W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki, dziś chyba ostatnia dotarłam.. W zasadzie tylko uzupełnić wykres..
Bez humoru, drugi dzień mnie boli głowa, zaraz w domu się zaczyna impreza i pokłóciłam się z moim (choć chyba za dużo powiedziane - nie odzywam się do niego, bo doszłam do wniosku, że jak mam liczyć na niego to się nigdy niczego nie doczekam, dziecko też sobie zrobię z innym, pewnie szybciej pójdzie), beznadziejny weekend jednym słowem. Ale jutro się nie wybieram do pracy, więc może jutro odpocznę.MartaR.., iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Hejka
Marta mam @ więc ból głowy nie ma nic z ciążą wspólnego
Zresztą ja w ogóle migrenowiec jestem, bo trochę stresu w życiu mam, a wszystko się kumuluje we mnie
Widzę, że weekend przeleciał po cichu Tak jak prosiłam, żeby dużo nadrabiania nie było:)Waniulka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ola wiem co to migrena więc łącze się w bólu mnie jak dopadnie to masakra nic nie jestem w stanie zrobić jedyne co pomaga to ciemność w sypialni cisza i ketonal przy łóżku Marta jak możesz to wstrzymaj się z wizytą u giną to potem napewno będzie wszystko widać, ja z jednej strony żałuję że polecialam tak szybko bo trochę byłam rozczarowana tym że tylkompecherzyk i nawet karty ciąży nie miałam założonej Ale teraz wiem że tak jest zawsze przy tak wczesnej ciąży dlatego przebieram już nogami do 14 lutego a co do pracy to może idź do lekarza pierwszego kontaktu powiedz jaką sutuacja że to początek ciąży i nie masz jeszcze karty ciąży to powinien zwolnienie wypisać bez problemu
Waniulka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eh Agus tu też jest problem bo jak pójdę na zwolnienie lekarskie a okaże się twu twu że fałszywy alarm czy coś jeszcze gorszego to moja kierownik zadba o to żebym już do pracy nie wróciła... Więc muszę chodzić i liczyć na cud ze nic złego się nie stanie...
-
hej dziewczny mnie mało co dzis było. test negatywny, tempka spadła do 36,56 wiec czekam a ta franca nawet sie nie zapowiada ;/
ehh..niech juz sie zacznie bo meczy mnie taki dlugi cykl ;/rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny