W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
ojj..Ola kuruj sie bidulko..
a ja dziewcyzny odpłynełam po 14 i o 17:30 sie obudziłam.. masakra tak mi sie usnelo ...
Aga szczerze mówiacnie mam pojecia co do tych kremówrybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Zakupiłąm sobie żelik conceive plus, może on coś pomoże ?
Już nie ma pomysłów jak sobie jeszcze pomóc..rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zelik ogolnie jest fajny nawet jako wspomagacz jak mam problem ze sluzem ja np tak mialam w tym miesiacu poantybiotykach a ze innych zelow i=unkamy bo podobno "zabijaja "plemniki to zdecydowalismy sobie uatrakcyjnic
-
~Agnieszka wrote:Ewelinka to super,ciesze sie ja mam wizyte 14 lutego i tez mam nadzieje bedziemy mogli juz uslyszec serduszko
Ewelina23, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhallo dziewczynki:) jest tu jeszcze ktoś??? Ja dopiero z pracy wróciłam. Kurde chyba jakieś infekcji złapałam, cholera by to wzięła. Muszę zasuwać do lekarza w poniedziałek. jakiś taki mam śluz gródkowaty biały. Szlak!
Zła jestem.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
a masz moe masc clotrimazolum - u mnie jak tylko cos zaczyna sie dziac smaruje i odrazu lepiej ale idz faktycznie do ginka
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a masz moe masc clotrimazolum - u mnie jak tylko cos zaczyna sie dziac smaruje i odrazu lepiej ale idz faktycznie do ginka
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a masz moe masc clotrimazolum - u mnie jak tylko cos zaczyna sie dziac smaruje i odrazu lepiej ale idz faktycznie do ginka
Jak tam w sobotni poranek kochane??? kto chętny na kawkę???
-
nick nieaktualnypobudka kochane. Niutek nie smutaj. Za kilka dni Ci się nastrój poprawi. A swoją drogą to chyba najgorszy dzień w cyklu kiedy przychodzi @ bo człowiek wtedy takie ogromne rozczarowanie czuje ale za dzień dwa wszystko mija i jest siła żeby znowu działać.