W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika85 wrote:No ja mojego nie zamieniłabym za nic w świecie. Kocham go ze wszystkimi jego zaletami i wadami. Ze sprzątaniem też jest trochę problem, ale jak mu powiem co ma zrobić, to zrobi A jak się bierze za gotowanie, to jest cyrk wtedy Ostatnio robił zapiekankę ziemniaczaną z mięsem i warzywami, była smaczna, ale o składniki nie pytać, bo wrzucił tam chyba wszystko co było w domu, a chwalił się nią jeszcze 3 dni
Mika85 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Mozesz pytac o wszystko bez problemow. Z Polski jestem ze slaska
A wyjechalam za milościa, moj Andrzej byl zagranica i wyjechalam do niego, tu zalozylismy rodzine i nam sie dobrze zyje. -
rybka wrote:a mialam wlasnie napisac czy pojechalas za miloscia ja jak bylam u brata w niemczech na wakacjach to hm..nieczulam tam sie dobrze moze to tez przez to ze nieznam jezyka niemieckiego to super ze wiedzie wam sie tam dobrze,to jest najwazniejsze...
rybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:No na poczatku tez nie moglam sie tu odnalesc alejestem juz tu ponad 7 lat wiec czlowiek sie przyzwyczail Szkoda tylko ze cala rodzinka w polsce, andrzej mam lepiej bo ma prawie cala rodzine tutaj
-
olka30 wrote:Cześć dziewczynki
Ja dziś chyba ostatnia Byłam na badaniach okresowych, ale załatwiłam tylko okulistę.. Jutro też będę później..
A tutaj rozmowa wre, musiałam nadrabiaćolka30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:a jeszcze jedno pytanko czemu sie teraz nie staracie??? przeciez noga nie przeszkadza w starankach
rybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Rybka no tak niby nie przeszkadza a jednak bede miala jeszcze robione rtg a to jak wiadomo jest grozne dla fasolinki, mam tez silne leki przeciw bolowe i jak naprawde musze to biore choc staram sie nie brac, czekam na wizyte za 2 tyg i chce sie dowiedziec czy beda mi jeszcze robili jakies rtg, bo juz miala robione 2 razy raz tomografie i to ciagle jest promieniowanie
-
Też jestem krótkowidz, jeszcze sobie ubrałam słabe okulary, bo potrzebuję sobie szkła wymienić i chciałam refundację z zakładu:) Tak że widziałam dwie górne linijki na tablicy. Okulistka była oburzona, hehe A w torebce mam mocniejsze okulary, bo w słabych już się boję jeździć.
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:aaaa!!!!! masz racje lepiej poczekac ale juz niebawem napiszesz nam ze sie starasz
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Też jestem krótkowidz, jeszcze sobie ubrałam słabe okulary, bo potrzebuję sobie szkła wymienić i chciałam refundację z zakładu:) Tak że widziałam dwie górne linijki na tablicy. Okulistka była oburzona, hehe A w torebce mam mocniejsze okulary, bo w słabych już się boję jeździć.
olka30 lubi tę wiadomość
-
Trzeba dbać o oczka, mam zamiar jeszcze trochę pożyć, więc fajnie by było coś widzieć. A w sumie straciłam zajebisty wzrok przez okulistów, którzy zlekceważyli moje zapalenie tęczówki i straciłam wzrok praktycznie z dnia na dzień Dwa lata się przyzwyczajałam, bo jestem wzrokowcem i to był duży cios No ale już po kredkach. Kiedyś to może skoryguję, ale najpierw dzieci.. Fasolki gdzie jesteście???
rybka lubi tę wiadomość
-
ja to chyba musze w koncu wziasc sie w garsc i zrobic wszystkie badania bo ostatnio kiepsko wygladam zaspane male oczy..wygladam jakbym niespala albo byla przechlana...teraz tez juz oczy mi sie kleja mam chyba czegos za malo...polecicie cos??? kawa nie pomaga..