X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki przeczytałam caaaaały wątek a troszkę tego jest :D poogladalam Wasze wykresy(choć nie bardzo lapie o co chodzi) :P...
    Zaczne od tego ze na imie mam Marta mam 32 lata mam synka 8 lat skończy w marcu od 5 cykli staramy się z mezem o drugiego dzidziusia i jakos marnie nam to idzie w trzecim cyklu prawdopodobnie doszło do samoistnego poronienia czego Pani dr nie do końca mogla mi potwierdzić ale bhcg w 6 dni po spodziewanej miesiączce miałam 4,7 po odebraniu wyniku dostałam okres który trwal 10 dni (normalny mam 3-4 dni) podobno im dluzej trwal tym lepiej bo macica się sama oczyscila...
    Jutro mam spodziewany dzień okresu... boli mnie glowa(pije magnez) od dwóch tygodni około bola mnie jajniki(nigdy tak nie miałam) i jeszcze nie bola mnie w ogole piersi gdzie zawsze tydzień przed bolały mnie dość mocno...mam cicha nadzieje ze się w końcu udało... a i jeszcze z rana jak nos wysmarkuje to mam skrzepy krwi nigdy w zyciu mi krew z nosa nie leciała...

iza30, rybka lubią tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową koleżanką :)
    To miło, że zdecydowałaś się do nas dołączyć. Życzę Ci, aby Twoje marzenie o kolejnym dziecku się spełniło, może będzie to już w tym cyklu, a jak nie teraz to w kolejnym. My wszystkie walczymy o swoje marzenie :)

iza30, rybka, MartaR. lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowa kolezanke :)
    Trzymam kciuki zeby Wam sie udalo :)

rybka, MartaR. lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za mile przyjecie...

iza30, Mika85, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tvn wlasnie było o tym..."dlaczego nie możemy zajść w druga ciaze"
    Pani się tam wypowiadala o odblokowaniu o stresie z tym pragnieniem związanym ze kobieta zestresowana w ciaze nie zajdzie...itd. ... staram się odpuscic ale jak tu odpuscic tak bardzo chcąc :Pjak się wylaczyc na ta myśl jak nie sprawdzić kiedy owulacja , nie umiem chociaż się staram...

rybka lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz też za każdym razem powtarza, że nie można za bardzo chcieć, bo wszystko się blokuje. Ale jak można nie chcieć, skoro się chce... Skomplikowane, ale prawdziwe.

rybka, MartaR. lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mowil mi to samo, ale latwo sie mowi gorzej zrobic :)

MartaR. lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie sprobowalam sprawdzić dlugosc swojej szyjki macicy bo się dopiero wdrazam w to co tu jest napisane probuje stworzyć wykres itd. jest bardzo miekka ciasna i nie mogłam wlozyc palca tak zacisnieta... I przyznam się bez bicia wczoraj po przeczytaniu polowy watku poleciałam o 19-tej i kupiłam test ciążowy pre-test i zrobiłam około 20-tej wyszedł negatywny... czy jest jakas zaleznosc owulacje miałam 8-9.01 czy test już mogl pokazac (tym bardziej ze zrobiłam go nie z pierwszego strumienia) wiem dużo pytan... ale postanowiłam się za to wziąć bo zauwazylam ze spory procet Was kobietek dzięki wyliczeniom wykresom doczekalo się fasoleczki pod serduchem...

• rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wasa sloneczka!!!! witam takze nowa kolezanke!!! super ze do nas dolaczylas i masz dziecko w wieku mojego synka i ja tez staram sie o drugie!!! zycze ci zeby sie udalo i nam wszystkim ;-) dobra musze was nadrobic..ostatnio pojawiam sie i znikam bo cos brakuje mi czasu :-(

MartaR., Mika85 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Przesylam wam niesmiale Wiruski <3
    gratuluje!!!!!!! aaa!!!!! swietnie!!!!!

MartaR., Ewelina23 lubią tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczeta, witam nowa kolezanke fajnie ze napisalas :) ja dzis Izunia tez odwieczny problem co na obiad, u moich Rodzicow zrobie watrobke z pieczarkami i cebulka ale nie wiem co mojemu M mamy jechac do kina wiec moze go wyciagne do knajpy :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć rybka, ja chwilowo zajęłam się pracą, ale będę Was podglądać co jakiś czas ;)

rybka lubi tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Rybka kurde w koncu :) :*

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Mika :*

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Witajcie Dziewczeta, witam nowa kolezanke fajnie ze napisalas :) ja dzis Izunia tez odwieczny problem co na obiad, u moich Rodzicow zrobie watrobke z pieczarkami i cebulka ale nie wiem co mojemu M mamy jechac do kina wiec moze go wyciagne do knajpy :)
    ej no bo robie sie glodna :-) ja dzis mam pierogi z miesem :-)

Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Agnieszka, jak do kina, to ja bym obiadu nie robiła. Jak szaleć to szaleć, stawiam na obiad w knajpie ;)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O z mięskiem, to lubię :)

rybka lubi tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    No Rybka kurde w koncu :) :*
    hej :-) no w koncu pojawilam sie by niebawem zniknac bo musze zaczac molestowac meza ;-) jestem dzis mega plodna ;-) topie sie ;-D

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    O z mięskiem, to lubię :)
    moj syn najbardziej lubi z miesem ;-) polyka je w calosci i w kilach ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR. wrote:
    wlasnie sprobowalam sprawdzić dlugosc swojej szyjki macicy bo się dopiero wdrazam w to co tu jest napisane probuje stworzyć wykres itd. jest bardzo miekka ciasna i nie mogłam wlozyc palca tak zacisnieta... I przyznam się bez bicia wczoraj po przeczytaniu polowy watku poleciałam o 19-tej i kupiłam test ciążowy pre-test i zrobiłam około 20-tej wyszedł negatywny... czy jest jakas zaleznosc owulacje miałam 8-9.01 czy test już mogl pokazac (tym bardziej ze zrobiłam go nie z pierwszego strumienia) wiem dużo pytan... ale postanowiłam się za to wziąć bo zauwazylam ze spory procet Was kobietek dzięki wyliczeniom wykresom doczekalo się fasoleczki pod serduchem...
    moze jest za wczesnie tym bardziej ze jednym wychodzi wczesnie innym nie ;-) a na kiedy masz termin malpy??? najlepiej sikac w jej terminie

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ