W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Izamelka wrote:Ja byłam tak w tym samym czasie jak ty i tak samo powiedział że mam przyjsc na koniec miesiąca czyli trzy tygodnie więc nie martw się i głowa do góry
mój wytłumaczył mi to tymże najlepiej poczekaćbo wtedy już wszystko jest jasne widać i serduszko i maleństwo !!!
Bierz ten kwas odpoczywaj i myśl pozytywnieIzamelka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Normalny Iza, właśnie nic nie świadczy o infekcji, jest taki kremowy, wilgotny, tylko przy załatwianiu wypłynęła taka grudka.. Sorry za szczegóły
-
olka30 wrote:Cześć Aguś, jak się czujesz ?
-
olka30 wrote:Wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek to będziesz mieć podgląd, ale nic szczególnego na tym wykresie nie ma.
Ladny masz ten wykres trzymam kciuki, nakrecac Cie nie bede bo to w niczym nie pomaga jesli nie ma zapachu, nie piecze cie nie swedzi to napewno nic groznego. Poczekaj i zobaczysz co bedzie -
Witam Was moje kochane w nie najlepszym humorze niestety. Odebrałam wyniki, TSH i PRL w normie, ale progesteron mnie powalił na glebę...ja już nic z tego nie rozumiem.
Progesteron 0,607 ng/ml
PRL 11,57 ng/ml
TSH 1,906 uIU/ml
Co o tym myślicie? Że niby tej owulki jednak nie było???
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Izamelka hm.. Boję się nastawiać, trochę za wcześnie na test, a czuję się tak @, że sama nie wiem co myśleć. Oprócz klasycznego PMS w wersji hard (dzięki któremu mój mąż mnie od wczoraj nazywa Furia) mam jeden dziwny objaw, którego nie rozumiem. Od 3 dni pop rząd budzę się wcześnie rano, po 5, i jestem rozbudzona. Leże taka poddenerwowana nie wiadomo czym. Zawsze weekendy odsypiam cały tydz., a dziś to samo. Dziwne.
też tak miałam ! z tym że mnie nad ranem budził ból głowy
a ile zostało ci do testowania ??
trzymam kciuki że tym razem się udało :*** -
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Dziekuje Ci za odpowiedź trochę się już uspokoilam, ale i tak często o tym mywle muszę zmienić swoje nastawienie bo się wykoncze ale tak niestety mam że posiadam skłonności do martwienia się o wszystko i wszystkich musi być dobrze, musi i będzie!!!
Pewnie że będzie !! :***
Ja też niecierpliwie czekam na wizyte ale staram się myśleć tylko pozytywnie !!
bo po co się niepotrzebnie nakręcac :* -
Inusia wrote:Witam Was moje kochane w nie najlepszym humorze niestety. Odebrałam wyniki, TSH i PRL w normie, ale progesteron mnie powalił na glebę...ja już nic z tego nie rozumiem.
Progesteron 0,607 ng/ml
PRL 11,57 ng/ml
TSH 1,906 uIU/ml
Kurde nie stety do konca sie na tym nie znam a jaka wogole jest norma?
W ktorym dniu cyklu mialas robione badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 15:46
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Ja kiedys chcialam miec miedzy dziecmi przerwe gora 3 lata, ale w rzeczywistosci wyszlo inaczej mu syn ma juz 6 lat ale mam nadzieje ze w koncu doczeka sie rodzenstwa
ja właśnie nie chce dużej różnicy , ale bardziej nie chce mieć jedynaka. Mam nadzieję że uda Ci się nie długo i twoje dziecko będzie miało rodzeństwoiza30 lubi tę wiadomość
-
Inusia wrote:Witam Was moje kochane w nie najlepszym humorze niestety. Odebrałam wyniki, TSH i PRL w normie, ale progesteron mnie powalił na glebę...ja już nic z tego nie rozumiem.
Progesteron 0,607 ng/ml
PRL 11,57 ng/ml
TSH 1,906 uIU/ml
Inusia powiem ci ze progesteron wyglada jak przedowulacyjny, ale mam tez dobra wiadomosc! tempka spadla ci w 7 dni ...jesli bylo to zagniezdzenie kochana to progesteron spada, estrogeny goruja!! dopiero 2-3dni po zagniezdzeniu dzidzia aczyna znow wytwarzac progesteron...dla mnie to ciazowy wykres!iza30 lubi tę wiadomość