W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Kurde nie stety do konca sie na tym nie znam a jaka wogole jest norma?
W ktorym dniu cyklu mialas robione badanie?
Norma dla fazy lutealnej wynosi 1,7-27,0
Ja robiłam 7 dni po domniemanej owulacji... -
weronika86 wrote:Inusia powiem ci ze progesteron wyglada jak przedowulacyjny, ale mam tez dobra wiadomosc! tempka spadla ci w 7 dni ...jesli bylo to zagniezdzenie kochana to progesteron spada, estrogeny goruja!! dopiero 2-3dni po zagniezdzeniu dzidzia aczyna znow wytwarzac progesteron...dla mnie to ciazowy wykres!
Dziękuję kochana za pocieszenie Choć ja już podchodzę z dystansem bo to wszystko mi się coś nie składa w jedną całość. Pożyjemy zobaczymy jak to mówią Buziole -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Pewnie teraz tu nikogo nie ma, ale wcześniej piłam kawkę z M, a w ogóle późno wstaliśmy, bo wczoraj graliśmy w karciochy ze znajomymi do 2 w nocy
Obudził mnie dziś taki ból macicy, że szok, jak na @, a @ brak. Po prawdzie @ ma być jutro - pojutrze, a bóle zawsze mam dopiero jak dostanę, ale może przyjdzie wcześniej. Cyce też mi dają popalić nieźle. W tamtym cyklu cisza, zero PMS, zero objawów, cieszyłam się że hormony się unormowały, a teraz objawy skumulowane za te dwa cykle Teoretycznie miałam testować we wtorek, ale zrobiłam dziś testa i lipa, a z objawów wnoszę że do wtorku @ nie wytrzyma.. Tak że luz, nie robię sobie nadziei.
Miłej niedzieli wam życzęiza30 lubi tę wiadomość
-
Hej Ewelina
Ja to właśnie kończę kawusie i myślę nad szybkim obiadkiem ale jeszcze na nic nie wpadłam Poza tym podbrzusze dzisiaj nadal dokucza, już mnie szlag trafia A u Ciebie Olka który dzień cyklu?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, witam po dwóch dniach nieobecności (w piątek i sobotę byłam na zabawie). Czuję się już lepiej, ale w południe był ze mnie wrak człowieka. Dwie nieprzespane noce, więc musiałam ignorować temperaturkę. Tyle się wiadomości narodziło na forum, że nie dam rady nadrobić chyba
Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Hej Dziewczyny, witam po dwóch dniach nieobecności (w piątek i sobotę byłam na zabawie). Czuję się już lepiej, ale w południe był ze mnie wrak człowieka. Dwie nieprzespane noce, więc musiałam ignorować temperaturkę. Tyle się wiadomości narodziło na forum, że nie dam rady nadrobić chyba
-
nick nieaktualnyMika85 wrote:Hej Dziewczyny, witam po dwóch dniach nieobecności (w piątek i sobotę byłam na zabawie). Czuję się już lepiej, ale w południe był ze mnie wrak człowieka. Dwie nieprzespane noce, więc musiałam ignorować temperaturkę. Tyle się wiadomości narodziło na forum, że nie dam rady nadrobić chyba
-
Oj wybawiłam się. Dzisiaj mam dzień leniucha, prawie cały czas leżeliśmy sobie w łóżeczku. Teraz mąż pojechał na piłkę, a ja mam chwilę żeby tutaj zajrzeć, potem prysznic i znowu do łóżka hehe. A jutro wolne i wizyta u gina.
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mika85 wrote:Oj wybawiłam się. Dzisiaj mam dzień leniucha, prawie cały czas leżeliśmy sobie w łóżeczku. Teraz mąż pojechał na piłkę, a ja mam chwilę żeby tutaj zajrzeć, potem prysznic i znowu do łóżka hehe. A jutro wolne i wizyta u gina.
Ja jakos na wieczor opadlam z sil nic mi sie juz nie chce -
nick nieaktualny