W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
ajjjjjj Rybka nie mów takich rzeczy przy mnie, bo mimo tego że nie posiadam objawów ciąży poza teraz lekkim bólem piersi i brakiem miesiaczki to moje libido wzrasssta .... a powiedziałam sobie że do następnej wizyty czylio do 14 lutego dopóki nie usłyszę serduszka to szlaban dla Męża
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
MartaR. wrote:wlasnie sprobowalam sprawdzić dlugosc swojej szyjki macicy bo się dopiero wdrazam w to co tu jest napisane probuje stworzyć wykres itd. jest bardzo miekka ciasna i nie mogłam wlozyc palca tak zacisnieta... I przyznam się bez bicia wczoraj po przeczytaniu polowy watku poleciałam o 19-tej i kupiłam test ciążowy pre-test i zrobiłam około 20-tej wyszedł negatywny... czy jest jakas zaleznosc owulacje miałam 8-9.01 czy test już mogl pokazac (tym bardziej ze zrobiłam go nie z pierwszego strumienia) wiem dużo pytan... ale postanowiłam się za to wziąć bo zauwazylam ze spory procet Was kobietek dzięki wyliczeniom wykresom doczekalo się fasoleczki pod serduchem...
rybka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:ajjjjjj Rybka nie mów takich rzeczy przy mnie, bo mimo tego że nie posiadam objawów ciąży poza teraz lekkim bólem piersi i brakiem miesiaczki to moje libido wzrasssta .... a powiedziałam sobie że do następnej wizyty czylio do 14 lutego dopóki nie usłyszę serduszka to szlaban dla Męża
Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
MartaR. wrote:wlasnie sprobowalam sprawdzić dlugosc swojej szyjki macicy bo się dopiero wdrazam w to co tu jest napisane probuje stworzyć wykres itd. jest bardzo miekka ciasna i nie mogłam wlozyc palca tak zacisnieta... I przyznam się bez bicia wczoraj po przeczytaniu polowy watku poleciałam o 19-tej i kupiłam test ciążowy pre-test i zrobiłam około 20-tej wyszedł negatywny... czy jest jakas zaleznosc owulacje miałam 8-9.01 czy test już mogl pokazac (tym bardziej ze zrobiłam go nie z pierwszego strumienia) wiem dużo pytan... ale postanowiłam się za to wziąć bo zauwazylam ze spory procet Was kobietek dzięki wyliczeniom wykresom doczekalo się fasoleczki pod serduchem...
Martunia nie stresuj się, ja też na początku nie mogłam się połapać w tych szyjkach, wykresach, śluzach ale wrzuciłam w miare na luz obserwowałam się ale znowu bez przesady, staraliśmy się z M dwa cykle w pierwszym byłam pewena że się udało, obserwowałam wszystko co się da a w drugim hmm nzapisywałam temp i w sumie gdyby nie Rybka to bym się pewnie na test nie zdecydowała a okazało się że faktycznie spokojniejsze podejscie poskutkowało, teraz tylko niech wszystko będzie dobrzeMartaR.., rybka lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Bardzo plodnego i owocnego dnia zycze Rybka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 11:07
-
MartaR.. wrote:a wiec 24.12.2013 miałam ostatni okres 8-9 stycznia miałam owulacje @przewidywany na jutro cykle 28 dniowe
-
rybka wrote:dalej dziewczynki pisac pisac i pisac musimy dojsc dzisiaj do 195 strony a jurto do 200 i otworzymy se szampana
iza30, Mika85 lubią tę wiadomość