W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo rany ale naskrobałyście stron....dopiero was nadrobiłam
Rybka widzę że my owulka w tym samym czasie no i testować będziemy w tym samym terminie:-)
i spóźniłam się na świętowanie 200 strony. No cóż teraz trzeba pisać do 300:-)
rybka lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Hej dziewczynki zrobiłam dziś z rana test znow pre test 25 ponieważ kupiłam ostatnio 2 ... wyszla gruba krecha a druga jakby cos tam było cien cienia... poprosiłam synka co prawda ma dopiero 8 lat ale mowie Igoś zobacz czy widzisz tu kreseczke powiedział ze cos tam trochę jest wiec chyba nie urojona wyobraznie mam poczekam jeszcze kilka dni jak ma być to będzie a jak dostane okres to zneczy ze nie koniecznie cos widzieliśmy.... Przesylam dużo pozytywnej energii i buziaki z rana...
Dawno mnie tu nie było. Dla pocieszenia powiem, że u mnie też pierwszy test to był cień cienia drugiej kreski. Na drugi dzień test wyszedł negatywny, nastepnego dnia kreska wyraźniejsza i tak już zostało. Wczoraj byłam u lekarza - słyszałam i widziałam bicie serduszka mojego dzidziusia . Tak więc ja jestem zdania, że jak cokolwiek na teście sie pokarze to coś na pewno sie dzieje, pytanie tylko czy to sie utrzyma, bo to różnie bywa. Ale trzeba myśleć pozytywnie, ja robiłam testy codziennie ale spokojna byłam dopiero po pierwszej wizycie u lekarza i pierwszych mdłościach. Trzymam kciuki.iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Witam to ja dzis trzecia milego dzionka
iwo_na GRATULACJE!!!! spokojnych 9 miesiecy
Przesylaj nam tu wiruski
Ja za godzine ide na silownie mialam isc na basen ale chyba bede musiala dzis odpuscic bo cos gardlo zaczelo bolec.rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwo_na wrote:Dawno mnie tu nie było. Dla pocieszenia powiem, że u mnie też pierwszy test to był cień cienia drugiej kreski. Na drugi dzień test wyszedł negatywny, nastepnego dnia kreska wyraźniejsza i tak już zostało. Wczoraj byłam u lekarza - słyszałam i widziałam bicie serduszka mojego dzidziusia . Tak więc ja jestem zdania, że jak cokolwiek na teście sie pokarze to coś na pewno sie dzieje, pytanie tylko czy to sie utrzyma, bo to różnie bywa. Ale trzeba myśleć pozytywnie, ja robiłam testy codziennie ale spokojna byłam dopiero po pierwszej wizycie u lekarza i pierwszych mdłościach. Trzymam kciuki.
gratuluje twojego szczęściarybka lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:A u mnie jako tako, @ przyszła na dobre, czuję się średnio, od poniedziałku mam przez 5 dni przyjmować Clostilbegyt, potem z mężem działamy i jak dobrze pójdzie to będzie może prezent na walentynki
Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
Witajcie ja dzis sie nie moge zwlec z lozka, oczy mi sie zamykaja i mam wrazenie ze nogi mam z waty to chyba przez ta pogode bo mam wrazenie ze cisnienie niskie musze sie zwlec i jechac do Rodzicow odezwe sie od nich :*
rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ja nie piłam, nic a nic. Moja połowa wróciła od kolegi i wieczór spędziliśmy grając w gry na xboxie. A dziś mnie ręka boli, bo w tenisa pykaliśmy sobie. Dobrze, że dzisiaj jest piątek, wrócę do domu, zrobię obiad, trochę ogarnę dom a potem relaks.
iza30 lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Ja nie piłam, nic a nic. Moja połowa wróciła od kolegi i wieczór spędziliśmy grając w gry na xboxie. A dziś mnie ręka boli, bo w tenisa pykaliśmy sobie. Dobrze, że dzisiaj jest piątek, wrócę do domu, zrobię obiad, trochę ogarnę dom a potem relaks.