X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby ten nasz watek znowu zaczal buzowac zyciem ale przy takich humorkach wszystko mozliwe, ja to juz nie moge sie doczekac poniedzialku mam nadzieje ze dowiem sie ze moge wrocic do staran

rybka, Mika85 lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    oj hormonki mi sie gotuja buzuja ;-) aaa!!!! a wizja meza jeszcze je podwaja :-)
    To dzis iskry pojda :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    Biedny chłop, nie wie co go czeka ;)
    biedny???? hm...chyba tak ;-D

Mika85 lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha będzie się działo :)

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Oby ten nasz watek znowu zaczal buzowac zyciem ale przy takich humorkach wszystko mozliwe, ja to juz nie moge sie doczekac poniedzialku mam nadzieje ze dowiem sie ze moge wrocic do staran
    Trzymam kciukaski za pozytywna decyzje :-)

• MartaR.. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam i czytam i czytam... i stwierdzam ze panikuje :) pierwsze zajście było stanowczo latwiejsze ...uspokoilo mnie to ze 60%kobiet starających się o dzidziusia zachodz dopiero w 6 cyklu a 85% w 12 cyklu tak naprawdę jedyny obiaw który mogl by swiadczyc o ciąży to ten bol jajnikow jakby zakwasy i bol glowy.... brak bolu piersi jak zawsze przed miesiaczka mnie niepokoi jak dotykam to trochę boli na dole piersi ale ogolnie ich w ogole nie czuje normalnie bym się nie mogla dotknąć... czekam do jutra na @ jak nie będzie sikne w piątek z rana a jak nie będzie to czekam :P

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki biedny oni to lubią :) jak go Rybka złapie dzisiaj to chłop poczuje że żyje :)

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    czytam i czytam i czytam... i stwierdzam ze panikuje :) pierwsze zajście było stanowczo latwiejsze ...uspokoilo mnie to ze 60%kobiet starających się o dzidziusia zachodz dopiero w 6 cyklu a 85% w 12 cyklu tak naprawdę jedyny obiaw który mogl by swiadczyc o ciąży to ten bol jajnikow jakby zakwasy i bol glowy.... brak bolu piersi jak zawsze przed miesiaczka mnie niepokoi jak dotykam to trochę boli na dole piersi ale ogolnie ich w ogole nie czuje normalnie bym się nie mogla dotknąć... czekam do jutra na @ jak nie będzie sikne w piątek z rana a jak nie będzie to czekam :P

Marta a może idź na bete wtedy będzie wszystko jasne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 11:26

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    To dzis iskry pojda :)
    pojda pojda iskry :-) ale tak miedzy nami moze to tez przez to ze zrobilismy sobie troszke przerwy w starankach,od chyba 5 dni nic nie bylo bo staralismy sie by plemniczki byly silne i teraz moze bo takiej przerwie tak sie buzuje ;-) jest juz 192 strona dalej pisac :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubią lubią...wczoraj oglądaliśmy film i jakoś tak mi do głowy przyszło, że mojemu mężowi poprzeszkadzam, to było tylko co chwilę: no ej ja oglądam, oglądaj też. Pomarudził pomarudził i już potem głupio się uśmiechał, film raz dwa wyłączył ;) Facet to prosta konstrukcja ;)

~Agnieszka, iza30 lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam pod Olsztynem tzn jakies 60 km do Olsztyna w mojej miejscowości na wyniki bhcg musze czekac tydzień;/ ponieważ nie ma laboratorium i wyniki wysylaja do Olsztyna daleko od cywilizacji ....:DDD

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Jaki biedny oni to lubią :) jak go Rybka złapie dzisiaj to chłop poczuje że żyje :)
    poczuje poczuje :-) ale on nieraz jak widzi ze mam jakas iskre w oku to ucieka ;-D a mam pewnie dzis ta iskre ;-D ale ja go zlapie ;-D a jak agus sie czujesz???? hm..ciekawi mnie jedno..kiedy bys sikala na testa gdyby nie moja namowa ;-) pewnie jeszcze bys czekala na wredna ;-) a tak cieszysz sie z urokow ciazy!!!

iza30 lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Ja mieszkam pod Olsztynem tzn jakies 60 km do Olsztyna w mojej miejscowości na wyniki bhcg musze czekac tydzień;/ ponieważ nie ma laboratorium i wyniki wysylaja do Olsztyna daleko od cywilizacji ....:DDD
    no to faktycznie szybciej bedzie test zrobic :)

MartaR.., rybka lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    Lubią lubią...wczoraj oglądaliśmy film i jakoś tak mi do głowy przyszło, że mojemu mężowi poprzeszkadzam, to było tylko co chwilę: no ej ja oglądam, oglądaj też. Pomarudził pomarudził i już potem głupio się uśmiechał, film raz dwa wyłączył ;) Facet to prosta konstrukcja ;)
    to jakbym widziala tam swoja sytuacje ;-) tylko ze moj jak oglada film a ja tego tamtego rzadko moze wylaczyc film bo w telewizji nieda sie przewinac ;-) ale czego sie nierobi dla rozpalonej zony :-)

Mika85 lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    poczuje poczuje :-) ale on nieraz jak widzi ze mam jakas iskre w oku to ucieka ;-D a mam pewnie dzis ta iskre ;-D ale ja go zlapie ;-D a jak agus sie czujesz???? hm..ciekawi mnie jedno..kiedy bys sikala na testa gdyby nie moja namowa ;-) pewnie jeszcze bys czekala na wredna ;-) a tak cieszysz sie z urokow ciazy!!!

no właśnie czuje się dobrze, zero mdłosci i wymiatow, cycki bolaly teraz troche mniej, moze troszke bardziej senna jestem i tyle...i troche mnie to martwi bo sie naczytalam na necie ze jak cycki nie bola i jak mdlosci nie ma to nie dobrze a wizyta dopiero 14 lutego, ale wczoraj dziewczyny mnie troche na nogi postawily a M zabronil czytac tych "chujowin" a co do testu to nie wiem haha ja nadal nie wierze :) bardzooooooooooo sie ciesze i jeszcze bardziej boje, ale pewnie gdyby nie te Twoje sugestie to pewnie dopiero jakoś teraz bym się może odważyła test zrobic :*

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    no jak pisze ci aga i izka i rybka sikaj w piatek :-) oczywiscie odrazu daj nam znac bedziemy czekac ;-)

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Marta, bo jak już raz do nas napisałaś, to teraz już musimy być na bieżąco ;)

rybka lubi tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta tylko spokojnie nie szukaj objawów bo to w niczym nie pomoze tylko bedziesz sie nakrecala, niektore nie maja objawow a zachodza w ciaze poczekaj

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żądam kolejnych zielonych kropek :) :) :)

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    no właśnie czuje się dobrze, zero mdłosci i wymiatow, cycki bolaly teraz troche mniej, moze troszke bardziej senna jestem i tyle...i troche mnie to martwi bo sie naczytalam na necie ze jak cycki nie bola i jak mdlosci nie ma to nie dobrze a wizyta dopiero 14 lutego, ale wczoraj dziewczyny mnie troche na nogi postawily a M zabronil czytac tych "chujowin" a co do testu to nie wiem haha ja nadal nie wierze :) bardzooooooooooo sie ciesze i jeszcze bardziej boje, ale pewnie gdyby nie te Twoje sugestie to pewnie dopiero jakoś teraz bym się może odważyła test zrobic :*
    to dobrze ze dziewczyny postawily cie do pionu!!!! jeszcze objawy moga sie pojawic wiec sie ciesz ze teraz ich niema!!!! aaa!!!! i nieczytaj juz tych bzdur na necie bo kazda jest innna i kazda ciaze bedzie przechodzic inaczej...moja znajoma zaczela wymiotowac od trzeciego miesiaca i powiem ci ze niechcialabym byc na jej miejscu bo zamiast tyc ona chudla i bylo malenstwo bardzo male...wiec glowa do gory i trzymamy kciukaski za wizyte :-)

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ