W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój cały tydzień w pracy od rana do wieczora, a mi się nie chce nigdzie samej tyłka ruszać. Do teściów nie pojadę, bo aż tak ich nie kocham, zresztą mają pod 70 i nie mam pojęcia o czym z nimi gadać, a do wiejskich plotów o ludziach, których nie znam nigdy się nie nadawałam. Sąsiadka ma dwoje małych dzieci więc jak skończę ogarniać obiad to już za późno do niej iść i tak się kiszę zupełnie nie ambitnie, chociaż 2 miesiąc mam w planach przetrzepać szafę tak dokumentnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 20:03
-
Hej kobietki! Ja jestem w końcu po długiej nieobecności Byłam wczoraj wieczorem na drugim monitoringu i wiecie co, zgłupiałam... Nic się nie zmieniło w kwestii pęcherzyków, cały czas widać tam jeden tej samej wielkości o nierównych ściankach i cały czas ślad płynu. Jedyne co mnie pocieszyło to endo bo miało wczoraj 12mm i wygląda już jak w drugiej fazie. Ale co do tego czy owulka faktycznie była przed 10dc to znak zapytania, ale jest taka opcja. Myślałam, że wczoraj wyjdę od gina z jakąkolwiek jasną sytuacją, a tu lipa nadal wiem, że nic nie wiem. Pozostaje mi CZEKAĆ...nie znoszę tego uczucia Buziole dla Was wszystkich i GRATULUJĘ zaciążonym
-
Normalnie z nudów oglądałam tv i był jakiś program Blisko Ludzi i mówili o tej dziewczynce pół rocznej, która umarła bo w szpitalu nie było karetki. Ciotka dziewczynki się wypowiadała, że rodzice bardzo długo się starali, to było ich pierwsze dziecko i teraz są na prochach, bo się załamali. Masakra jakaś, odechciewa się wszystkiego. Człowiek się stara kosztuje go to mnóstwo czasu, pieniędzy, stresu i rozczarowań, a jak zdarza się cud to jebana służba zdrowia zrobi wszystko żeby cię wpędzić do wariatkowa.
-
nick nieaktualnyiwo_na wrote:Byłm u gina, jestem w ciąży. Ale nie zobaczyłam bicia serca. Lekarz powiedział, że za wcześnie, dlatego pójde za tydzień raz jeszcze, bo powinno już bić .
Spokojnych 9miesięcy !!!:****
Ja dlatego chce iśc na usg w 10 tygodniu żeby wszystko zobaczyćrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny