W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
net chodzi jak krew z nosa... bosh jak się ciesze Daniel chodzi usmiechniety i jak mu mowilam oczy mu się zaszklily... a jest chlop jak dąb obym utrzymala nie jak ostatnio ale o to się staram nie martwic
Lena87, Waniulka, rybka lubią tę wiadomość
-
Kochanie nie myśl o tym teraz nic a nic ! Wiem jak się boisz bo mam tak samo ale wiem że trzeba myśleć pozytywnie, ja się staram i sama siebie ganie jak jakieś durne myśli przyjdą mimdo głowy, teraz spokojnie wizytą u lekarza i będzie wszystko super
MartaR.., iza30, Lena87, Waniulka, rybka lubią tę wiadomość
-
Eh musze isc do pracy pracuje w markecie trochę dźwigania jest niedziele i poniedziałek mam wolne sprobuje w pn do lekarza się dostać ale z tego co wyliczyłam to 4 tydzień i 4 dzień wiec lekarz nic mi nie powie pewnie w pracy nie powiem bo zaczna mnie traktować jak starajaca się i przy najbliższej okazji będę do zwolnienia postaram się jak najmniej wysilać i poproszę o siedzenie na kasie 8h... uciekam kochane moje..:*
Ania_84, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Kurde Martusia Ale gin jak powiesz jaka jest sytuacja powinien dac l4 nawet jak nie założy jeszcze karty ciąży to biorąc pod uwagę specyfikę Twojej pracy powinien a jak nie to mozr lek pierwszego kontaktu jak powiesz co i jak :* trzymaj się kochana
iza30, MartaR.., rybka lubią tę wiadomość
-
No i zosatlam sama... W takim razie idę się trochę zrelaksować w wannie z pianą a potem obiad choć nie wiem czy mi się uda go przygotować bo zaplanowałam spageti a na samam myśl o smażeniu mieska z cebulą już mam wszystko w gardle buziaki moje Kochane staraczko- wspieraczki
rybka lubi tę wiadomość
-
Hej, ja też się spóźniłam.. Marta gratulacje..
Dziś sobota, więc muszę ogarnąć dom, a jutro dziadek ma 88 ur. więc trzeba jeszcze coś przygotować.
Dziś zaczynam kolejny raz z CLO, plus do tego antybiotyk, więc żegnaj alkoholu, a takie miałam smaki na jakieś winko, lipa
Miłego dzionka i wieczorku, bo już penie nie będę miała czasu tu dziś zajrzeć..
Nie rozpisujcie się zbyt, żeby dużo nadrabiania nie byłoMika85, MartaR.., iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Ja to jestem całkiem spóźniona
Marta gratuluję!!!! Co za radość, kolejna nasza koleżanka w ciąży, to dobra wróżba
Waniulka i Olka, to teraz razem będziemy na CLO, tyle że ja od poniedziałku zaczynam.
Miłego weekendu DziewczynyMartaR.., Waniulka, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczynki dopiero wróciłam obijalam się bardzo dostałam nawet na piekarni ciasto sernik a potem na mięsnym koleżanka dała mi kiełbasę jadłam jedno z drugim i w ogóle mi nie przeszkadzało i cyce mnie rwą!!!
Waniulka, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Dziękuję dziewczynki dopiero wróciłam obijalam się bardzo dostałam nawet na piekarni ciasto sernik a potem na mięsnym koleżanka dała mi kiełbasę jadłam jedno z drugim i w ogóle mi nie przeszkadzało i cyce mnie rwą!!!
Ja też po pracy jestem właśnie.W tej samej branży zapidalam.MartaR.., rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:net chodzi jak krew z nosa... bosh jak się ciesze Daniel chodzi usmiechniety i jak mu mowilam oczy mu się zaszklily... a jest chlop jak dąb obym utrzymala nie jak ostatnio ale o to się staram nie martwic
MartaR.., rybka lubią tę wiadomość