W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicham i prycham na Was ile chcecie dobrze że jestem na ovu bo powiedziałam tylko mojej Mamci i mnie skręca a chcę wytrzymać do czwartku żeby M miał prezentba potem zobaczymy co będzie po wizycie u giną. Masz rację Izus muszę być dobrej mysli i właśnie zaczynam fajnie Was mieć :*
Izamelka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
~Agnieszka wrote:Dziewczyny zrobiłam test tak mnie Rybka nakrecila...
-
Izamelka wrote:Hej ! jest tu kto ?
Rybka mówiłaś o zakupach i to był baardzo dobry pomysł
chociaż pokusa oglądania rzeczy dla dzieci była zbyt silna
ledwo powstrzymałam się żeby nie zostać tam na dłużej -
iwo_na wrote:Witajcie dziewczynki, ale to się dzisiaj gwarno zrobiło. Tak myślałam, że jak się zacznie oczekiwanie po starankach to ruch tu wróci. Ja jutro mam wizyte u lekarza w celu potwierdzenia mojej ewentualnej ciązy. Strasznie się boje, najbardziej tego, ze może to być pozamaciczna albo cos w tym stylu. Wiem, ze powinnam myśleć pozytywnie ale nie potrafie. Może ta jutrzejsza wizyta mnie uspokoi.
-
A ja jestem druga Jeden wieczór mnie nie było, a tu już Agnieszka w ciąży, no Kochana moje gratulacje!!!!! Coraz więcej fasolek A ja jestem dzisiaj taka śpiąca, że chyba zasnę w pracy przy biurku...Wzięło mi się na nocne gadanie z mężem, jakoś mi się smutno zrobiło, płakałam, a on mnie tylko uspokajał. Oby dziś był dobry dzień.
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:tez tak przeczuwalam ze jak wysle cie na zakupy niemowlece ciuszki beda korcic ale mam nadzieje ze za mocno nie korcilo
Cześć dziewczyny
Rybka korciło ale
Nie aż tak żebym nie mogła się oprzeć
Dałam rade !!
Hi hi uciekam zaraz na bete trzymajcie kciuki !rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:A ja jestem druga Jeden wieczór mnie nie było, a tu już Agnieszka w ciąży, no Kochana moje gratulacje!!!!! Coraz więcej fasolek A ja jestem dzisiaj taka śpiąca, że chyba zasnę w pracy przy biurku...Wzięło mi się na nocne gadanie z mężem, jakoś mi się smutno zrobiło, płakałam, a on mnie tylko uspokajał. Oby dziś był dobry dzień.
-
Izamelka trzymam mocno kciuki!
Rybka, bardzo się cieszę, że trafiłam na ovufriend, to jest chyba jedyne miejsce, gdzie wszystkie się rozumiemy, możemy napisać o swoich radościach i bolączkach. Wspaniałe jesteście. Nawet mój mąż mnie czasem nie rozumie, ale chłop to prosta konstrukcja, wszystkiego się nie domyśli. Chociaż wczoraj to pękłam przy nim i zaczęłam się żalić, to chyba zrozumiał więcej niż trochę, bo przemówił ludzkim głosemrybka lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Rybka, to w jakim regionie mieszkasz, że śnieg macie? Bo u nas na półwyspie helskim, nic a nic Ale ja tam zimy nie lubię, tych wszystkich swetrów, kurtek. Chociaż krajobraz zimowy jest piękny (ale tylko krajobraz). Wolę lato
~Agnieszka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Zbieram się zaraz na badania, dziś będzie mnie mało bo koniec semestru w szkole ale odezwę się wieczorkiem :* ciepłego dnia Kochane
-
rybka wrote:hej izko ;-* mam pytanie..moge sie spytac?? moge??? dobra pytac...co cie sklonilo do wyjazdu z polski jak mozesz napisz...a i gdzie mieszkalas w polsce...
A wyjechalam za milościa, moj Andrzej byl zagranica i wyjechalam do niego, tu zalozylismy rodzine i nam sie dobrze zyje. -
No ja mojego nie zamieniłabym za nic w świecie. Kocham go ze wszystkimi jego zaletami i wadami. Ze sprzątaniem też jest trochę problem, ale jak mu powiem co ma zrobić, to zrobi A jak się bierze za gotowanie, to jest cyrk wtedy Ostatnio robił zapiekankę ziemniaczaną z mięsem i warzywami, była smaczna, ale o składniki nie pytać, bo wrzucił tam chyba wszystko co było w domu, a chwalił się nią jeszcze 3 dni
iza30 lubi tę wiadomość