W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:jesli jest sie w ciazy to dwie kreski wyjda nie tylko z pierwrzego moczu .ale wynik odczytujemy do 5 minut
Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Zgadzam sie z Ewelinka u mnie tak bylo po poludniu i wieczorem bardzo mocne krechy ale w sumie babski organizm jest tajemnica i roznie moze byc trzeba zawsze byc dobrej mysli ale nie nakrecac sie za bardzo! [/QUOT
Mi wyciodzily przed @ takie naprawde ledwo widoczne. A dzien po terminie cos mnie tknelo i zrobilam po 12 i do minuty kreska 2 sie pojawila .
W piatek jade do gina. Bo dzis dzwonilam i pow ze bez sensu wydawanie na bete jak na usg juz widac bo wyliczyl ze to 5tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 16:52
-
No to trzymam kciuki Kochana, ja poszla w z3eszly piatek i bylo za wczesnie widzialam tylko pecherzyk, zreszta moja fasolka miala wtedy 2 tygodnie, lekarz kazal przyjsc 14 lutego powiedzial ze wtedy bedzie wszystko jasne, ale mnie to chyba skreci do tego 14
iza30, Ewelina23, rybka lubią tę wiadomość
-
paticzka wrote:ja to0 już nie mam siły dziewczyny poradzcie co mam robić wejdzie na muj profil i notatki wykres do gina moge isc za tydz bo dopiero przyjmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 16:12
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no jak pieknie juz 193 strona wieczorem napewno bedzie 195 to jutro bedziemy pic szampana przy200 stronie juppi jeszcze z wami alkoholu niepilam ale niestety co niektore beda pily soczki
hehe nawt bym powiedziała na szczęście. I my też niedługo będziemy soczki piłyiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:No to trzymam kciuki Kochana, ja poszla w z3eszly piatek i bylo za wczesnie widzialam tylko pecherzyk, zreszta moja fasolka miala wtedy 2 tygodnie, lekarz kazal przyjsc 14 lutego powiedzial ze wtedy bedzie wszystko jasne, ale mnie to chyba skreci do tego 14
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny