W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, byle popołudniu i z mojej strony winko, chyba że posępię mamę na jej szmpana, który jej został z Sylwestra
Mnie dziś choróbsko całkiem rozłożyło, ledwo żyję Do tego @, umieram, ale cieszę się że jednak jest (choć jak prawdziwa @ mogła przyjść wczoraj, zostałoby mi 50 zł w kieszeni - poszło na badania).rybka lubi tę wiadomość
-
No to już po randce z Mężem film mało romantyczny ale w końcu spędziliśmy czas razem teraz oglądamy resztę meczu w piłkę ręczną i do spania bo mi się oczy zamykają a Mąż przed laptopa i pewnie bedzie znów pracować do nocy, dzień jak każdy buziaki Kochane do jutra
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:No to już po randce z Mężem film mało romantyczny ale w końcu spędziliśmy czas razem teraz oglądamy resztę meczu w piłkę ręczną i do spania bo mi się oczy zamykają a Mąż przed laptopa i pewnie bedzie znów pracować do nocy, dzień jak każdy buziaki Kochane do jutra
Ola ty sie kuruj.
Ja tez juz uciekam do loeczka milej nocki dziewczyny Do jutrarybka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, albo raczej śpiochy
Ja już w pracy, mojej koleżanki z jakiegoś powodu znowu nie ma, małpa wredna.. Ale za to ja jutro raczej nie przyjdę, choruję już 2 tydzień i kurde w końcu też mam prawo się leczyć Trudno jak mnie wkurzą to po prostu pójdę po L-4, tyle że zawsze mi szkoda wypłaty.. Ale wyobrażam sobie że urlop można wykorzystać w lepszym kierunku niż na leczenie się
Kawka jakaś by się przydała..iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
cześć! Jakie śpiochy, ja już w pracy
W ogóle nie wiem co mam myśleć, rano się budzę i myślę sobie, no jakoś wilgotno mam, na śpiąco włożyłam termometr, wyciągam, a tam krew! wystartowałam z łóżka jak oszalała. Od jutra powinnam dopiero brać duphaston, czy jest możliwe, że moje torbiele popękały i potraktować to jako @? -
Hej dziewczynki zrobiłam dziś z rana test znow pre test 25 ponieważ kupiłam ostatnio 2 ... wyszla gruba krecha a druga jakby cos tam było cien cienia... poprosiłam synka co prawda ma dopiero 8 lat ale mowie Igoś zobacz czy widzisz tu kreseczke powiedział ze cos tam trochę jest wiec chyba nie urojona wyobraznie mam poczekam jeszcze kilka dni jak ma być to będzie a jak dostane okres to zneczy ze nie koniecznie cos widzieliśmy.... Przesylam dużo pozytywnej energii i buziaki z rana...
iza30, rybka lubią tę wiadomość