W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Kurde nie stety do konca sie na tym nie znam a jaka wogole jest norma?
W ktorym dniu cyklu mialas robione badanie?
Norma dla fazy lutealnej wynosi 1,7-27,0
Ja robiłam 7 dni po domniemanej owulacji... -
weronika86 wrote:Inusia powiem ci ze progesteron wyglada jak przedowulacyjny, ale mam tez dobra wiadomosc! tempka spadla ci w 7 dni ...jesli bylo to zagniezdzenie kochana to progesteron spada, estrogeny goruja!! dopiero 2-3dni po zagniezdzeniu dzidzia aczyna znow wytwarzac progesteron...dla mnie to ciazowy wykres!
Dziękuję kochana za pocieszenie
Choć ja już podchodzę z dystansem bo to wszystko mi się coś nie składa w jedną całość. Pożyjemy zobaczymy jak to mówią
Buziole
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki

Pewnie teraz tu nikogo nie ma, ale wcześniej piłam kawkę z M, a w ogóle późno wstaliśmy, bo wczoraj graliśmy w karciochy ze znajomymi do 2 w nocy
Obudził mnie dziś taki ból macicy, że szok, jak na @, a @ brak. Po prawdzie @ ma być jutro - pojutrze, a bóle zawsze mam dopiero jak dostanę, ale może przyjdzie wcześniej. Cyce też mi dają popalić nieźle. W tamtym cyklu cisza, zero PMS, zero objawów, cieszyłam się że hormony się unormowały, a teraz objawy skumulowane za te dwa cykle
Teoretycznie miałam testować we wtorek, ale zrobiłam dziś testa i lipa, a z objawów wnoszę że do wtorku @ nie wytrzyma.. Tak że luz, nie robię sobie nadziei.
Miłej niedzieli wam życzę
iza30 lubi tę wiadomość
-
Hej Ewelina

Ja to właśnie kończę kawusie i myślę nad szybkim obiadkiem ale jeszcze na nic nie wpadłam
Poza tym podbrzusze dzisiaj nadal dokucza, już mnie szlag trafia
A u Ciebie Olka który dzień cyklu?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, witam po dwóch dniach nieobecności (w piątek i sobotę byłam na zabawie). Czuję się już lepiej, ale w południe był ze mnie wrak człowieka. Dwie nieprzespane noce, więc musiałam ignorować temperaturkę. Tyle się wiadomości narodziło na forum, że nie dam rady nadrobić chyba
nick nieaktualny, iza30 lubią tę wiadomość
-
Najwazniejsze ze imprezki sie udaly i ze wrocilas do nasMika85 wrote:Hej Dziewczyny, witam po dwóch dniach nieobecności (w piątek i sobotę byłam na zabawie). Czuję się już lepiej, ale w południe był ze mnie wrak człowieka. Dwie nieprzespane noce, więc musiałam ignorować temperaturkę. Tyle się wiadomości narodziło na forum, że nie dam rady nadrobić chyba

-
nick nieaktualnyczyli sie wybawilasMika85 wrote:Hej Dziewczyny, witam po dwóch dniach nieobecności (w piątek i sobotę byłam na zabawie). Czuję się już lepiej, ale w południe był ze mnie wrak człowieka. Dwie nieprzespane noce, więc musiałam ignorować temperaturkę. Tyle się wiadomości narodziło na forum, że nie dam rady nadrobić chyba

-
Oj wybawiłam się. Dzisiaj mam dzień leniucha, prawie cały czas leżeliśmy sobie w łóżeczku. Teraz mąż pojechał na piłkę, a ja mam chwilę żeby tutaj zajrzeć, potem prysznic i znowu do łóżka hehe. A jutro wolne i wizyta u gina.
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daj pozniej znac co gin Ci powie?Mika85 wrote:Oj wybawiłam się. Dzisiaj mam dzień leniucha, prawie cały czas leżeliśmy sobie w łóżeczku. Teraz mąż pojechał na piłkę, a ja mam chwilę żeby tutaj zajrzeć, potem prysznic i znowu do łóżka hehe. A jutro wolne i wizyta u gina.
Ja jakos na wieczor opadlam z sil nic mi sie juz nie chce
-
nick nieaktualny