Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam <3 :-) no jak cudownie juz198 strona cudownie!!!! a teraz musze i chce was troszke nadrobic!!!pijemy kawke!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:07

iza30 lubi tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze spojrzałam na mój wykres i ja powinnam dostać okres wczoraj nie dziś tak jak myslalam...pamiętam ze jak zaczlam w ciaze z Igorkiem to tes ciążowy wyszedł mi (blada druga kreska dopiero tydzień po terminie spodziewanej @ ... Czy to jest możliwe ze na kobiety roznie testy dzialaja>?

7a4aio4pfp2702id.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    kurcze spojrzałam na mój wykres i ja powinnam dostać okres wczoraj nie dziś tak jak myslalam...pamiętam ze jak zaczlam w ciaze z Igorkiem to tes ciążowy wyszedł mi (blada druga kreska dopiero tydzień po terminie spodziewanej @ ... Czy to jest możliwe ze na kobiety roznie testy dzialaja>?
    hej..co do testu sa roznych firm i roznych czulosci wiec moze wyjsc juz a moze dopiero po terminie jak piszesz..najlepiej czekac sobie spokojnie bo jesli dobrze pamietam na bete masz daleko :-)

iza30, MartaR.. lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:

Tak to jest bardzo możliwe u mnie druga kreska widoczna pojawiła się około 17 dni po ovulce także jak @ nie ma jest nadzieja :)

rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość

preg.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta trzymam mocno kciuki za 2 dni powinna juz byc ciemniejsza kreska.

rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Ja już po kawie :)
    Co tam słychać poza tym?

rybka, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • natale Nowa

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

stawiam pierwsze kroki i to mój pierwszy wpis! Staramy się już od 15 cykli..czasami już nie mam siły walczyć przeciw czemuś na co wpływu nie mam..już trzeci lekarz..trzecia diagnoza..wyniki w normie..wyniki mojego małżonka są wprost idealne..a jednak..ta bezradność potrafi jednak wykończyć psychicznie..

rybka, MartaR.., Waniulka, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś o tym wiem Natale.. Ja już dwa lata :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natale wrote:
    Witam,

stawiam pierwsze kroki i to mój pierwszy wpis! Staramy się już od 15 cykli..czasami już nie mam siły walczyć przeciw czemuś na co wpływu nie mam..już trzeci lekarz..trzecia diagnoza..wyniki w normie..wyniki mojego małżonka są wprost idealne..a jednak..ta bezradność potrafi jednak wykończyć psychicznie..
    witamy!!!! <3 <3 super ze sie odwazylas i napisalas :-) ja juz staram sie 19 cykli i znam duzo dziewczyn z dluzszym jeszcze stazem..ale widze ze pomalu sie udaje wiec wierze ze i my zaciazymi i bedziemy niebawem z brzuszkami :-) witaj jeszcze raz!!!

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki, dołączam się z kawką właśnie przysiadłam przy kompie:)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Witam :) Ja już po kawie :)
    Co tam słychać poza tym?
    ja tez juz kawke koncze :-) u mnie oki nic ciekawego sie niedzieje...tylko jajniki bola :-(

• rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    hej Kobietki, dołączam się z kawką właśnie przysiadłam przy kompie:)
    hej :-) ja koncze juz kawke ale z checia jeszcze z wami troszke posiedze :-)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przez to krwawienie czuję się jakby mnie czołg przejechał, to chyba @, za szybko, ale chyba to ona...

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    ja przez to krwawienie czuję się jakby mnie czołg przejechał, to chyba @, za szybko, ale chyba to ona...
    ja tez kiedys dostalam wczesniej wredna i strasznie sie czulam..bolala mnie brzuch,glowa itp..ale leci normalnie mocno jak zawsze???

MartaR.., Waniulka lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie ktore teraz dolaczyly i nowa kolezanke :)
    Czasem przy staraniach psychika plata nam figle
    Ja tez wierze ze w koncu wszystkie sie doczekamy

Kasiula09, MartaR.., rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzątam jak jakas powalona (odkurzanie, zmywanie wyniosłam smieci, na strych stare ubrania synka zrobiłam pranie...) nie umiem usiedzieć zamiast odpocząć przed praca to latam ze szmata:P chyba podświadome nerwy... :DDD

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natale wrote:
    Witam,

witaj natale. Nie martw się my się staramy ponad 20 cykli i na razie nic. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć że się uda choć to naprawdę trudne. Trzymamy kciuki tu wszystkie za siebie nawzajem.

rybka, natale lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Witam wszystkie ktore teraz dolaczyly i nowa kolezanke :)
    Czasem przy staraniach psychika plata nam figle
    Ja tez wierze ze w koncu wszystkie sie doczekamy
    hej :-) ja np.przy starankach miewalam w pierwszych cyklach objawy ciazowe juz na 5 dni po owulce :-) teraz wiem ze trzeba czekac i miec nadzieje ze sie udalo a jak nie trudno walczyc dalej :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ja tez kiedys dostalam wczesniej wredna i strasznie sie czulam..bolala mnie brzuch,glowa itp..ale leci normalnie mocno jak zawsze???

ja tak miałam w poprzednim cyklu, okres przyszedł wcześniej więc nawet nie zdążyłam zatestować. Nawet myślałam że może się udało ale niestety. A ten cykl zupełnie inny jakiś... staram się bardzo ale ciężko zrozumieć ten swój organizm...

rybka lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka normalnie leci. Może to dlatego że to nie był owulacyjny cykl plus te torbiele może, sama nie wiem. Albo tak miało być i już.

rybka lubi tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ