W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki, ale to się dzisiaj gwarno zrobiło. Tak myślałam, że jak się zacznie oczekiwanie po starankach to ruch tu wróci. Ja jutro mam wizyte u lekarza w celu potwierdzenia mojej ewentualnej ciązy. Strasznie się boje, najbardziej tego, ze może to być pozamaciczna albo cos w tym stylu. Wiem, ze powinnam myśleć pozytywnie ale nie potrafie. Może ta jutrzejsza wizyta mnie uspokoi.
iza30, Ladybird:), rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę dziękuję ale nie wierzę, pewnie jakiś test felerny albo coś z hormonami, nie wiem sama, jutro zrobię raz jeszcze... Masakra przecież czuje się normalnie, to w zeszłym cyklu miałam wszystkie objawy a traz nic gonitwa myśli....
rybka lubi tę wiadomość
-
iwo_na wrote:Witajcie dziewczynki, ale to się dzisiaj gwarno zrobiło. Tak myślałam, że jak się zacznie oczekiwanie po starankach to ruch tu wróci. Ja jutro mam wizyte u lekarza w celu potwierdzenia mojej ewentualnej ciązy. Strasznie się boje, najbardziej tego, ze może to być pozamaciczna albo cos w tym stylu. Wiem, ze powinnam myśleć pozytywnie ale nie potrafie. Może ta jutrzejsza wizyta mnie uspokoi.
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:A mówiłam Agnieszka, że zazdroszczę wykresiku Gratulacje!
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Troszkę się już tych wykresów naoglądałam, a przy twoim od razu na myśl przyszła mi ciąża Chociaż czasami wykresy oszukiwały.. No ale widać nie tym razem Trzymam kciuki żeby wszystko było ok Mogłabyś na mnie kichnąć, tak żeby mnie zarazić ?
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Ja i tak nadal nie wierzę, jutro zrobię kolejny test w piątek wizyta u lekarza, a żeby było ciekawiej to w czwartek mój M ma urodziny a w niedzielę mój Tata Ale dostaną prezent niech teraz wdzystko będzie ok, bo strach tłumi radość.
rybka lubi tę wiadomość