W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki przeczytałam caaaaały wątek a troszkę tego jest poogladalam Wasze wykresy(choć nie bardzo lapie o co chodzi) ...
Zaczne od tego ze na imie mam Marta mam 32 lata mam synka 8 lat skończy w marcu od 5 cykli staramy się z mezem o drugiego dzidziusia i jakos marnie nam to idzie w trzecim cyklu prawdopodobnie doszło do samoistnego poronienia czego Pani dr nie do końca mogla mi potwierdzić ale bhcg w 6 dni po spodziewanej miesiączce miałam 4,7 po odebraniu wyniku dostałam okres który trwal 10 dni (normalny mam 3-4 dni) podobno im dluzej trwal tym lepiej bo macica się sama oczyscila...
Jutro mam spodziewany dzień okresu... boli mnie glowa(pije magnez) od dwóch tygodni około bola mnie jajniki(nigdy tak nie miałam) i jeszcze nie bola mnie w ogole piersi gdzie zawsze tydzień przed bolały mnie dość mocno...mam cicha nadzieje ze się w końcu udało... a i jeszcze z rana jak nos wysmarkuje to mam skrzepy krwi nigdy w zyciu mi krew z nosa nie leciała...iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Witam nową koleżanką
To miło, że zdecydowałaś się do nas dołączyć. Życzę Ci, aby Twoje marzenie o kolejnym dziecku się spełniło, może będzie to już w tym cyklu, a jak nie teraz to w kolejnym. My wszystkie walczymy o swoje marzenieiza30, rybka, MartaR. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna tvn wlasnie było o tym..."dlaczego nie możemy zajść w druga ciaze"
Pani się tam wypowiadala o odblokowaniu o stresie z tym pragnieniem związanym ze kobieta zestresowana w ciaze nie zajdzie...itd. ... staram się odpuscic ale jak tu odpuscic tak bardzo chcąc :Pjak się wylaczyc na ta myśl jak nie sprawdzić kiedy owulacja , nie umiem chociaż się staram...
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywlasnie sprobowalam sprawdzić dlugosc swojej szyjki macicy bo się dopiero wdrazam w to co tu jest napisane probuje stworzyć wykres itd. jest bardzo miekka ciasna i nie mogłam wlozyc palca tak zacisnieta... I przyznam się bez bicia wczoraj po przeczytaniu polowy watku poleciałam o 19-tej i kupiłam test ciążowy pre-test i zrobiłam około 20-tej wyszedł negatywny... czy jest jakas zaleznosc owulacje miałam 8-9.01 czy test już mogl pokazac (tym bardziej ze zrobiłam go nie z pierwszego strumienia) wiem dużo pytan... ale postanowiłam się za to wziąć bo zauwazylam ze spory procet Was kobietek dzięki wyliczeniom wykresom doczekalo się fasoleczki pod serduchem...
-
witam wasa sloneczka!!!! witam takze nowa kolezanke!!! super ze do nas dolaczylas i masz dziecko w wieku mojego synka i ja tez staram sie o drugie!!! zycze ci zeby sie udalo i nam wszystkim dobra musze was nadrobic..ostatnio pojawiam sie i znikam bo cos brakuje mi czasu
MartaR., Mika85 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczeta, witam nowa kolezanke fajnie ze napisalas ja dzis Izunia tez odwieczny problem co na obiad, u moich Rodzicow zrobie watrobke z pieczarkami i cebulka ale nie wiem co mojemu M mamy jechac do kina wiec moze go wyciagne do knajpy
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Witajcie Dziewczeta, witam nowa kolezanke fajnie ze napisalas ja dzis Izunia tez odwieczny problem co na obiad, u moich Rodzicow zrobie watrobke z pieczarkami i cebulka ale nie wiem co mojemu M mamy jechac do kina wiec moze go wyciagne do knajpy
Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
MartaR. wrote:wlasnie sprobowalam sprawdzić dlugosc swojej szyjki macicy bo się dopiero wdrazam w to co tu jest napisane probuje stworzyć wykres itd. jest bardzo miekka ciasna i nie mogłam wlozyc palca tak zacisnieta... I przyznam się bez bicia wczoraj po przeczytaniu polowy watku poleciałam o 19-tej i kupiłam test ciążowy pre-test i zrobiłam około 20-tej wyszedł negatywny... czy jest jakas zaleznosc owulacje miałam 8-9.01 czy test już mogl pokazac (tym bardziej ze zrobiłam go nie z pierwszego strumienia) wiem dużo pytan... ale postanowiłam się za to wziąć bo zauwazylam ze spory procet Was kobietek dzięki wyliczeniom wykresom doczekalo się fasoleczki pod serduchem...
iza30 lubi tę wiadomość