W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:ani do zosi ani do ciebie ma nieprzychodzic!!!! a kysz!!!!!!!
bedzie co ma byc niczego juz nie zmienie jedno co mnei dziwi to brak bóli @ no ale pewnie jak cos uderzy ze zdwojona sila ;Pzoosiaa lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:oczywiście że dam znać czy będzie I czy II tylko kochane nie piszcie takich glupot jak ojj szkoda ze sie nie udalo itd itp rybka wieeesz nie z usmiechem jutro dam wam znac albo jeszcze dzis jak ta małpa sie pojawi
Ania_84, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
Zosia dokładnie .. ja podchodze do tego tak.. widac jak dostane @ to musimy rzezyc wspaniałe walentynki D
-
Ania u mnie to samo.. brak bóli na @ nic komplenie brzuch nie boli tylko tyle ze piersi strasznie a tak po za tym nic, ale tak jak piszesz jak juz uderzy to dwa razy mocniej hee taki urok .. a Ty kiedy testujesz?
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Ania u mnie to samo.. brak bóli na @ nic komplenie brzuch nie boli tylko tyle ze piersi strasznie a tak po za tym nic, ale tak jak piszesz jak juz uderzy to dwa razy mocniej hee taki urok .. a Ty kiedy testujesz?
zoosiaa lubi tę wiadomość
-
Rybka ja o zawsze mam taki dobry humor jak widze II na owu ze az maz sie dziwi
rybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Rybka ja o zawsze mam taki dobry humor jak widze II na owu ze az maz sie dziwi
zoosiaa lubi tę wiadomość