W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze spojrzałam na mój wykres i ja powinnam dostać okres wczoraj nie dziś tak jak myslalam...pamiętam ze jak zaczlam w ciaze z Igorkiem to tes ciążowy wyszedł mi (blada druga kreska dopiero tydzień po terminie spodziewanej @ ... Czy to jest możliwe ze na kobiety roznie testy dzialaja>?
-
MartaR.. wrote:kurcze spojrzałam na mój wykres i ja powinnam dostać okres wczoraj nie dziś tak jak myslalam...pamiętam ze jak zaczlam w ciaze z Igorkiem to tes ciążowy wyszedł mi (blada druga kreska dopiero tydzień po terminie spodziewanej @ ... Czy to jest możliwe ze na kobiety roznie testy dzialaja>?
iza30, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:kurcze spojrzałam na mój wykres i ja powinnam dostać okres wczoraj nie dziś tak jak myslalam...pamiętam ze jak zaczlam w ciaze z Igorkiem to tes ciążowy wyszedł mi (blada druga kreska dopiero tydzień po terminie spodziewanej @ ... Czy to jest możliwe ze na kobiety roznie testy dzialaja>?
Tak to jest bardzo możliwe u mnie druga kreska widoczna pojawiła się około 17 dni po ovulce także jak @ nie ma jest nadziejarybka, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Witam,
stawiam pierwsze kroki i to mój pierwszy wpis! Staramy się już od 15 cykli..czasami już nie mam siły walczyć przeciw czemuś na co wpływu nie mam..już trzeci lekarz..trzecia diagnoza..wyniki w normie..wyniki mojego małżonka są wprost idealne..a jednak..ta bezradność potrafi jednak wykończyć psychicznie..rybka, MartaR.., Waniulka, iza30 lubią tę wiadomość
-
natale wrote:Witam,
stawiam pierwsze kroki i to mój pierwszy wpis! Staramy się już od 15 cykli..czasami już nie mam siły walczyć przeciw czemuś na co wpływu nie mam..już trzeci lekarz..trzecia diagnoza..wyniki w normie..wyniki mojego małżonka są wprost idealne..a jednak..ta bezradność potrafi jednak wykończyć psychicznie..iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mika85 wrote:ja przez to krwawienie czuję się jakby mnie czołg przejechał, to chyba @, za szybko, ale chyba to ona...
MartaR.., Waniulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatale wrote:Witam,
stawiam pierwsze kroki i to mój pierwszy wpis! Staramy się już od 15 cykli..czasami już nie mam siły walczyć przeciw czemuś na co wpływu nie mam..już trzeci lekarz..trzecia diagnoza..wyniki w normie..wyniki mojego małżonka są wprost idealne..a jednak..ta bezradność potrafi jednak wykończyć psychicznie..
witaj natale. Nie martw się my się staramy ponad 20 cykli i na razie nic. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć że się uda choć to naprawdę trudne. Trzymamy kciuki tu wszystkie za siebie nawzajem.rybka, natale lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Witam wszystkie ktore teraz dolaczyly i nowa kolezanke
Czasem przy staraniach psychika plata nam figle
Ja tez wierze ze w koncu wszystkie sie doczekamyiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ja tez kiedys dostalam wczesniej wredna i strasznie sie czulam..bolala mnie brzuch,glowa itp..ale leci normalnie mocno jak zawsze???
ja tak miałam w poprzednim cyklu, okres przyszedł wcześniej więc nawet nie zdążyłam zatestować. Nawet myślałam że może się udało ale niestety. A ten cykl zupełnie inny jakiś... staram się bardzo ale ciężko zrozumieć ten swój organizm...rybka lubi tę wiadomość