W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
~Agnieszka wrote:Co rusz to inna interpretacja teraz jak się wczytalam w wynik to jestem od 1 do 10 tygodnia też mi informacja jutro jeszcze muszę przeżyć lekarza i mam nadzieję że będę mieć spokojne dwa tygodnie ferii...
-
rybka wrote:tu jedna z nas tez jest w ciazy chyba iwonka i ma nizsza bete a tez ma dobra wiec juz sie nie martw bo to ci nie jest potrzebne
A nie, bo wyższą 1977mlu/ml. Ale to nie jest ważne, ważne że wynosi więcej niż 5 no i powinna przyrastaćiza30 lubi tę wiadomość
-
Smutno mi trochę, bo odczuwam klasycznego PMSa, beczeć mi się chce bo @ nadchodzi, ale jeszcze jest daleko i muszę na nią czekać, a nienawidzę tego czekania. I nienawidzę tego zdołowanego humoru, zaczynam kombinować nad jakimś urlopem i wyjazdem. Może udało by się celnąć w następne dni płodne...
rybka lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane zbieram się do roboty, ostatni dzień przed feriami i dużo zastepstw więc pewnie w pracy nie będę miała czasu zagladnac dziś mam wizytę i giną trzymajcie kciuki za mnie żeby wszystko było dobrze, bo mnie na samą myśl już robi się ciepło...
Życzę Wam miłego i ciepłego dnia :*rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Witajcie Kochane zbieram się do roboty, ostatni dzień przed feriami i dużo zastepstw więc pewnie w pracy nie będę miała czasu zagladnac dziś mam wizytę i giną trzymajcie kciuki za mnie żeby wszystko było dobrze, bo mnie na samą myśl już robi się ciepło...
Życzę Wam miłego i ciepłego dnia :*iza30 lubi tę wiadomość