W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie wiem po co sie tak nakrecac, ja jestem zdania jak robic test tak wczesnie to z pierwszego moczu a najlepiej robic test w dzien kiedy ma byc @. Nie wiem moze ja juz sie tak nastawilam ale szkoda mi nerwow stresu na to nakrecanie a pozniej to ogladanie testu i ten lament.
weronika86, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:nie wiem po co sie tak nakrecac, ja jestem zdania jak robic test tak wczesnie to z pierwszego moczu a najlepiej robic test w dzien kiedy ma byc @. Nie wiem moze ja juz sie tak nastawilam ale szkoda mi nerwow stresu na to nakrecanie a pozniej to ogladanie testu i ten lament.
Jackie lubi tę wiadomość
-
Iza30 zgadzam sie z toba w stu procentach...przez pierwsze cykle juz od 8dpo robilam testy jak szalona po 4 razy dziennie! kasa wyrzucona w bloto, duzo stresu i placzu...teraz obiecalam sobie, ze nie zrobie testu wczesniej niz 18dpo- 18 wyzszych temperatur...w osatnim cyklu zrobilam w 14dpo wyszedl bladzioch- dwa dni pozniej @ i lament byl ogromny...nie chce juz tego ponownie przezywac.
iza30 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:a tak jak wiem, ze nie robie testu do 18dpo to jakos czas leci szybciej i nie nakrecam sie tak bardzo i nie stresuje...bo od nadmiaru stresu tez fasolka moze sie nie zagniezdzic wogole nie?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jusia oby sie wszystko dobrze skonczylo! Trzymam kciuki by fasolcia byla silna i pieknie rosla!
Stardust a moze jednak jest cos na rzeczy? Pokaz nam ten test#!
Ja jutro mam termin @ chyba ze jak miesiac temu sie opozni.. Do kitu, humor ciagle nie najlepszy, nawet wczorajsze zakupy mi go zhytnio nie poprawily -
karmelek wrote:Jusia oby sie wszystko dobrze skonczylo! Trzymam kciuki by fasolcia byla silna i pieknie rosla!
Stardust a moze jednak jest cos na rzeczy? Pokaz nam ten test#!
Ja jutro mam termin @ chyba ze jak miesiac temu sie opozni.. Do kitu, humor ciagle nie najlepszy, nawet wczorajsze zakupy mi go zhytnio nie poprawily
http://naforum.zapodaj.net/e45cf966a076.jpg.html a no proszę, ale ja się nie ekscytuję bo tak jak mówiłam wynik po 3h odczytany to się nie liczyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 10:55
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:http://naforum.zapodaj.net/e45cf966a076.jpg.html a no proszę, ale ja się nie ekscytuję bo tak jak mówiłam wynik po 3h odczytany to się nie liczy
rybka lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:sama nie wiem.. kreske widać wyraźnie.. nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby nawet po czasie się coś pojawiło... trzymam kciuki by jednak był pozytyw! jak @nie przyjdzie to powtórz jutro test!
Kciuków kochana nie trzymaj, bo to aż do wtorku, kciuki by Ci odpadły do tego czasu
A @ ma przyjść dopiero 30 więc jak 30 jej nie będzie to wtedy na betę pójdę. sikańca już nie robię, bo i tak to nic nie darybka lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:http://naforum.zapodaj.net/e45cf966a076.jpg.html a no proszę, ale ja się nie ekscytuję bo tak jak mówiłam wynik po 3h odczytany to się nie liczy
Ja jestem załamana bo mi od kilku dni takie właśnie testy wychodzą kochana...do 5 minut nic, a po czasie widać 2 kreski Dzisiaj zrobiłam ostatni już, mam dość i chcę już dostać tej paskudnej @ i zacząć od nowa...
Ale za Ciebie trzymam kciuki, żeby jednak coś było na rzeczy