X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam <3 :-) no jak cudownie juz198 strona cudownie!!!! a teraz musze i chce was troszke nadrobic!!!pijemy kawke!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:07

iza30 lubi tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze spojrzałam na mój wykres i ja powinnam dostać okres wczoraj nie dziś tak jak myslalam...pamiętam ze jak zaczlam w ciaze z Igorkiem to tes ciążowy wyszedł mi (blada druga kreska dopiero tydzień po terminie spodziewanej @ ... Czy to jest możliwe ze na kobiety roznie testy dzialaja>?

7a4aio4pfp2702id.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    kurcze spojrzałam na mój wykres i ja powinnam dostać okres wczoraj nie dziś tak jak myslalam...pamiętam ze jak zaczlam w ciaze z Igorkiem to tes ciążowy wyszedł mi (blada druga kreska dopiero tydzień po terminie spodziewanej @ ... Czy to jest możliwe ze na kobiety roznie testy dzialaja>?
    hej..co do testu sa roznych firm i roznych czulosci wiec moze wyjsc juz a moze dopiero po terminie jak piszesz..najlepiej czekac sobie spokojnie bo jesli dobrze pamietam na bete masz daleko :-)

iza30, MartaR.. lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:

Tak to jest bardzo możliwe u mnie druga kreska widoczna pojawiła się około 17 dni po ovulce także jak @ nie ma jest nadzieja :)

rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość

preg.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta trzymam mocno kciuki za 2 dni powinna juz byc ciemniejsza kreska.

rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Ja już po kawie :)
    Co tam słychać poza tym?

rybka, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • natale Nowa

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

stawiam pierwsze kroki i to mój pierwszy wpis! Staramy się już od 15 cykli..czasami już nie mam siły walczyć przeciw czemuś na co wpływu nie mam..już trzeci lekarz..trzecia diagnoza..wyniki w normie..wyniki mojego małżonka są wprost idealne..a jednak..ta bezradność potrafi jednak wykończyć psychicznie..

rybka, MartaR.., Waniulka, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś o tym wiem Natale.. Ja już dwa lata :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natale wrote:
    Witam,

stawiam pierwsze kroki i to mój pierwszy wpis! Staramy się już od 15 cykli..czasami już nie mam siły walczyć przeciw czemuś na co wpływu nie mam..już trzeci lekarz..trzecia diagnoza..wyniki w normie..wyniki mojego małżonka są wprost idealne..a jednak..ta bezradność potrafi jednak wykończyć psychicznie..
    witamy!!!! <3 <3 super ze sie odwazylas i napisalas :-) ja juz staram sie 19 cykli i znam duzo dziewczyn z dluzszym jeszcze stazem..ale widze ze pomalu sie udaje wiec wierze ze i my zaciazymi i bedziemy niebawem z brzuszkami :-) witaj jeszcze raz!!!

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki, dołączam się z kawką właśnie przysiadłam przy kompie:)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Witam :) Ja już po kawie :)
    Co tam słychać poza tym?
    ja tez juz kawke koncze :-) u mnie oki nic ciekawego sie niedzieje...tylko jajniki bola :-(

• rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    hej Kobietki, dołączam się z kawką właśnie przysiadłam przy kompie:)
    hej :-) ja koncze juz kawke ale z checia jeszcze z wami troszke posiedze :-)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przez to krwawienie czuję się jakby mnie czołg przejechał, to chyba @, za szybko, ale chyba to ona...

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    ja przez to krwawienie czuję się jakby mnie czołg przejechał, to chyba @, za szybko, ale chyba to ona...
    ja tez kiedys dostalam wczesniej wredna i strasznie sie czulam..bolala mnie brzuch,glowa itp..ale leci normalnie mocno jak zawsze???

MartaR.., Waniulka lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie ktore teraz dolaczyly i nowa kolezanke :)
    Czasem przy staraniach psychika plata nam figle
    Ja tez wierze ze w koncu wszystkie sie doczekamy

Kasiula09, MartaR.., rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzątam jak jakas powalona (odkurzanie, zmywanie wyniosłam smieci, na strych stare ubrania synka zrobiłam pranie...) nie umiem usiedzieć zamiast odpocząć przed praca to latam ze szmata:P chyba podświadome nerwy... :DDD

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natale wrote:
    Witam,

witaj natale. Nie martw się my się staramy ponad 20 cykli i na razie nic. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć że się uda choć to naprawdę trudne. Trzymamy kciuki tu wszystkie za siebie nawzajem.

rybka, natale lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Witam wszystkie ktore teraz dolaczyly i nowa kolezanke :)
    Czasem przy staraniach psychika plata nam figle
    Ja tez wierze ze w koncu wszystkie sie doczekamy
    hej :-) ja np.przy starankach miewalam w pierwszych cyklach objawy ciazowe juz na 5 dni po owulce :-) teraz wiem ze trzeba czekac i miec nadzieje ze sie udalo a jak nie trudno walczyc dalej :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ja tez kiedys dostalam wczesniej wredna i strasznie sie czulam..bolala mnie brzuch,glowa itp..ale leci normalnie mocno jak zawsze???

ja tak miałam w poprzednim cyklu, okres przyszedł wcześniej więc nawet nie zdążyłam zatestować. Nawet myślałam że może się udało ale niestety. A ten cykl zupełnie inny jakiś... staram się bardzo ale ciężko zrozumieć ten swój organizm...

rybka lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka normalnie leci. Może to dlatego że to nie był owulacyjny cykl plus te torbiele może, sama nie wiem. Albo tak miało być i już.

rybka lubi tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ