W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
~Agnieszka wrote:Kochane moje jestem po pecherzyk jeszcze malutki bo moja fasolka ma dwa tygodnie dopiero, następna wizyta za miesiąc, dostałam leki na mdłości i zgage oraz kwas foliowy, trochę mnie martwi to że lekarz kazał przyjść dopiero za miesiąc i nie zlecił żadnych badań
To dobrze ze wszystko dobrze Aga, ja Ci powiem ze nie masz o co martwic tu w Irlandii to calkiem normalne dopiero w 8 tyg robia badania krwi, moczu, dopiero w 13 tyg robia usg -
~Agnieszka wrote:Na marginesie nie wiedziałam że śledzie z czosnkiem przegryzane czekolada mogą tak dobrze smakować
-
Fajnie Aguś
Mnie męczy klasyczny PMS w wersji hard i się zastanawiam czy w ogóle mam ochotę na następny cykl z CLO i z wielkimi nadziejami, przydałoby mi się trochę odetchnąć. Jajniki bolą przez cały miesiąc, zbyt przyjemne to nie jest.
Koniec smutów, weekend
-
~Agnieszka wrote:Zapchalam się strasznie za chwilę wychodzę do koleżanki i muszę coś wymyśleć żeby nie pić, macie jakieś pomysły jaki kit mogę wrzucić? Nie chce jeszcze o tym mówić postronnym osoba.
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Kochane moje jestem po pecherzyk jeszcze malutki bo moja fasolka ma dwa tygodnie dopiero, następna wizyta za miesiąc, dostałam leki na mdłości i zgage oraz kwas foliowy, trochę mnie martwi to że lekarz kazał przyjść dopiero za miesiąc i nie zlecił żadnych badań
Ja byłam tak w tym samym czasie jak ty i tak samo powiedział że mam przyjsc na koniec miesiąca czyli trzy tygodnie więc nie martw się i głowa do góry
mój wytłumaczył mi to tymże najlepiej poczekaćbo wtedy już wszystko jest jasne widać i serduszko i maleństwo !!!
Bierz ten kwas odpoczywaj i myśl pozytywnieiza30 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, dziś trochę później, ale przy kawce
Najpierw puściłam pranie i troszkę ogarnęłam pokój, więc mogę z wami posiedzieć
Ależ u nas mgłą, za oknem widać może z 5 metrów.
Wyjechałabym gdzieś z moim, ale niestety pracuje. Nie dość, że na etacie to pół roku temu otworzył działalność i na razie ją rozkręca, tak że w ogóle żadko jest w domu.. Może jutro się przejedziemy na skoki, zobaczymy jaka pogoda będzie.iza30 lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Głupie pytanie, ale normalnie śluz mi się zrobił taki grudkowy Miała tak któraś, bo jakoś tak nie kojarzę żebym tak miewała. Chociaż biorę teraz tyle ziół na poprawę wszystkiego, że może w końcu wszystko zaczyna funkcjonować tak jak powinno.
Ja bede pozniej ide teraz pograc troszke z synem bo mnie prosi juz od pol godziny.~Agnieszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Głupie pytanie, ale normalnie śluz mi się zrobił taki grudkowy Miała tak któraś, bo jakoś tak nie kojarzę żebym tak miewała. Chociaż biorę teraz tyle ziół na poprawę wszystkiego, że może w końcu wszystko zaczyna funkcjonować tak jak powinno.
Ja miałam taki przez dwa czy trzy dni w tym cyklu
po czym na teście zobaczyłam dwie kreseczki
wiedziałam że coś jest nie tak bo przy infekcji piecze szczypie a u mnie nic prócz tego grudkowatego śluzu -
No nic mnie nie boli, nie swędzi, nie piecze. Jajniki tylko mnie naparzają, ale to już drugi cykl i myślę że to po CLO. Może tak ma być
Muszę się podzielić okropną nowiną: wczoraj moja rybka, która parę dni wcześniej powiła duuużo małych rybek, popełniła samobójstwo i wyskoczyła z akwarium. Normalnie serce mi złamała. Ale przynajmniej jej życie nie poszło na marne. (Może miała depresje poporodową.. ) -
olka30 wrote:No nic mnie nie boli, nie swędzi, nie piecze. Jajniki tylko mnie naparzają, ale to już drugi cykl i myślę że to po CLO. Może tak ma być
Muszę się podzielić okropną nowiną: wczoraj moja rybka, która parę dni wcześniej powiła duuużo małych rybek, popełniła samobójstwo i wyskoczyła z akwarium. Normalnie serce mi złamała. Ale przynajmniej jej życie nie poszło na marne. (Może miała depresje poporodową.. )
A ma jakis zapach ten sluz? -
Izamelka hm.. Boję się nastawiać, trochę za wcześnie na test, a czuję się tak @, że sama nie wiem co myśleć. Oprócz klasycznego PMS w wersji hard (dzięki któremu mój mąż mnie od wczoraj nazywa Furia) mam jeden dziwny objaw, którego nie rozumiem. Od 3 dni pop rząd budzę się wcześnie rano, po 5, i jestem rozbudzona. Leże taka poddenerwowana nie wiadomo czym. Zawsze weekendy odsypiam cały tydz., a dziś to samo. Dziwne.
Izamelka lubi tę wiadomość