W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mika85 wrote:Cicho, bo jeszcze trochę sennie A ja dziś myślałam, że do pracy nie dojdę, tyle śniegu nawaliło, że masakra.
-
Hejka dziewczyny przyszlam sie przywitac zaraz ide do lekarza z noga mam nadzije ze po dzisiejszej wizycie dowiem sie ze moge wrocic do staranek
Jak wroce bede musiala was nadrobic, milego dnia wam zycze do uslyszenia pozniej
Trzymajcie kciuki za mnieMika85, rybka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:AAAAAAA!!!!! Laski zmusiłam meza do tego by pojechal do apteki po test i sa dwie krechy jak w morde !!!! zaraz postaram się wrzucić zdjecie...
Gratuluje obyś nas zaraziła tymi dwoma krechami:-)
rybka, MartaR.., Lena87, iza30 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, je dziś troszkę późno, ale skoro mam wolne to trochę pospałam, zwłaszcza, że nadal mnie męczy okropny ból głowy, więc noc miałam nie ciekawą. Doszłam do wniosku, że chyba wszystkiemu winien antybiotyk, bo biorę od piątku popołudniu, a od soboty rana cały czas mnie boli głowa, codziennie bardziej. To tyle by było z leczenia, już tego świństwa nie wezmę, bo rano wzięłam procha przeciwbólowego i działał może godzinę
U nas słonko delikatnie świeci, ale na polu -10, więc nie wyściubiam nosa. Mam zwolnienie do końca tygodnia, więc się zastanawiam czy jak jeszcze jutro nie pójdę to się wyrobię do końca miesiąca z robotą. I miej tu czas człowieku wyzdrowieć..rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny