W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
mmmargi24 wrote:tak wogóle to cześć wszystkim teraz postaram się bywać u was częściej bo miałam cięzki czas teraz.
Byłam wczoraj u gina i powiedział że mam spory pęcherzyk który zaraz pęknie więc molestuję mojego kiedy tylko mogę
jak w tym cyklu się nie uda to od nowego wypełniam sumiennie wykresik bo tak od połowy to nie chciałam zaczynać -
rybka wrote:ale sie niedoluj to one se uciekly i beda zalowac a nas jest coraz wiecej!!!! i dochodza co pare dni nowe wiec spoko zanim sie spotkamy i wszystkie zaciazymy bedzie nas bardzo duzo a z drugiej strony moze lepiej jak jest mniejsza ilosc nas a bardziej zrzyte!!!! dobra papatki :-*
rybka lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Dziewczynki jak mam mierzyc temperaturę? czy zwykłym termometrem czy jest jakiś specjalny?
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Nie robi sie testow ciazowych tak pozno, wiarygodne wychodza z pierwszego moczu, szyjka macicy przez caly dzien zmienia swoje polozenie wiec najlepiej jak chcesz sie padac wybierz jedna godzine, nie robi sie tego po wyjsci z lozka jak i nie powinno sie sprawdzac po kapieli, jakiej czulosci byl test. JAk dlugie masz cykle i kiedy sie zaczal twoj cykl?
rybka lubi tę wiadomość