W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Wpadłam w sumie tylko się przywitać, bo mnie mój na chwilę puścił na neta. Za godz. jadę do lekarza, bo mnie w nocy całkiem rozłożyło Psikam, smarkam i ogólnie samopoczucie super..
-
Wiecie ja w tym cyklu to podeszłam do tego troche na luzie ,jak widzialam ze mojemu sie nie chce to nawet jak mialam II na owu to go nie meczyłam bylm chora to stwierzilam ze nie ma co sie nastawiac :0
rybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wiecie ja w tym cyklu to podeszłam do tego troche na luzie ,jak widzialam ze mojemu sie nie chce to nawet jak mialam II na owu to go nie meczyłam bylm chora to stwierzilam ze nie ma co sie nastawiac :0
Ania_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio przechodziłamkryzys z mężusem.. przyznaje za bardzo naciskałam.. ale 1 stycznia pogadalismy i doszlismy do wniosku ze nie ma co bo bejbik ma miec kochajacych sie rodzicow a nie gryzacych
iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki pisze z telefonu bo w domu coś nie ma neta....melduję że @ nadal brak piersi zaczęły boleć troszkę ale na dole nie po bokach jak zawsze dziś kupie test postaram się znaleźć jakiś czuły zaraz do pracy jeszcze dwa dni i dopoczne trochę...buziaki
Ania_84, iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
Dodam jeszcze ze się cały czas czuje jak na okres wczoraj w pracy sprawdzałam czy się @ pojawiła 5razy bo byłam przekonana ze jest prawy jajnik mnie pobolewa i ten ból głowy spałam dziś do 11... Może moja wymarzona Pola sobie tam siedzi
zoosiaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mampytanko.. cyz wy przed @ odczuwacie takie.. klucie nad spojeniem łonowymtak jakby takie skurcze ?? bo mnie dziso dokucza ;/
-
nick nieaktualnyMika85 wrote:A u mnie jako tako, @ przyszła na dobre, czuję się średnio, od poniedziałku mam przez 5 dni przyjmować Clostilbegyt, potem z mężem działamy i jak dobrze pójdzie to będzie może prezent na walentynki
jest @ więc zaraz zaczniesz starania , będzie dobrze . Mam nadzieję że poczujesz się lepiej , a prezent na walentynki byłby boski
zoosiaa, Mika85 lubią tę wiadomość