X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    No ja mojego nie zamieniłabym za nic w świecie. Kocham go ze wszystkimi jego zaletami i wadami. Ze sprzątaniem też jest trochę problem, ale jak mu powiem co ma zrobić, to zrobi :) A jak się bierze za gotowanie, to jest cyrk wtedy ;) Ostatnio robił zapiekankę ziemniaczaną z mięsem i warzywami, była smaczna, ale o składniki nie pytać, bo wrzucił tam chyba wszystko co było w domu, a chwalił się nią jeszcze 3 dni ;)
    oooo!!!! skads to znam!!!! :-D moj jak juz cos go bierze i cos ugotuje( moze trzy razy cos ugotowal) to po pierwsze mialam cala kuchnie w przyprawach,w naczyniach itp.ale szczerze zrobil pysza zapiekanke z miesa mielonego...a chwalil sie nia z dwa tygodnie ze gadam ze niepomaga itp a on taka zapiekanke zrobil..;-D

Mika85 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Mozesz pytac o wszystko bez problemow. Z Polski jestem ze slaska :)
    A wyjechalam za milościa, moj Andrzej byl zagranica i wyjechalam do niego, tu zalozylismy rodzine i nam sie dobrze zyje.
    a mialam wlasnie napisac czy pojechalas za miloscia ;-) ja jak bylam u brata w niemczech na wakacjach to hm..nieczulam tam sie dobrze moze to tez przez to ze nieznam jezyka niemieckiego ;-) to super ze wiedzie wam sie tam dobrze,to jest najwazniejsze...

• iza30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a mialam wlasnie napisac czy pojechalas za miloscia ;-) ja jak bylam u brata w niemczech na wakacjach to hm..nieczulam tam sie dobrze moze to tez przez to ze nieznam jezyka niemieckiego ;-) to super ze wiedzie wam sie tam dobrze,to jest najwazniejsze...
    No na poczatku tez nie moglam sie tu odnalesc alejestem juz tu ponad 7 lat wiec czlowiek sie przyzwyczail :) Szkoda tylko ze cala rodzinka w polsce, andrzej mam lepiej bo ma prawie cala rodzine tutaj :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    No na poczatku tez nie moglam sie tu odnalesc alejestem juz tu ponad 7 lat wiec czlowiek sie przyzwyczail :) Szkoda tylko ze cala rodzinka w polsce, andrzej mam lepiej bo ma prawie cala rodzine tutaj :)
    to twoj andrzej nie jest z polski??ale jestem ciekawska ;-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Ja dziś chyba ostatnia :) Byłam na badaniach okresowych, ale załatwiłam tylko okulistę.. Jutro też będę później..
    A tutaj rozmowa wre, musiałam nadrabiać :D

iza30, rybka lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    to twoj andrzej nie jest z polski??ale jestem ciekawska ;-)
    Jest z Polski, wyjechal do pracy :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Cześć dziewczynki :)
    Ja dziś chyba ostatnia :) Byłam na badaniach okresowych, ale załatwiłam tylko okulistę.. Jutro też będę później..
    A tutaj rozmowa wre, musiałam nadrabiać :D
    witaj :-) ja to ci dzis jak weszlam az galki oczne mi wyszly z zdziwienia ze ciebie jeszcze niema!!!! :-) ale mialam tez radosc no bo bylam pierwsza...a jak wyszly wyniki okulisty??? ja jestem bliskowidz ale niewiem jakie mam slepotki bo juz dawno mnie niebylo u okulisty

olka30 lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki ja trochę teraz popracuje, płacą to wypada ;) Zajrzę za jakiś czas, a Wy tu sobie plotkujcie ;)

rybka lubi tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Jest z Polski, wyjechal do pracy :)
    a jeszcze jedno pytanko :-) czemu sie teraz nie staracie??? przeciez noga nie przeszkadza w starankach ;-D

• iza30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    Dziewuszki ja trochę teraz popracuje, płacą to wypada ;) Zajrzę za jakiś czas, a Wy tu sobie plotkujcie ;)
    Przyjemnej pracy Mika :) Miłego dzionka

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a jeszcze jedno pytanko :-) czemu sie teraz nie staracie??? przeciez noga nie przeszkadza w starankach ;-D
    Rybka no tak niby nie przeszkadza a jednak bede miala jeszcze robione rtg a to jak wiadomo jest grozne dla fasolinki, mam tez silne leki przeciw bolowe i jak naprawde musze to biore choc staram sie nie brac, czekam na wizyte za 2 tyg i chce sie dowiedziec czy beda mi jeszcze robili jakies rtg, bo juz miala robione 2 razy raz tomografie i to ciagle jest promieniowanie :/

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Rybka no tak niby nie przeszkadza a jednak bede miala jeszcze robione rtg a to jak wiadomo jest grozne dla fasolinki, mam tez silne leki przeciw bolowe i jak naprawde musze to biore choc staram sie nie brac, czekam na wizyte za 2 tyg i chce sie dowiedziec czy beda mi jeszcze robili jakies rtg, bo juz miala robione 2 razy raz tomografie i to ciagle jest promieniowanie :/
    aaaa!!!!! masz racje lepiej poczekac :-) ale juz niebawem napiszesz nam ze sie starasz :-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem krótkowidz, jeszcze sobie ubrałam słabe okulary, bo potrzebuję sobie szkła wymienić i chciałam refundację z zakładu:) Tak że widziałam dwie górne linijki na tablicy. Okulistka była oburzona, hehe :D A w torebce mam mocniejsze okulary, bo w słabych już się boję jeździć.

iza30, rybka lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    aaaa!!!!! masz racje lepiej poczekac :-) ale juz niebawem napiszesz nam ze sie starasz :-)
    Tez tak mysle po co narazac fasolke na te promienie, w calym swoim zyciu nie miala tyle zdjec rtg ile teraz przy tej nodze no mam nadzieje ze za 2 tyg lekarz powie ze juz nie bede miala wiecej rtg to najwazniejsze, zasatanawia mnie tylko po co to rtg skoro doktorek powiedzial ze wszystko sie zroslo :/

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Też jestem krótkowidz, jeszcze sobie ubrałam słabe okulary, bo potrzebuję sobie szkła wymienić i chciałam refundację z zakładu:) Tak że widziałam dwie górne linijki na tablicy. Okulistka była oburzona, hehe :D A w torebce mam mocniejsze okulary, bo w słabych już się boję jeździć.
    ja mam jakies stre okulary ale w nich niechodze bo juz sa brzydkie niemodne i sa szkla niedobre musze zapisac sie do okulisty i sie kiedys znowu przejsc :-)

olka30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba dbać o oczka, mam zamiar jeszcze trochę pożyć, więc fajnie by było coś widzieć. A w sumie straciłam zajebisty wzrok przez okulistów, którzy zlekceważyli moje zapalenie tęczówki i straciłam wzrok praktycznie z dnia na dzień :( Dwa lata się przyzwyczajałam, bo jestem wzrokowcem i to był duży cios :( No ale już po kredkach. Kiedyś to może skoryguję, ale najpierw dzieci.. Fasolki gdzie jesteście???

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja u okulisty to bylam chyba z jakies 15 lat temu, moze najwyzszy czas isc sie przebadac

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to chyba musze w koncu wziasc sie w garsc i zrobic wszystkie badania :-( bo ostatnio kiepsko wygladam zaspane male oczy..wygladam jakbym niespala albo byla przechlana...teraz tez juz oczy mi sie kleja mam chyba czegos za malo...polecicie cos??? kawa nie pomaga..:-(

• olka30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnez i sen :)

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idz na badania bedziesz miala wyniki to lekarz zobaczy czego ci brak :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ