie moze jak bede miala druzyne pilkarska( tyle dzieci) i niebede miala czasu usiasc

Izamelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka a ja wręcz przecinie
    UWIELBIAM PRASOWANIE :) to chyba jest jedyna czynnośc która mnie odpręża i relaksuje :P
    nie ważne dlaczego najważniejsze że jest :)
    ha to może podziel się tym humorem :)

Moja zmywarka do dzisiaj stoi u mojej mamy bo jakos nie mieliśmy czasu przez 1,5 roku się tym zając :D:D

Myslę że i wtedy też znajdziesz czas :) hi hi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:33

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izamelka wrote:
    Rybka a ja wręcz przecinie
    UWIELBIAM PRASOWANIE :) to chyba jest jedyna czynnośc która mnie odpręża i relaksuje :P
    nie ważne dlaczego najważniejsze że jest :)
    ha to może podziel się tym humorem :)

Moja zmywarka do dzisiaj stoi u mojej mamy bo jakos nie mieliśmy czasu przez 1,5 roku się tym zając :D:D
    aaaaaaa to wpadaj do mnie moze byc dzisiaj juz mam nazbierane pranie z dwoch automatow ;-) dobrze ze mamy tyle ciuchow ze niemusze szybko prasowac :-) o zgrozo ;-) duzo ciuchow a ja zawsze jak mamy gdzies wyjsc otwieram szafe ktora sie ugina od ciezaru ciuchow i stwierdzam do meza -NIE MAM W CO SIE UBRAC ;-D

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze masz suwaczek :-) ja jak bylam w tym tygodniu co ty dowiedzalam sie ze jestem w ciazy :-)

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    tak powaznie myc naczynia lubie zmywarke wlanczam raz na pol roku( dostalismy w prezencie na parepetowke) ale jednego nienawidze brrrr...az mi sie wlosy jeza na glowie brrrr...az niemoge tego napisac ;-D a wiec niecierpie prasowania -napisalam to??? udalo sie ;-D mam dzis zajebisty humor o ja pitole ;-D niewiem czemu :-)
    Ja tez nie nawidze prasowac moge zmywac ale zelazko fuuu :/

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Ja tez nie nawidze prasowac moge zmywac ale zelazko fuuu :/
    to nasza kolezanka izamelka nam poprasuje ;-) podaj tylko jej swoj adres i przeslij ciuchy ;-)

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izamelka to do mnie masz troche daleko bo ja w Irlandii mieszkam :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ! skąd ja to znam też nigdy nie mam się w co ubrać :):) ale chyba większość z nas tak ma :):)

no mam ten suwaczek :):)
    ja dowiedziałam się dość wcześcnie bo test miałam zrobić w ostatnim dniu brania duphastonu i w zależnosci od wyniku stosować dalej albo i nie :):)
    Myślę że żeby nie to wytrzymałabym jeszcze kilka dni :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewoje moje swietnie ze dzis nasze forum zylo!!!! oby tak dalej :-) jestem z was dumna ze bylyscie dzis czynne ;-) ja zmykam bo wlasnie uswiadomilam sobie ze naprawde musze wziasc sie za porzadki bo niebawem po synola na przystanek bo przyjezdza ze szkoly a ni ma jeszcze nawet obiadu :-( potem wysylam go do kolegi,ja z siostrami na zakupy ;-) jak wroce to bedzie pozne popoludnie wiec dzis juz raczej nie zajrze ale jutro was nawiedze z samego rana i bede pisac ;-) buziaczki :-* milego dnia!!!! <3 <3 <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    to nasza kolezanka izamelka nam poprasuje ;-) podaj tylko jej swoj adres i przeslij ciuchy ;-)
    nie ma problemu podeślecie ja poprasuje :)
    heh szkoda że ja wam naczyń podesłac nie moge :D:D
    hahaha
    Iza30 paczka napewno dojdzie :D:D

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Izamelka to do mnie masz troche daleko bo ja w Irlandii mieszkam :)
    tez to cie wywialo :-) dobra zmykam :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    dobra dziewoje moje swietnie ze dzis nasze forum zylo!!!! oby tak dalej :-) jestem z was dumna ze bylyscie dzis czynne ;-) ja zmykam bo wlasnie uswiadomilam sobie ze naprawde musze wziasc sie za porzadki bo niebawem po synola na przystanek bo przyjezdza ze szkoly a ni ma jeszcze nawet obiadu :-( potem wysylam go do kolegi,ja z siostrami na zakupy ;-) jak wroce to bedzie pozne popoludnie wiec dzis juz raczej nie zajrze ale jutro was nawiedze z samego rana i bede pisac ;-) buziaczki :-* milego dnia!!!! <3 <3 <3 <3 <3

Miłego dnia !!! <3<3<3 do jutra !!!

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    tez to cie wywialo :-) dobra zmykam :-)
    no widzisz wywialo 8 lat temu i jakos nie chce mi sie wracac, kurde ja tez musze wziasc sie za odkurzanie a nie chce mi sie jak nie wiem :/ lenia mam

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja ide poodkurzac i do Was tu zajrze moze jeszcze ktosc bedzie trzeba korzystac jak A na silowni a syn w szkole :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pewnie jak ja przyjde to wszystkie uciekają, cholera :)

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ