W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w ogóle mam problem, bo nie będzie mnie w domu w nocy z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę, tak wyszło, że idę na dwie zabawy - dzień po dniu. W związku z tym ani w sobotę, ani w niedzielę, nie będę mogła mierzyć temperatury o tej godzinie co zawsze, bo nie będzie tych trzech godzin snu. Da się coś z tym zrobić czy zwyczajnie pominąć te dwa dni? Szkoda, bo są blisko terminu owulacji wyznaczonej przez ovf.
-
Mika85 wrote:Ja w ogóle mam problem, bo nie będzie mnie w domu w nocy z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę, tak wyszło, że idę na dwie zabawy - dzień po dniu. W związku z tym ani w sobotę, ani w niedzielę, nie będę mogła mierzyć temperatury o tej godzinie co zawsze, bo nie będzie tych trzech godzin snu. Da się coś z tym zrobić czy zwyczajnie pominąć te dwa dni? Szkoda, bo są blisko terminu owulacji wyznaczonej przez ovf.
-
Rybka, suwaczek mam ze strony http://slub-wesele.pl/suwaczki, tam sobie wybierasz jaki chcesz, wpiszesz datę, generujesz kod i wybierasz link do suwaczka z tabelki, tam gdzie pisze "Forum z obsługą UBBCode/BBCode". Link kopiujesz i wklejasz sobie na ovu w ustawieniach jako podpis. Powinno wyjść.
iza30 lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Rybka, suwaczek mam ze strony http://slub-wesele.pl/suwaczki, tam sobie wybierasz jaki chcesz, wpiszesz datę, generujesz kod i wybierasz link do suwaczka z tabelki, tam gdzie pisze "Forum z obsługą UBBCode/BBCode". Link kopiujesz i wklejasz sobie na ovu w ustawieniach jako podpis. Powinno wyjść.
Mika85, rybka lubią tę wiadomość
-
A ja dziś jeszcze jestem w pracy, jutro wolne, weekend i poniedziałek też. Pewnie nie będzie mnie dużo na forum, bo idę na zabawę w piątek i sobotę, w ogóle ten weekend cały w biegu, ale dam radę w poniedziałek wizyta u gina, ciekawe co mi powie.
rybka lubi tę wiadomość
-
Pracować mi się nie chce dzisiaj, a muszę trochę spraw ogarnąć przed tym wolnym, we wtorek wrócę i pewnie i tak sterta papierów będzie na biurku, lubię to
Wczoraj wieczorem miałam takie kłucie w okolicy jajników, ale ani z lewej ani z prawej strony, centralnie na środku, dziwne to było.