X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    to dobrze ze dziewczyny postawily cie do pionu!!!! jeszcze objawy moga sie pojawic wiec sie ciesz ze teraz ich niema!!!! aaa!!!! i nieczytaj juz tych bzdur na necie bo kazda jest innna i kazda ciaze bedzie przechodzic inaczej...moja znajoma zaczela wymiotowac od trzeciego miesiaca i powiem ci ze niechcialabym byc na jej miejscu bo zamiast tyc ona chudla i bylo malenstwo bardzo male...wiec glowa do gory i trzymamy kciukaski za wizyte :-)
    tak zrobie, nic juz nie czytam, wchodze tylko do WAS :*

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po tej poniedziałkowej wizycie u gina byłam trochę podłamana, nie ma pęcherzyka, a ja mam takie bóle teraz jak w czasie owulacji. Na dodatek następny cykl mam z CLO - pierwszy raz. Zasięgnęłam trochę opinii, powinien być monitoring, ale nie wszyscy go mają. Wczoraj o mały włos nie popadłam w paranoję. 10 oddechów głębokich i postanowiłam, że na usg pójdę jak będę się źle czuła, żeby zobaczył co z jajnikami. Jak będę się czuła dobrze, to zdam się na los. Dla mnie to chyba dobre rozwiązanie.

iza30 lubi tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    Ja po tej poniedziałkowej wizycie u gina byłam trochę podłamana, nie ma pęcherzyka, a ja mam takie bóle teraz jak w czasie owulacji. Na dodatek następny cykl mam z CLO - pierwszy raz. Zasięgnęłam trochę opinii, powinien być monitoring, ale nie wszyscy go mają. Wczoraj o mały włos nie popadłam w paranoję. 10 oddechów głębokich i postanowiłam, że na usg pójdę jak będę się źle czuła, żeby zobaczył co z jajnikami. Jak będę się czuła dobrze, to zdam się na los. Dla mnie to chyba dobre rozwiązanie.
    ciesze sie ze zdajesz sie na los!!!! super podejscie ;-) tak trzymaj :-) jestem z ciebie dumna i prosze sie nie zalamywac!!! bedzie dobrze!!!! juz niebawem bedziemy wszystkie w ciazy!!!!! ja w to wierze!!!!!

~Agnieszka, iza30, Mika85, Waniulka lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    Oj dokladnie takie podejscie mi sie u ciebie Mika podoba :) nie ma zadnych podlaman ten watek nalezy do wojowniczek ktore sie nie poddaja tylko do konca walcza :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • MartaR.. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę pisać bo jak wam kochane marudzę lzej mi się robi pracuje nad wykresem ale go jednak trzeba robic nabierzaco bo teraz to ja mogę myslec kiedy mnie co bolało a kiedy nie...fajnie jesteście zrzyte jak najlepsze przyjaciolki naprawdę ciesze się ze trafiłam na wasz watek...

Mika85, ~Agnieszka, iza30 lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ciesze sie ze zdajesz sie na los!!!! super podejscie ;-) tak trzymaj :-) jestem z ciebie dumna i prosze sie nie zalamywac!!! bedzie dobrze!!!! juz niebawem bedziemy wszystkie w ciazy!!!!! ja w to wierze!!!!!
    TAK BEDZIE! :)

Mika85, rybka lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam za bledy ...:P

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    będę pisać bo jak wam kochane marudzę lzej mi się robi pracuje nad wykresem ale go jednak trzeba robic nabierzaco bo teraz to ja mogę myslec kiedy mnie co bolało a kiedy nie...fajnie jesteście zrzyte jak najlepsze przyjaciolki naprawdę ciesze się ze trafiłam na wasz watek...
    my tez sie cieszymy ze tu trafilas!!!! :-) im nas wiecej tym lepiej :-) a pisz smialo o wszystkim mozesz nawet krzyczec (postaraj sie nie na nas) wiem ze wtedy lepiej jest <3 <3 <3 <3 tak my to zrzyte jestesmy i ty tez sie z nami zaprzyjaznisz zobaczysz ;-) kto nas lepiej zrozumie jak nie inna staraczka lub inna dziewczyna :-) <3

iza30, MartaR.. lubią tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    My też się cieszymy :) :*

iza30, rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    przepraszam za bledy ...:P
    nie masz za co przepraszac kazdemu sie zdaza :) My tez sie cieszymy ze wybralas nas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 11:53

rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba będzie kiedyś znaleźć na mapie jakiś punkt w miare po środku i zorganizujemy spotkanie! :) :) ale byłby czad! :)

Mika85, rybka, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Powiem Wam że łapią mnie jakieś cholerne myśli :/ może to przez to że czytam jakie to dziewczyny mają dolegliwości a ja... Nie mam mdłości, nie wymiotuje, piersi bolą trochę mnie może faktycznie częściej śpię ale przy tej pogdzie to norma i czasem zgaga, czytam różne rzeczy ( chodź wiem że nie powinnam) łaski piszą że jak nie ma objawów mdłości to nie dobrze, zwariować można. A gdzie tam do wizyty u lekarza :( kocioł mam w głowie płakać mi się chce. Przepraszam że Wam tak wyrzucam te swoje schizy... Masakra jakas

Aga wybacz że się tak wtrące ale ja przy pierwszej ciązy mdłości miałam dopiero około 6 miesiąca jak zaczełam jadać obiady tesciowej ( a taki to zbieg okoloczności) i wszystko z maluchem było ok więc nie martw się na zapas , bądź dobrej myśli, każda kobieta przechodzi ciążę inaczej i może ty masz tego farta że mdłości cię nie dopadną

~Agnieszka, rybka, iza30, Waniulka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak pieknie ;-) juz 193 strona wieczorem napewno bedzie 195 :-) to jutro bedziemy pic szampana przy200 stronie juppi :-) jeszcze z wami alkoholu niepilam ;-) ale niestety co niektore beda pily soczki :-)

iza30, Waniulka lubią tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmargi24 wrote:
    Aga wybacz że się tak wtrące ale ja przy pierwszej ciązy mdłości miałam dopiero około 6 miesiąca jak zaczełam jadać obiady tesciowej ( a taki to zbieg okoloczności) i wszystko z maluchem było ok więc nie martw się na zapas , bądź dobrej myśli, każda kobieta przechodzi ciążę inaczej i może ty masz tego farta że mdłości cię nie dopadną
    Dziękuję :) dobrze że u teściowej bywa rzadko hahah :)

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Trzeba będzie kiedyś znaleźć na mapie jakiś punkt w miare po środku i zorganizujemy spotkanie! :) :) ale byłby czad! :)
    czad!!!!!!! i bedziemy wszystkie z wielkimi brzuchami!!!! :-)

iza30, Waniulka lubią tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Albo zrobimy zlot z ovu-dziećmi ;)

~Agnieszka, rybka, MartaR.., iza30, Waniulka lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    jeahhh :) alby byłoby grubo już widzę to spotkanie jak nie mogłybyśmy się nagadać :) pewnie szybko albo byśmy zostały wyproszone z danego lokalu albo zostały w nim same :) :) zapraszam na Śląsk :)

rybka, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha
    Kochanie gdzie jedziesz?
    na zjazd ovu-dzieci :) jeszcze by nas wzięli za jakąś sekte :) :)

Mika85, rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapraszam nad Bałtyk :)

rybka, ~Agnieszka, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przy pierwszej ciąży to nic nie czułam po prostu tylko rosłam w oczach... pamiętam ze nie miałam obiawow jedyny znak to jak poszlam z mezem do pubu i w ubikacji zlapal mnie bol chwilowy taki zacisk w jajnikach az się zgielam myslalam ze z tamtad nie wyjde już mi przez myśl przeszlo jak mam zawolac Daniela... ale po minucie minal... aj jest ktoras z Was z warmińsko mazurskiego?

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ