W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
czytam i czytam i czytam... i stwierdzam ze panikuje pierwsze zajście było stanowczo latwiejsze ...uspokoilo mnie to ze 60%kobiet starających się o dzidziusia zachodz dopiero w 6 cyklu a 85% w 12 cyklu tak naprawdę jedyny obiaw który mogl by swiadczyc o ciąży to ten bol jajnikow jakby zakwasy i bol glowy.... brak bolu piersi jak zawsze przed miesiaczka mnie niepokoi jak dotykam to trochę boli na dole piersi ale ogolnie ich w ogole nie czuje normalnie bym się nie mogla dotknąć... czekam do jutra na @ jak nie będzie sikne w piątek z rana a jak nie będzie to czekam
rybka lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:czytam i czytam i czytam... i stwierdzam ze panikuje pierwsze zajście było stanowczo latwiejsze ...uspokoilo mnie to ze 60%kobiet starających się o dzidziusia zachodz dopiero w 6 cyklu a 85% w 12 cyklu tak naprawdę jedyny obiaw który mogl by swiadczyc o ciąży to ten bol jajnikow jakby zakwasy i bol glowy.... brak bolu piersi jak zawsze przed miesiaczka mnie niepokoi jak dotykam to trochę boli na dole piersi ale ogolnie ich w ogole nie czuje normalnie bym się nie mogla dotknąć... czekam do jutra na @ jak nie będzie sikne w piątek z rana a jak nie będzie to czekam
Marta a może idź na bete wtedy będzie wszystko jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 11:26
-
iza30 wrote:To dzis iskry pojda
iza30 lubi tę wiadomość
-
Lubią lubią...wczoraj oglądaliśmy film i jakoś tak mi do głowy przyszło, że mojemu mężowi poprzeszkadzam, to było tylko co chwilę: no ej ja oglądam, oglądaj też. Pomarudził pomarudził i już potem głupio się uśmiechał, film raz dwa wyłączył Facet to prosta konstrukcja
~Agnieszka, iza30 lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Jaki biedny oni to lubią jak go Rybka złapie dzisiaj to chłop poczuje że żyje
iza30 lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Ja mieszkam pod Olsztynem tzn jakies 60 km do Olsztyna w mojej miejscowości na wyniki bhcg musze czekac tydzień;/ ponieważ nie ma laboratorium i wyniki wysylaja do Olsztyna daleko od cywilizacji ....:DDD
MartaR.., rybka lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Lubią lubią...wczoraj oglądaliśmy film i jakoś tak mi do głowy przyszło, że mojemu mężowi poprzeszkadzam, to było tylko co chwilę: no ej ja oglądam, oglądaj też. Pomarudził pomarudził i już potem głupio się uśmiechał, film raz dwa wyłączył Facet to prosta konstrukcja
Mika85 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:poczuje poczuje ale on nieraz jak widzi ze mam jakas iskre w oku to ucieka a mam pewnie dzis ta iskre ale ja go zlapie a jak agus sie czujesz???? hm..ciekawi mnie jedno..kiedy bys sikala na testa gdyby nie moja namowa pewnie jeszcze bys czekala na wredna a tak cieszysz sie z urokow ciazy!!!
no właśnie czuje się dobrze, zero mdłosci i wymiatow, cycki bolaly teraz troche mniej, moze troszke bardziej senna jestem i tyle...i troche mnie to martwi bo sie naczytalam na necie ze jak cycki nie bola i jak mdlosci nie ma to nie dobrze a wizyta dopiero 14 lutego, ale wczoraj dziewczyny mnie troche na nogi postawily a M zabronil czytac tych "chujowin" a co do testu to nie wiem haha ja nadal nie wierze bardzooooooooooo sie ciesze i jeszcze bardziej boje, ale pewnie gdyby nie te Twoje sugestie to pewnie dopiero jakoś teraz bym się może odważyła test zrobic :* -
MartaR.. wrote:Ja mieszkam pod Olsztynem tzn jakies 60 km do Olsztyna w mojej miejscowości na wyniki bhcg musze czekac tydzień;/ ponieważ nie ma laboratorium i wyniki wysylaja do Olsztyna daleko od cywilizacji ....:DDD
-
~Agnieszka wrote:no właśnie czuje się dobrze, zero mdłosci i wymiatow, cycki bolaly teraz troche mniej, moze troszke bardziej senna jestem i tyle...i troche mnie to martwi bo sie naczytalam na necie ze jak cycki nie bola i jak mdlosci nie ma to nie dobrze a wizyta dopiero 14 lutego, ale wczoraj dziewczyny mnie troche na nogi postawily a M zabronil czytac tych "chujowin" a co do testu to nie wiem haha ja nadal nie wierze bardzooooooooooo sie ciesze i jeszcze bardziej boje, ale pewnie gdyby nie te Twoje sugestie to pewnie dopiero jakoś teraz bym się może odważyła test zrobic :*
iza30 lubi tę wiadomość