W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
~Agnieszka wrote:jeahhh alby byłoby grubo już widzę to spotkanie jak nie mogłybyśmy się nagadać pewnie szybko albo byśmy zostały wyproszone z danego lokalu albo zostały w nim same zapraszam na Śląsk
-
MartaR.. wrote:Kurde zaraz ide do pracy "jak mi się chce"... i jeszcze tak zimno w nocy było -18 st teraz -8 nie lubie mrozow moglaby się ta zima już skonczyc...
-
dobra moje przyjaciolki owujne ja zmykam swietnie ze dzis tak odzylyscie -jestem z was dumna ja musze zmykac bo musze wyrka pozascielac,troszke ogarnac,potem obiad a i niebawem bo za 2.5 godzinki bedzie mezus postaram sie jeszcze dzis zajrzec ale stwierdzam fakt ze forum zyje rano popoludniu zasypia ;-)papatki milego dzionka a tym co moga milego serduszkowania ha ha ha glodnemu chleb na mysli wybaczcie
Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak wogóle to cześć wszystkim teraz postaram się bywać u was częściej bo miałam cięzki czas teraz.
Byłam wczoraj u gina i powiedział że mam spory pęcherzyk który zaraz pęknie więc molestuję mojego kiedy tylko mogę
jak w tym cyklu się nie uda to od nowego wypełniam sumiennie wykresik bo tak od połowy to nie chciałam zaczynaćiza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:dobra moje przyjaciolki owujne ja zmykam swietnie ze dzis tak odzylyscie -jestem z was dumna ja musze zmykac bo musze wyrka pozascielac,troszke ogarnac,potem obiad a i niebawem bo za 2.5 godzinki bedzie mezus postaram sie jeszcze dzis zajrzec ale stwierdzam fakt ze forum zyje rano popoludniu zasypia ;-)papatki milego dzionka a tym co moga milego serduszkowania ha ha ha glodnemu chleb na mysli wybaczcie
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Na polnocy to już zima z miesiąc się ciagnie najpierw bardzo duże opady sniegu potem minusowa temperatura nie lubie zimy chyba tylko dlatego bo mam ogrzewanie kominkowe i trzeba podrzucać i podrzucać ladnie to wygląda jak się w kominku pali ale nie ma wygody i trzeba pilnować ognia...
rybka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:pewnie tak, szkoda tylko że większość z tyc dziewczyn już nie pisze i przeniosły się na inne wątki
iza30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Na polnocy to już zima z miesiąc się ciagnie najpierw bardzo duże opady sniegu potem minusowa temperatura nie lubie zimy chyba tylko dlatego bo mam ogrzewanie kominkowe i trzeba podrzucać i podrzucać ladnie to wygląda jak się w kominku pali ale nie ma wygody i trzeba pilnować ognia...
iza30 lubi tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:tak wogóle to cześć wszystkim teraz postaram się bywać u was częściej bo miałam cięzki czas teraz.
Byłam wczoraj u gina i powiedział że mam spory pęcherzyk który zaraz pęknie więc molestuję mojego kiedy tylko mogę
jak w tym cyklu się nie uda to od nowego wypełniam sumiennie wykresik bo tak od połowy to nie chciałam zaczynać