W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam dziś mały problem z umówieniem się tylko do 3 lekarzy, ciśnienie znów mi się podniosło, bo mi wyznaczyli 3 terminy na luty, a np. Eutyrox mi się kończy w przyszłym tyg. Dodam, że chodzę prywatnie. Ale zadzwoniłam do zupełnie nowej endokrynolog i mnie umówiła na JUTRO, tak że ciśnienie troszkę ze mnie zeszło
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Dzień dobry, chyba ten wątek pomału umiera Szkoda troszkę.
Ale póki co witam się z rana, po herbatce z lipą i przed kawkąolka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ja też już kawkę wypiłam, ponarzekałam z babkami z pracy, mojej super koleżanki nie ma więc cisza i spokój, gdyby jeszcze gardło mnie nie bolało byłby super dzień
-
Wiem rybka, też się kiedyś nasiedziałam w domku, człowiek na siłę szuka jakiegoś zajęcia żeby nie zwariować, a teraz chętnie bym znowu posiedziała Powinien być miesiąc wolnego co roku dla pracujących, po miesiącu człowiekowi się tęskni za pracą (chyba)
Cześć Iza -
iza30 wrote:Hejka dziwczynu ja dopiero pozbieralam sie z lozka :)Teraz dla mnie czas na kawe
a jeszcze mnie wkurzyla jedna wiadomosc tesciu opowiadal ze jego znajomy sie zalil ze syn ma dwojke dzieci synowa ma spirale i znowu zaszla!!!! majac spirale!!!!! i sie zastanawiali czy nie usunac ciazy bo ciezkie czasy itp!!!! kurde jedne walcza chociaz o jedno dziecko a inne zachodza nawet majac spirale!!!! -
olka30 wrote:To prawda, wkurzający jest ten świat..