W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny mam podwyżsdzoną temp w pochwie i czuje tak jakby ucisk tam, a do tego boli mnie brzuch dołem! dziś jest 11 dzien mojego cyklu, czy to objawy owulki??
dodam że na bieliznie mam plamy śluzu z taką ciemniejszą obwódką , tzn taka plamka i wkoło ciemniejsze! co to jest?????????MartaR.., rybka, ~Agnieszka lubią tę wiadomość
-
A u mnie tak jakby lepsze samopoczucie tylko troszkę jajniki boją i cycki i właśnie się dowiedziałam ze jutro też mam wolne potem 1dzień do pracy i dwa dni wolnego ktoś chyba czuwa nademną jakiś dobry aniołek :*
Tynka1990, Mika85, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaR.. wrote:Tylko ze jak się bardzo chce to dupa blada... W 3cyklu samoistne poronienie teraz 5cykl i oby zostało we mnie to maleństwo kochane
MartaR.., rybka lubią tę wiadomość
-
Wiem Agus wiem dlatego postanowiłam ze do lekarza pojde w 7 tygodniu tak się fajnie zlozylo ze teraz mam do pracy tylko w srode i później 1,2 lutego potem znow dwa dni wolnego, chce zobaczyć i uslyszec od razu ... niesmialo wstawie suwaczek :***
rybka lubi tę wiadomość
-
Aankia92 wrote:dziewczyny mam podwyżsdzoną temp w pochwie i czuje tak jakby ucisk tam, a do tego boli mnie brzuch dołem! dziś jest 11 dzien mojego cyklu, czy to objawy owulki??
dodam że na bieliznie mam plamy śluzu z taką ciemniejszą obwódką , tzn taka plamka i wkoło ciemniejsze! co to jest?????????rybka lubi tę wiadomość
-
A po wizycie u lekarza mialm dosc jak zawsze musialam sie wysiedziec 3 godziny ale w koncu moge wrocic do staran z nowym cyklem bo powiedzieli mi dzis ze rtg wyszlo dobrze kosc zrosnieta, operacji nie bedzie jupi , jak boli to mam smarowac i jesc tabletki przeciwbolowe. Na rehabilitacji kobietka powiedziala ze od zdjecia gipsu przez 3 miesiace noga powinna dojsc do siebie jesli wtedy bedzie dalej napuchnieta i bedzie bolala to trzeba zaczac sie bac.
Mika85, rybka lubią tę wiadomość
-
Aż zapomniałam się przywitać, cześć Dziewczyny. Wczoraj wzięłam pierwszy raz CLO, żyję
Iza super wiadomość, to powodzenia Ci życzę i maleństwa
Wczoraj już nie pisałam nic po pracy, tylko zerknęłam, ponieważ mój mąż ma dni przytulania i muszę być ciągle przy nim, no czasem ma takie przypływy
Ja mam dziś sporo pracy, ale postaram się zerkać co jakiś czas. Miłego dnia moje Panierybka, Tynka1990, Waniulka, iza30 lubią tę wiadomość