W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Co rusz to inna interpretacja teraz jak się wczytalam w wynik to jestem od 1 do 10 tygodnia też mi informacja jutro jeszcze muszę przeżyć lekarza i mam nadzieję że będę mieć spokojne dwa tygodnie ferii...
Agnieszka ja mam niższą bete tzn miałam jak odbierałam wynik i wszystko jest ok
więc nie zamiartwiaj !!!
Dawaj znać co Ci lekarz powiedział !
I przedewszystkim gratulacje !! :*** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też wróciłam, przejechałam się, pochodziłam w kurtce po nowych biurach, w których temp. była na poziomie 24 st., potem pochodziłam po hali i po polu i teraz czuję jak mnie rozkłada Łeb zaczyna pulsować, mięśnie spinać, na oczy ledwo widzę, super Cholera, na weekend znowu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmmargi24 wrote:mam 23 lata, jestem mamą prawie 10 miesięcznej córeczki, teraz staram się o drugie dzieciątko bo nie chciałam dużej różnicy wieku między bobasami, jestem na urlopie rodzicielskim
Ja kiedys chcialam miec miedzy dziecmi przerwe gora 3 lata, ale w rzeczywistosci wyszlo inaczej mu syn ma juz 6 lat ale mam nadzieje ze w koncu doczeka sie rodzenstwa -
Kochane moje jestem po pecherzyk jeszcze malutki bo moja fasolka ma dwa tygodnie dopiero, następna wizyta za miesiąc, dostałam leki na mdłości i zgage oraz kwas foliowy, trochę mnie martwi to że lekarz kazał przyjść dopiero za miesiąc i nie zlecił żadnych badań
Izamelka lubi tę wiadomość