W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Ja za 10 min. spadam do domu, a właściwie po wyniki badań.
Właśnie byłam w kibelku, bo dziś cały dzień mam tak dziwnie mokro i myślałam, że to już @.. A tam normalnie ciurkiem ze mnie leci śluz taki lekko zabarwiony na brązowo Hm... Ciekawe.. Myślę, że to początek @ ale tak jeszcze nie miałam. -
Kasiula09 wrote:u mnie dobrze jestem w pracy do 16 i juz coraz bliżej do domku a u was co tam słychac ?
iza30 lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Inusia, a monitoring masz jak bierzesz Clo? Ja nie brałam tego jeszcze, ciekawa jestem jak zadziała na mnie.
Tak, miałam monitoring dwa razy w tym cyklu. Przy pierwszej ciąży podziałał na mnie bardzo ładnie, wychodowałam pęcherzyk 22mm, a dawkę miałam 0,5 tabl na dobę. Teraz ta sama dawka nie podziałała wcale, w drugim cyklu mam brać 1 tabl. na dobę. -
Nie Rybka, to @ nadchodzi, tylko że hormony tak mi się już pomieszały, że mam @ bez @.. Szlak mnie trafi, zamiast iść w dobrym kierunku, takim że wszystko się stabilizuje, to u mnie coraz bardziej się wszystko miesza. W drodze do domu takiego doła złapałam, że aż się pobeczałam.. Ale już mi trochę przeszło (tzn. już nie beczę, ale doła mam dalej). Nie mam siły co miesiąc przechodzić przez to samo i udowadniać sobie, że jestem do niczego
-
olka30 wrote:Nie Rybka, to @ nadchodzi, tylko że hormony tak mi się już pomieszały, że mam @ bez @.. Szlak mnie trafi, zamiast iść w dobrym kierunku, takim że wszystko się stabilizuje, to u mnie coraz bardziej się wszystko miesza. W drodze do domu takiego doła złapałam, że aż się pobeczałam.. Ale już mi trochę przeszło (tzn. już nie beczę, ale doła mam dalej). Nie mam siły co miesiąc przechodzić przez to samo i udowadniać sobie, że jestem do niczego
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRybko, tez mialam dola po ostatnich staraniach, 2 dni plakalam ze sie znowu nie udalo... pozniej sie okazalo ze moj facet i tak nie chce jeszcze dziecka... to juz mnie calkiem dobilo, dlatego teraz do odwolania tabletki....
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Nie Rybka, to @ nadchodzi, tylko że hormony tak mi się już pomieszały, że mam @ bez @.. Szlak mnie trafi, zamiast iść w dobrym kierunku, takim że wszystko się stabilizuje, to u mnie coraz bardziej się wszystko miesza. W drodze do domu takiego doła złapałam, że aż się pobeczałam.. Ale już mi trochę przeszło (tzn. już nie beczę, ale doła mam dalej). Nie mam siły co miesiąc przechodzić przez to samo i udowadniać sobie, że jestem do niczego
~Agnieszka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Będzie czy nie będzie jadę jutro na szkolenie to nie będę mogła tu zaglądać, może trochę mój mózg odpocznie.. Dziś jakoś nie potrafię się nakręcić pozytywnie. Nie wiem jak brać prochy ani nic, bo wygląda na to że już okres jest ale bez krwawienia i skąd mam widzieć kiedy liczyć 1 dzień. Mój plan na cały przyszły miesiąc się posypał Tak, że dołek..
Ale życzę wam miłej nocki i miłego dnia Jutro!rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Nudnej ciazy Ci zycze jeszcze raz jak piotrek zareagowal?
iza30 lubi tę wiadomość