W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:to dobrze ze dziewczyny postawily cie do pionu!!!! jeszcze objawy moga sie pojawic wiec sie ciesz ze teraz ich niema!!!! aaa!!!! i nieczytaj juz tych bzdur na necie bo kazda jest innna i kazda ciaze bedzie przechodzic inaczej...moja znajoma zaczela wymiotowac od trzeciego miesiaca i powiem ci ze niechcialabym byc na jej miejscu bo zamiast tyc ona chudla i bylo malenstwo bardzo male...wiec glowa do gory i trzymamy kciukaski za wizyte
rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ja po tej poniedziałkowej wizycie u gina byłam trochę podłamana, nie ma pęcherzyka, a ja mam takie bóle teraz jak w czasie owulacji. Na dodatek następny cykl mam z CLO - pierwszy raz. Zasięgnęłam trochę opinii, powinien być monitoring, ale nie wszyscy go mają. Wczoraj o mały włos nie popadłam w paranoję. 10 oddechów głębokich i postanowiłam, że na usg pójdę jak będę się źle czuła, żeby zobaczył co z jajnikami. Jak będę się czuła dobrze, to zdam się na los. Dla mnie to chyba dobre rozwiązanie.
iza30 lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Ja po tej poniedziałkowej wizycie u gina byłam trochę podłamana, nie ma pęcherzyka, a ja mam takie bóle teraz jak w czasie owulacji. Na dodatek następny cykl mam z CLO - pierwszy raz. Zasięgnęłam trochę opinii, powinien być monitoring, ale nie wszyscy go mają. Wczoraj o mały włos nie popadłam w paranoję. 10 oddechów głębokich i postanowiłam, że na usg pójdę jak będę się źle czuła, żeby zobaczył co z jajnikami. Jak będę się czuła dobrze, to zdam się na los. Dla mnie to chyba dobre rozwiązanie.
~Agnieszka, iza30, Mika85, Waniulka lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Ja po tej poniedziałkowej wizycie u gina byłam trochę podłamana, nie ma pęcherzyka, a ja mam takie bóle teraz jak w czasie owulacji. Na dodatek następny cykl mam z CLO - pierwszy raz. Zasięgnęłam trochę opinii, powinien być monitoring, ale nie wszyscy go mają. Wczoraj o mały włos nie popadłam w paranoję. 10 oddechów głębokich i postanowiłam, że na usg pójdę jak będę się źle czuła, żeby zobaczył co z jajnikami. Jak będę się czuła dobrze, to zdam się na los. Dla mnie to chyba dobre rozwiązanie.
rybka lubi tę wiadomość
-
będę pisać bo jak wam kochane marudzę lzej mi się robi pracuje nad wykresem ale go jednak trzeba robic nabierzaco bo teraz to ja mogę myslec kiedy mnie co bolało a kiedy nie...fajnie jesteście zrzyte jak najlepsze przyjaciolki naprawdę ciesze się ze trafiłam na wasz watek...
Mika85, ~Agnieszka, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ciesze sie ze zdajesz sie na los!!!! super podejscie tak trzymaj jestem z ciebie dumna i prosze sie nie zalamywac!!! bedzie dobrze!!!! juz niebawem bedziemy wszystkie w ciazy!!!!! ja w to wierze!!!!!
Mika85, rybka lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:będę pisać bo jak wam kochane marudzę lzej mi się robi pracuje nad wykresem ale go jednak trzeba robic nabierzaco bo teraz to ja mogę myslec kiedy mnie co bolało a kiedy nie...fajnie jesteście zrzyte jak najlepsze przyjaciolki naprawdę ciesze się ze trafiłam na wasz watek...
iza30, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:będę pisać bo jak wam kochane marudzę lzej mi się robi pracuje nad wykresem ale go jednak trzeba robic nabierzaco bo teraz to ja mogę myslec kiedy mnie co bolało a kiedy nie...fajnie jesteście zrzyte jak najlepsze przyjaciolki naprawdę ciesze się ze trafiłam na wasz watek...
iza30, rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Powiem Wam że łapią mnie jakieś cholerne myśli może to przez to że czytam jakie to dziewczyny mają dolegliwości a ja... Nie mam mdłości, nie wymiotuje, piersi bolą trochę mnie może faktycznie częściej śpię ale przy tej pogdzie to norma i czasem zgaga, czytam różne rzeczy ( chodź wiem że nie powinnam) łaski piszą że jak nie ma objawów mdłości to nie dobrze, zwariować można. A gdzie tam do wizyty u lekarza kocioł mam w głowie płakać mi się chce. Przepraszam że Wam tak wyrzucam te swoje schizy... Masakra jakas
Aga wybacz że się tak wtrące ale ja przy pierwszej ciązy mdłości miałam dopiero około 6 miesiąca jak zaczełam jadać obiady tesciowej ( a taki to zbieg okoloczności) i wszystko z maluchem było ok więc nie martw się na zapas , bądź dobrej myśli, każda kobieta przechodzi ciążę inaczej i może ty masz tego farta że mdłości cię nie dopadną
~Agnieszka, rybka, iza30, Waniulka lubią tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:Aga wybacz że się tak wtrące ale ja przy pierwszej ciązy mdłości miałam dopiero około 6 miesiąca jak zaczełam jadać obiady tesciowej ( a taki to zbieg okoloczności) i wszystko z maluchem było ok więc nie martw się na zapas , bądź dobrej myśli, każda kobieta przechodzi ciążę inaczej i może ty masz tego farta że mdłości cię nie dopadną
rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:czad!!!!!!! i bedziemy wszystkie z wielkimi brzuchami!!!!
rybka, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość
-
ja przy pierwszej ciąży to nic nie czułam po prostu tylko rosłam w oczach... pamiętam ze nie miałam obiawow jedyny znak to jak poszlam z mezem do pubu i w ubikacji zlapal mnie bol chwilowy taki zacisk w jajnikach az się zgielam myslalam ze z tamtad nie wyjde już mi przez myśl przeszlo jak mam zawolac Daniela... ale po minucie minal... aj jest ktoras z Was z warmińsko mazurskiego?
rybka lubi tę wiadomość